Экстра-лигаПід знаком реноваціі: «Ураган» представив оновлену командуВетераныВетераны. День 1 (обновляется)Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 1. LIVE!ВетераныВетерани. Календар змаганьФутзал в миреРоберто Карлос почав кар'єру футзаліста і в дебютному матчі оформив дубльЭкстра-лигаКадрові зміни у «ІнБев/НПУ»Ч-т ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. Україна – Угорщина. АнонсЭкстра-лигаВиталий Зеленчук: «У «Продэксима» выделю Ланко, Шотурму и Волянюка»ПортугалияНуну Диаш: «Лучший в мире – Рикардиньо»Ч-т Европы12 вересня стартує Основний раунд чемпіонату Європи серед жінокФутзал в миреНаши за границей. Клушин нарушает, Крыкун забивает, Шаровара и Мельник побеждаютЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Головне завдання на сезон – потрапити до першої шістки»Экстра-лига«Предсезонка»-2018: успешный «Ураган» и сверхсекретный «ИнБев/НПУ»Первая лига Дві легенди НФК “Ураган” продовжують активні виступи у великому футболіЖитомир“Грантех” здобуває Кубок Житомирського міського головиФутзал в миреИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Виктор Лопес и Асьер ЛамасПервая лига Олександр Славінський: «Хочемо популяризувати футзал у Броварах, а тому матчі Першої ліги прийматимемо вдома»Детский футзалДЮСШ “Спортлідер+” – переможець турніру “Кубок Бару-2018"БеларусьДмитрий Камеко: «Нам важно оттачивать свою игру»РоссияРоссия. Суперлига. 2 тур. Видеообзоры

Дві легенди НФК “Ураган” продовжують активні виступи у великому футболі

Легендарні гвардійці івано-франківського “Урагану” – Андрій Сімка та Роман Кіндратів – визначилися із продовженням своєї  кар’єри

.

Як відомо, влітку обидва гравці підписали контракти із МФК “Віза-Вторма”, який в жовтні стартуватиме в Першій футзальній лізі України.

У той же час, імениті футзалісти вирішили підтримати ігрову форму у великому футболі. Зокрема, увійшли до складу ФК “Сокіл” з села Коршів, який виступає в чемпіонаті Коломийського району.

Цікаво, що обидва новачки вже встигли забити по дебютному голу за нову команду, яка після двох зіграних поєдинків має в активі шість очок.

Додамо, що Андрій Сімка в період з 2000 по 2002 року виступав за “Прикарпаття-2” (23 матчі/0 голів) та “Чорногора” (39/5). Після цього, у середині 2002 року дебютував в НФК “Ураган”.

Щодо Романа Кіндратіва, то він свого часу грав за футбольну команду “Галичина” (Дрогобич), після чого кинув око на міні-футбол.

Джерело - westnews.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.