ХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги у 1/4 фіналу плей-оффЗапорожьеЛетний чемпионат Запорожской области-2017. Премьер-лига. 2-й тур. Без потерь - АРПИ и "Лотос" (+видео)ДнепрДнепр, Суперлига: «Екатеринославхлеб» набирает обороты (+видео)Сборная УкраиныМолодіжна збірна України зіграє з молодіжною збірною СловаччиниЭкстра-лигаЕвгений Ланко: «Продэксим можно назвать дебютантом финала только на бумаге»АматорыОсобенности национального футзала: о "провинциальных лохах", ненужных лигах и забытых лауреатах. Часть втораяХмельницкий«Інтерпродсервіс», «Лунтік», «UBC» та «Toshiba» виборюють путівки до півфіналу (+відео)ОдессаОдесса: у фаворитов легких прогулок не будетЭкстра-лигаИгорь Колыхаев: Надеюсь, херсонцы почувствуют вкус победы! УкраинаThe next generation: коучинг ФИФА для детских тренеров – в КиевеЭкстра-лигаЦифровая реальность. Львовская крепость и 50 гостевыхЭкстра-лигаАртем Фаренюк: «Нинішня команда має хороші перспективи»«Тема Волинь» - переможець чемпіонату міста Луцька з футзалуЛьвовТретій тур Гранд-ліги Львова з міні-футболу: непереможна «Галицька Здоба»Экстра-лига"Ураган" і "Сокіл" зіграли два товариські матчіДетиУ Києві завершився Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги України ТурнирыIV Кубок Чёрного моря среди команд Группы компаний «Эпицентр». День 3: обладатель Кубка - "Эпицентр К Авангард"!ЛьвовНазар Яцишин: «У футзалі бачу себе тренером»ДетиШкільна футзальна ліга України. Всеукраїнський фінал. Результати вирішальних матчів і підсумки турніруДетиВсеукраїнський фінал "ШФЛУ". День другий + ОНЛАЙН

"Продексім" - "Локомотив": херсонці пройшли у фінал (+відео)

Звітний матч мав стати певним рубіконом для обох команд – той, хто його виграв би однозначно міг сказати, що сезон вийшов надзвичайно успішним. Програш у цьому матчі ні в якому разі не можна було б прирівнювати до провалу ні для одного із суперників. 

У цьому матчі суперники знову не подарували уболівальникам видовища, хоча гра й виглядала більш «веселою», ніж дві попередні харківські зустрічі. Зате все сповна компенсували драматизмом. Моменти, щоб відзначитися у першому таймі мали обидві команди, хоч і в невеликій, але рівній пропорції.

Все найцікавіше почалося після перерви. Вже на 50-й секунді після свистка про початок другого тайму господарі відкрили рахунок. До взяття воріт привів нетривіальний розіграш ауту: В’ячеслав Чуднов накинув м’яч у центр штрафного майданчика, де ошелешені захисники харків’ян проспали Віталія Скорого, який головою переправив м’яч у сітку – 1:0. Оригінальність була винагороджена.

Після цього харків’янам треба було активніше йти вперед, але вони то якраз і не мали свіжих ідей для креативних дій. «Залізничники» важко входили в роль тих, хто має відігруватися, а на 30-й хвилині пропустили вдруге: Віталій Кисельов з льоту влучно приклався по м’ячу після подачі з кутового. Однак після невеликої наради арбітри вирішили не зараховувати цей гол, мотивуючи своє рішення тим, що Олексій Фетько притримав Сергія Малишка, який намагався вибігти на блокування цього удару. Якби рахунок став 2:0, то шансів на овер-тайм було б небагато, оскільки в атаці харків’яни виглядали дуже блідо. Все ж таки за 3 хвилини після цього харків’янам вдалося провести швидку атаку і Ярослав Лебідь замкнув простріл Дениса Овсяннікова з лівого флангу – 1:1. Біда не приходить одна, адже незадовго до цього херсонці заробили 5 командних порушень, тож мали грати акуратніше. Після цього харків’яни мали б «побігти», але перемогло бажання зіграти без помилок і не ризикувати. Ну а «Продексім» так грати змушували обставини, проте до овертайму справа могла не дійти. За 10 секунд до кінця Дмитро Бондар завалив Олексія Фетька, який вибігав на оперативний простір перед воротами гостей. Господарі отримали право на перспективний штрафний, але потужний удар Віталія Кисельова прийняла на себе поперечина. Так що уболівальникам довелося дивитися на другий поспіль овертайм у протистоянні цих суперників.

У першому овертаймі гра йшла за течією аж поки незбагненним чином рукою не зіграв Андрій Чуднов, а це був 6-й фол у пасиві господарів. Євген Сірий дуже невдало виконав 10-метровий, адже пробив по центру у воротаря.

Другий овертайм почався з того, що господарі знову забили швидкий гол. Дмитро Калуков завдав несильного удару по центру, але Юрій Савенко м’яч відпустив, а Євген Ланко був тут як тут – 2:1. Харків’яни прогнозовано зняли воротаря і могли встигнути зрівняти рахунок, але «Продексім» сьогодні виглядав краще і заслужено переміг.

«Локомотив» свій шанс на фінал втрати ще у 4-й грі у Харкові, де при більших зусиллях і якби не відвернувся фарт можна було дотискати «Продексім». Підопічні Ігоря Москвичова навпаки зуміли мобілізуватися перебуваючи на межі програшу у півфіналі і виграли дві вирішальні гри. Нова вершина для «Продексіма» підкорена, але чи захоче на цьому зупинятися херсонська команда?

Тепер «Локомотиву» доведеться виборювати медалі в бронзовій серії з «ХІТом», який жадає взяти реванш не тільки за поразку від «залізничників» у фіналі Кубка, а й загалом за змазану кінцівку сезону. Ну а «Продексім» з другої спроби таки виходить у фінал Екстра-ліги з чим ми безумовно і вітаємо команду Ігоря Москвичова.

«Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків) – 2:1 ОТ
Голи:
Скорий (21), Фетько (46) – Лебідь (33)
Попередження: Волянюк (30) – Літвінов (29), Бондар (40), Лебідь (45)
На 44-й хвилині Сірий («Локомотив») не реалізував 10-метровий.
Рахунок у серії – 3:2

 
Відеоогляд матчу:



Ігор Москвичов, головний тренер «Продексіу»



Євген Ривкін, головний тренер «Локомотиву»

 
 
Повний матч:


Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.