Экстра-лигаРуслан Остапчук: «Моя задача – не портить четверку и стараться забивать мячи»Испания«Кайрат» и «Барселона» согласовали трансфер ДугласаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи... (обновляется)РоссияРоссия. Суперлига. 22-й тур. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Мнения. Дмитрий Толмачев – лучший игрок финального этапаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныПІСЛЯМОВА-27. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОВетераныВетераны "40+". Лауреаты Третьего регулярного чемпионата Украины (+ ФОТО)Футзал в миреКакау подписал контракт со сборной КувейтаБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Первые матчи: овертайм в Лиде и драма в ОршеРоссияМини-футбол в России – жив или мёртв?ХарьковЛучшие голы 16-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаВіталій Танський – найкращий гравець квітняФутзал в миреТроє українців здобули Кубок НімеччиниСборная УкраиныОлександр Косенко: «Зіграємо на турнірі в Ірані, а також зі збірними Франції та Португалії»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Первые матчи. Анонс: удастся ли реванш?Экстра-лигаОлег Безуглый: «Футболист не может одновременно полноценно работать и играть» Экстра-лигаРоман Кіндратів: «Кожна гра для нас була, як фінал»БеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!ИспанияFutsalMania: вопрос о переходе Дугласа в "Барселону Ласса" практически решен

Відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футзалу Львівщини

У конференц-залі Гал-інфо відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футзалу Львівщини, участь у якому взяли керівники Асоціації футзалу Львівщини, зокрема президент Мирослав Хом’як, віце-президент Асоціації футзалу України Володимир Гримайло, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Оксана Вацеба, а також члени виконкому та представники аматорських футзальних команд Львівщини.
 
 
Засідання виконкому розпочалося з привітань Миколи Лук’янченка. Кількома днями раніше віце-президент Асоціації футзалу Львівщини святкував свій 64-ий День народження. 
Одним з найголовніших питань виконавчого комітету був розгляд можливості львівських команд взяти участь у чемпіонаті другої ліги України. Про нього детально розповів віце-президент АФЛ Володимир Гримайло, представивши його програму та додавши, що у команд є ще час, щоб прийняти рішення. Що цікаво, представники кількох команд Львівщини висловили своє зацікавлення на участь у такому турнірі. 
«Якщо у Львові буде одразу кілька команд, які будуть готові грати у другій лізі, місто Лева стане одним з центрів його проведення» - додав віце-президент АФУ Володимир Гримайло.

 

Голова комітету з організації та проведення змагань АФЛ Петро Закалюжний детально розповів усім присутнім про початки зимових чемпіонатів Львівщини у Гранд, першій, другій та третій лігах. Він додав, що старт у цих чемпіонатах запланований на 4-5 листопада. Матчі у Гранд-лізі та першій лізі відбуватимуться у палаці спорту «Галичина», матчі другої ліги - у залі СКА, а третьої – у залі ЛНУ ім. І. Франка. Планується, що участь у кожній з ліг візьмуть 6-8 команд. Окрім того, у планах Асоціації футзалу Львівщини – проведення зимових футзальних чемпіонатів у п’ятьох відділеннях Львівщини.

Одним з важливих питань виконкому АФЛ також було затвердження системи арбітражу. Детальніше про неї розповів її куратор Роман Проць, додавши, що Асоціація футзалу Львівщини уже веде активну роботу у пошуку молодих арбітрів, і що при правильному підході до справи завдяки новій системі арбітражу отримає серйозні плоди роботи через 2-3 роки.

Члени виконкому також високо оцінили роботу комітету дитячо-юнацького футзалу. Ростислав Капітанець повноцінно очолив цей комітет, позбувшись приставки виконувач обов’язків.

Віце-президент Асоціації футзалу Львівщини, проректор Львівського національного університету імені І. Франка Мар’ян Лозинський відзначив перші плоди співпраці університету з Асоціацією футзалу Львівщини, додавши, що турнір «Кубок Ректора», у якому перемогли студенти факультету журналістики, пройшов на дуже хорошому рівні і отримав масу позитивних відгуків.

В епіцентрі уваги засідання виконавчого комітету також опинився так званий представник обласної Асоціації футболу «Колос» Петро Грева. Він оголосив своє бажання зібрати команди і провести чемпіонат серед «колосівських» команд, однак керівники Асоціації футзалу Львівщини та України, а також члени виконкому, таки переконали Петра Греву усі футзальні заходи проводити лише під егідою Асоціації футзалу Львівщини. Для цього навіть пообіцяли проголосувати за створення окремого комітету, який міг би очолити безпосередньо Петро Грева.

 

Джерело - galinfo.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.