БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!ПольшаКубок Польши-2020/21. Финал. LIVE!

Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-оф. 1/4 фіналу (3 матчі). Анонс

У суботу відбудуться треті матчі чвертьфінальних серій Favbet Екстра-ліги сезону 2020/21


Фото: ФК ІнБев


20 (за потреби - 21) березня

«ІнБев» (Житомир) – «ХІТ» (Київ)
12:00. м. Житомир, ФОК
Арбітри: С. Ключник (Миколаїв), В. Дзюра (Рівне), О. Макаренко (Радомишль)
Хронометрист: В. Тарасюк (Житомир)  
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро) 
Делегат: В. Таран (Житомир)

У суботу 20 березня у Житомирі відбудеться третій матч чвертьфінальної серії плей-офф Екстра-ліги сезону 2020/2021, в якому «ІнБев» прийме наш «ХІТ».

У перших двох поєдинках у Києві столичні двічі переграли житомирську команду 5-1 та 8-3, і повели у серії 2-0. Сам ж серія триває до трьох перемог, тож, щоб залишитися у боротьбі гравцям «ІнБев» обов’язково потрібно перемагати; а ось «ХІТу» достатньо однієї перемоги у Житомирі, щоб вийти у півфінал Екстра-ліги.

Джерело - ФК ХІТ
 

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів)
13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Д. Куций, А. Швець, О. Фесенко (всі – Харків)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ) 
Делегат: Д. Пашкевич (Рівне)   

«Кардинал-Рівне» програв два стартові матчі чвертьфінальної серії плей-офф чемпіонату Favbet Екстра-ліги і більше не має права на помилку у протистояння із львівською «Енергією». Кожна наступна поразка стане для нашої команди заключною у сезоні 2020-2021.

Третій матч серії відбудеться на майданчику ДЮСШ №4 найближчої суботи, 20-го березня. Початок – о 13:00.

Згідно з діючими на території області протиепідемічними обмеженнями, дозволена присутність на матчі 50% вболівальників від місткості трибун. Розташування глядачів на трибунах відбуватиметься строго згідно з сектором та місцем, вказаним у квитку. Ще одна обов’язкова умова – наявність маски!

Вартість квитка на суботню гру – 50 гривень.

Патрони, що співфінансують клуб на платформі Patreon – мають право відвідати поєдинок безкоштовно. Нагадаємо, футзальний клуб “Кардинал-Рівне” – відтепер на платформі Patreon! ВАЖЛИВО! Гроші, отримані на платформі Patreon.com – будуть спрямовані клубом не лише на основну команду, а й здебільшого на підтримку дитячого футзалу у Рівному!

Підтримати наш клуб фінансово тепер має можливість кожен! Натомість, клуб пропонує своїм патронам перелік унікальних пропозицій! Завітайте на https://www.patreon.com/cardinalrivne!

Джерело - МФК Кардинал-Рівне


У суботу, 20 березня, львівські енергетики проведуть на виїзді третій поєдинок чвертьфінальної серії плей-оф проти «Кардиналу-Рівне», початок зустрічі о 13:00.

Нагадаємо, що після матчів у Львові рахунок у серії 2:0 на користь «Енергії». У першій зустрічі «зелено-білі» доволі спокійно здолали суперників з рахунком 4:0. А в другому поєдинку рівняни, які поступались 3:0, зуміли скоротити відставання до мінімуму. Проте енергетики не випустили перемогу з рук, ще раз відзначившись у порожніх воротах суперників — 4:2.

Огляд першого матчу:
 

Огляд другого матчу:
 

В інших парах чвертьфінальної серії також поки без несподіванок — команди з верхньої частини турнірної таблиці «Продексім», «Ураган» та «ХІТ» здобули по дві перемоги.

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

АФФК «Суми» (Суми) – «Продексім» (Херсон)
13:00. м. Суми, СК СДПУ
Арбітри: Л. Жиронкін (Київ), О. Білащенко (Чернігів), О. Єлшанський (Суми) 
Хронометрист: А. Савельєв (Суми)  
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів) 
Делегат: Є. Петраков (Суми)

У суботу АФФК “Суми” проведе третій матч серії 1/4 фіналу плей-оф Екстра-ліги проти херсонського “Продексіму”, і у випадку поразки нинішній сезон “вишки” для команди Ярослава Пєсоцького завершиться. З надією на краще розповідаємо про передматчеву ситуацію.

“Суми” поїхали до Херсону у якості аутсайдера, програли два матчі, але змусили футзальну Україну трішки поговорити про себе. Друга гра серії із очевидним фаворитом турніру далася команді Ярослава Пєсоцького дуже складно, особливо враховуючи обмежений склад та другу гру за добу, але сумчани зіграли гідні 50 хвилин проти “Продексіму”. Напевно, ніхто не буде сперечатися, що господарі були ближчими до перемоги і у основний час, але надмірне бажання та самодисципліна продовжили гру на 10 хвилин, і за це команді, безумовно, потрібно подякувати.

Але ігри минулого тижня – це уже історія, а жити потрібно сьогоднішнім днем, точніше, днем суботи, коли відбудеться третя гра. Наразі 0-2, і уже нікуди відступати. На жаль, знову змушені говорити про втрати. Якщо появу Сітнера поки що ніхто і не очікує після вивиху пальця на передматчевому тренуванні якраз у Херсоні, то надії на поверення Кефи та Ессаргіні були. Але не судилося. Що стосується гостей, то цікаво. чи зможе зіграти на рідній землі вихованець сумского футзалу Микола Білоцерківець, який взяв участь після паузи у першому матчі, а потім головний тренер “мельників” Андре Броканелло зізнався, що у “стовпа” знову пошкодження.

Найбільшою перемогою, на нашу думку, буде той факт, що гра нарешті відбудеться із глядачами. Вони засумували уже біля екранів гаджетів, і точно прийдуть і підтримати рідну команду, і побачити на майданчику учасника Ліги чемпіонів.

Віталій Катеринін, універсал АФФК “Суми”:

“Що можу сказати про другий матч? Багато напрацювань, які ми готували до гри, вдалося втілити в життя під час самого матчу. Звісно, інколи фортуна нам посміхалася, як же без цього. На жаль, в овертаймі трішки не дотерпіли. Наразі “Суми” налаштовані дати бій чемпіону у наших рідних стінах. Ми хочемо довести всій України, що недарма вийшли в плей-оф Екстра-ліги. “Продексіму” просто з нами не буде, тим паче, після тривалої паузи ми знову зіграємо з уболівальниками. У будь-якому випадку серія з “мельниками” – ідеальна підготовка до “Фіналу чотирьох” Кубку України. Чекаємо усіх на трибунах, буде цікаво!”. 

Джерело - ААФК "Суми"

В эту субботу «мельники» на выезде продолжат серию матчей против АФФК «Сумы» в рамках 1/4 финала плей-офф чемпионата «Favbet Экстра-лига».

Напомним, что на сегодняшний день подопечные Андре Броканело ведут в серии 2:0. Первый поединок в Херсоне завершился разгромным счётом 6:1. А вот во втором интрига держалась до последнего, лишь в дополнительном времени херсонцы забили решающий гол, и финальный счёт на табло стал 3:2.

Третий матч состоится 20-го марта в 13:00 на площадке Сумского государственного педагогического университета. Серия игр против АФФК «Сумы» продлится до трёх побед одной из команд.

Источник - mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.