Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018: жребий брошенФутзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: у ЧНУ ім. П. Могили – друга поразка ПольшаМацей Карчинский: «Система должна быть справедливой и сделана с умом» Первая лига Сергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країнФутзал в миреНаші люди всюди: Іван Дєдунов – чемпіон ІзраїлюФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Натурпельет Сеговия» и «Катгаз Энергия»

МКВ зараховано технічну поразку у матчі з «АРПИ Запоріжжя»

Рішення, яке істотно змінює розстановку сил перед останніми матчами

Результат матчу третього туру другого етапу Першої ліги анульований.

Згідно рапорту арбітра у поєдинку третього туру другого етапу Першої ліги між командами «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.) та «МКВ» (Одеса), який відбувся 31 березня у Запоріжжі взяв участь гравець команди «МКВ» Сергій Златов.

У зв’язку з отриманням жовтих карток у матчах першого та другого турів за участю своєї команди згідно статті 45, п.6 Регламенту чемпіонату України серед команд Першої ліги з футзалу сезону 2017/2018 років Златов повинен був пропускати наступний матч.

 
  Команда І В Н П З-П Р О
1 АРПИ Запоріжжя (Запоріжжя) 4 3 1 0 15-4 11 10
2 МКВ (Одеса) 4 2 1 1 10-12 -2 7
3 Віза-Вторма (Ів.-Франківськ) 4 0 3 1 10-11 -1 3
4 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 4 0 1 3 9-17 -8 1
 

Тож, через участь зазначено гравця у зустрічі «АРПИ Запоріжжя» - «МКВ» згідно статті 25, п.7 регламенту Комітет з організації та проведення змагань прийняв рішення анулювати результат цього матчу (перемога «МКВ» – 2:1) та зарахувати «МКВ» поразку з рахунком 0:5, а команді «АРПИ Запоріжжя», відповідно, перемогу, з ідентичним результатом.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.
2018-04-17 14:56:14 Чего не публикуете мой комментарий?

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.