Футзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)Чемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. Бразильський карнавал у Херсоні та інтрига між медалістами БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанЭдуардо: «Может лет 10 назад и было понятие слабого соперника, сейчас ситуация совсем другая»АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футболРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!КазахстанАлександр Гуров покинул МФК «Аят», а Дмитрий Двирный МФК «Байтерек»‎АзербайджанИса Атаев: «При новом формате отбора к Евро шансов что-либо изменить стало больше»Чемпионат ЕвропыПьер Жаки: «Наша федеральная политика принесет свои плоды»Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»

Фалкао оскаржує нагороди найкращим у світі футзалу: «Проголосувало его»

Легенда футзалу не шкодує критики щодо вибору найкращих у минулому році, де Феррао та «Барселона» обігнали Родріго та «Магнус».


Гравець з найвизначнішим ім'ям в історії футзалу Фалкао висловився про нагороду найкращим у світі в цьому виді спорту, проведену веб-сайтом «Futsal Planet» з погодженням з ФІФА.

Причиною активності Фалкао став результат цього референдуму за 2020 рік, що був опублікований на минулому тижні. Колишній гравець вважає, що захисник Родріго, тренер Рікардіньо і «Магнус» мали виграти у своїх категоріях як найкращі у світі минулого року.

 – Я торкнуся деяких моментів, поділюся своєю думкою про певні результати і голосування на Futsal Planet Awards, що затверджено ФІФА. Я хочу поговорити про найкращого гравця світу: Феррао виграв, він забив багато м'ячів, але за цифрами Родріго заслужив на перемогу цього року. Феррао пропустив значну частину матчів через травму і дуже мало грав у розрізі всього сезону, а якби зіграв весь сезон, то заслужив би потрапити у трійку лідерів. Голи Родріго цього року, та і в попередні роки теж, були більш регулярними. «Але Родріго не фінтить, він просто заробляє порушення і пробиває пенальті». Я грав з великою кількістю гравців, які відмінно дриблінгували, але забивали по два голи за рік. Я грав з кваліфікованими гравцями, але вони не мали титулів. Ці речі не впливають на результат. На майданчику грають цифри, і цього року цифри Родріго були фантастичними, – сказав Фалкао.
 

Родріго

Найкращий бомбардир, найкращий захисник і найкращий гравець, а також переможець Національної ліги футзалу (LNF) Бразилії 2020 року був обраний третім найкращим гравцем у світі з футзалу, після бразильця Феррао та іспанця Серхіо Лозано.

 – Додаючи титули, він (Родріго) став непереможеним чемпіоном, найкращим бомбардиром, найкращим гравцем і найкращим захисником, як це було і в інші сезони. Однак дивлячись на голосування бразильців, його важко зрозуміти. Ці люди не хочуть підняти моральний дух бразильській команді, а голосують за команду, гри якої ніколи не бачили. Вони хочуть проголосувати за іншого гравця, щоб показати, що за ним слідкують, брешуть, дивляться на гарне ім'я і когось вставляють у свій список, – додає Фалкао.

Окрім критики результату нагороди найкращому гравцю світу, Фалкао вважає, що тренер Рікардіньо і «Магнус», чинний триразовий переможець Міжконтинентального кубку і чемпіон Бразилії без жодної поразки, заслуговували на здобуття нагороди. Найкращою ж командою у світі 2020 року була визнана «Барселона».
 

Рікардіньо

 – Скільки разів люди голосували за его, не за Родріго, не за Рікардіньо, не за «Магнус», щоб не голосувати за суперника. Просто вибирають ім'я хлопця, гри якого ніколи не бачили. Вони не голосують за Родріго та «Магнус», але воліють голосувати за команду з місця, про яке навіть не знають, де воно розташоване. Все для того, щоб суперник не переміг. За кордоном усі голосують між собою, але тут, у Бразилії, теж голосують за них. Вони не знають, що відбувається в нашій лізі, де за останні 16 років чемпіон тільки тричі зміг відстояти свій титул. Лігу з командою, що стала непереможеним чемпіоном, тренером, який став непереможеним чемпіоном і вже вигравав Міжконтинентальний кубок, обігравши команду, що була обрана найкращою командою у світі. «Магнус» не програв жодної гри за рік і не виграв титул найкращої команди у світі, з таким тренером, як Рікардінью, якого не обрали найкращим у світі. «Вітаю» усіх, хто проголосував, особливо тих, хто це робив тут у Бразилії, – сказав Фалкао, який також скаржився на те, що цей веб-сайт підтримується ФІФА.

 – Тепер, коли я перестав грати, маю ширший погляд за лаштунки. Сьогодні я знаю чому виграв цю нагороду лише чотири рази на цьому сайті. У роки, коли не виграв цю нагороду, я цьому не надав великого значення, думаючи, що хтось тоді досягнув більшого. А на веб-сайті із печаткою ФІФА люди голосують, аналізуючи піде мені на користь ця нагорода чи ні. Але якщо говорити про ФІФА в Швейцарії, то в їхніх нагородах я був справжнім чемпіоном, – закінчив Фалкао.

За майже два десятиліття кар'єри Фалкао здобув понад 100 титулів, забив 3000 голів – 400 з яких у збірній Бразилії – будучи двічі володарем Кубку світу зі збірною Бразилії (2008 та 2012) і чотири рази обраним найкращим футзалістом світу від ФІФА.

Джерело - globoesporte.globo.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.