БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Юношеский футзалОлександр Дичук: «Грати з однолітками, які представляють інші країни – завжди цікаво»ИспанияПарадински уходит, Эскердинья остаетсяПортугалия«Спортинг» – чемпион Португалии-2020/21РоссияАзат Валиуллин: «Уверен, у нас все получится»ИталияЧемпион Италии будет определен в формате розыгрыша Финала четырехИспанияКарлос Ортис – в «Барсе»?ФранцияACCS Futsal переведен в Дивизион 2РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Футзал в миреАнтон Соколов: «Надо доделать хорошо начатое дело»РоссияВладимир Колесников: «Победа в Кубке России — большой успех всего клуба»БразилияРоша возвращается в БразилиюПортугалияПортугалия-2020/21. Плей-офф. Финал. Матч 3. Спортинг – Бенфика. LIVE!ЛитваКирилл Красий покинул сборную ЛитвыЖенский футзалАнастасия Клипаченко: «Для меня пример для подражания в футзале – Юлия Титова»РоссияСергей Крыкун: «Уральцев логично называют фаворитами»ИспанияИспания-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаВолодимир Фелишин: «Шукаємо двох-трьох хороших гравців»ЛатвияДмитро Шамлі покинув «Петров»Экстра-лигаВони кували перше «золото» «Урагану»: гравці (частина 1)

Олег Галамага: «У нас в команді є "дідівщина", але ніхто нікого не б'є»

Інтерв'ю із найдосвідченішим гравцем львівського "in.IT", що виступає у львівській зоні Другої ліги України


ПІБ: Олег Володимирович Галамага
Дата народження: 29.08.1980
Ігровий номер: 7

– Як охарактеризуєш команду "in.IT" лише одним словом?
– Машина.

– Пам'ятаєш, як приєднався до команди?
– Минулого року після спілкування з президентом зрозумів, що його амбіції та бажання перемагати  дуже схожі з моїми. Після цієї розмови і почалась наша співпраця

– Знаємо, що в команді маєш прізвисько "Дідо", як воно і чому до тебе приклеїлося?
– Чесно, навіть не можу точно пригадати хто дав мені таке прізвисько, але «дідом» я став ще років шість-вісім тому. Мабуть через свій вік. З батьками деяких футболістів, які зараз грають зі мною,я ходив ще в один клас (сміється).

– Ти є одним з найбільш вікових гравців команди. Як вдається тримати себе у формі і виступати на високому рівні?
– Для цього, крім наших основних тренувань в команді, я стараюсь займатись ще й індивідуально. Можна сказати, що тренувальний процес у мене йде кожний день. Ну а найголовніше – це процес відновлення. Але то вже секрет, хоча з деяким гравцями нашої команди я ним часто ділюсь після важких тренувань та ігор.

– В команду без "Блокнота" тепер просто не потрапити. Маєш якийсь особливий чи ведеш в телефоні?
– Я не довіряю сучасним гаджетам, тому маю свій паперовий блокнот, в який занотовую всі святкові дати і події нашої команди.

– Ну і питання від фанатів чи є в команді «дідівщина»?
– В моєму розумінні «дідівщина» – це чіткий порядок в певних моментах і речах без яких існування команди стає дещо некерованим. Тому в нас вона є, але ніхто нікого не б‘є, хоча деколи дуже хочеться (посміхається).

– Хто твій улюблений гравець із футзалу, на якого рівняєшся?
– Ніколи не був у захваті від гри технічних піжонів. Мені подобаються фізично сильні та витривалі гравці, напористі, жорсткі, але  водночас з високим футзальним інтелектом. Без таких гравців не можна уявити будь-яку топову команду. Тому мій кумир, а на сьогоднішній день ще й тренер та партнер по команді – Андрій Федюк.

– Як оціниш перспективи команди на сезон 2020/21 у Другій лізі України?
– Оцінку дає гра та місце команди в турнірній таблиці, але знаю точно, що одним із бажань, що загадаю в Новий рік, буде  чемпіонство в Другій лізі України.

Джерело  Futsal Team "in.IT"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.