Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2019/20. Основний раунд. День 6. Бондар забиває, але «Рекорд» вилітаєЖенский футзалВища ліга (жінки)-2019/20. 1 турПервая лига «Авангард» (Краматорськ) з нового сезону переформатується в «ДЕ-Трейдінг» (смт. Миколаївка)РоссияСергей Марадуда: «В элитном раунде не будет слабых соперников»Лига чемпионов УЕФАВоробус побував на матчах Ліги Чемпіонів в УгорщиніЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 5. Осталась одна путевкаЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга-2019/20. 4 тур. Тур довжиною у вічністьЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 4. «Рекорд» уступает чемпиону РумынииРоссияАлексей Кудлай: «Уверен, что Сытин поможет нам в решении поставленных задач»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. «Продексім» розгромив «Араз»ФранцияУ Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтириЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 3. Десять известных из шестнадцатиЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». АнонсРоссияРоман Букин: «Играя в Суперлиге, ты должен прогрессировать»Лига чемпионов УЕФА«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. ПіслямоваФутзал в миреАлі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»ПольшаНиколай Морозов: «Здесь мой второй дом»ПольшаПольша-2019/20. Разгромное поражение лидераЧехияЧехия назвала состав на матчи отбора к ЧМ-2020Футзал в миреНаши за границей. «ЭРА-ПАК» побеждает «Спарту»

«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів та універсалів бельгійського «Халле Гоойк»​ і херсонського «Продексіма»​ – Фернандо Гонсалвеша та Габріеля Грелло, а також Хаві Родрігеса і Роніньо.

Фернандо Гонсалвеш, головний тренер ФП «Халле Гоойк» (Бельгія):

– Ми почали поєдинок так як хотіли і як готувалися до нього. Насйкладнішим моментом для нас стали два голи, забиті наприкінці першого тайму. До того ми спілкувалися з гравцями з приводу того, що вони мають приймати правильні рішення та робити це досить швидко. Однак, в останні хвилини першої половини зустрічі цього не сталося. Я казав своїй команді, що наш суперник грає у досить дисциплінований футзал. Вони виконали свій план у першому таймі. Ще складніше нам стало після перерви, коли «Продексім» збільшив свою перевагу. Також хочу додати, що всю відповідальність за результат несу саме я. Ми зробили великий обсяг роботи, і маємо налаштуватися на максимум перед протистоянням з «Бенфікою». Хочу попросити наших шанувальників підтримати нас у суботу, оскільки ми гратимемо вдома, і зараз нам як ніколи потрібна їхня підтримка.

– Які зміни проведете перед матчем з «Бенфікою»?
– Звичайно, зміни будуть, оскільки підсумок сьогоднішнього протистояння нас не задовольнив. Будемо плідно готуватися та залишимо усі сили на паркеті. Нині ми йдемо третіми, і навіть це місце дозволить нам пройти до наступної стадії.

– Раніше Ви грали з Хаві Родрігесом в одній команді. Наскільки приємно було зустрітися вже на тренерських містках?
– Можу відзначити, що я тішуся з того, що мав змогу знаходитися на одному паркеті з Хаві. Думаю, що більшість людей також хотіли б мати подібну нагоду. Я багато чому навчився у нього, оскільки він був чудовим капітаном. У багатьох командах функція капітана не має великого значення. Однак, в Іспанії вона є особливою. Для нас Хаві Родрігес був найкращим гравцем. Навіть коли ми стали тренерами мені є чому у нього повчитися. Вважаю, що для кожного з нас бути наставником значно важче, аніж гравцем. Однак, ми продовжуватимемо йти цим шляхом й надалі. Хочу привітати Хаві з перемогою та побажати успіхів у подальшому.

– Як вважаєте, яка з команд є сильнішою: «Бенфіка» або ж «Продексім»?
– Досить важко відповісти на це питання. Команда з Херсона є дуже дисциплінованою. Вони демонструють на паркеті те, заради чого вони працюють на тренуваннях. Ми поки що не грали з «Бенфікою». Для нас цей суперник стане чудовим випробуванням. Спробуємо добре до нього підготуватися, і показати все на що ми спроможні.

Габріель Грелло, гравець ФП «Халле Гоойк» (Бельгія):

– Знали, що поєдинок буде складним. Ми грали з серйозним суперником. Можу сказати, що у багатьох моментах нас підвела реалізація. 

Хаві Родрігес, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):

– Я думаю, що це був дуже складний матч. Важливим моментом, який дійсно трохи вдарив по супернику, стали два наших голи наприкінці першого тайму. До цього моменту на паркеті була справжня рівна боротьба, оскільки обидві команди надзвичайно хотіли перемогти. Також важливим для нас став швидкий гол у другій половині зустрічі. Однак, суперник доволі швидко відповів, що оживило гру. Загалом, хочу подякувати нашій команді за плідну роботу.

– Після таких результатів у Вас є бажання перемогти у групі? 
– Нині ми маємо чудову нагоду фінішувати першими, і спробуємо нею скористатися. Однак, багато залежатиме від результату поєдинку «Халле Гоойк» – «Бенфіка».

–​ Раніше Ви грали з Фернандо Гонсалвешем в одній команді. Наскільки приємно було зустрітися вже на тренерських містках?
– Можу сказати, що мені було приємно його побачити. Ми чудово грали разом в одному з найкращих клубів Європи – іспанській «Барселоні». Після цього поєдинку кожен з нас має певні переваги. Коли ти поступаєшся – маєш змогу проаналізувати помилки, водночас перемога також є нагодою, аби розбірати та удосконалити власну гру. 

Роніньо, гравець МФК «Продексім» (Херсон):

– Ми були дуже сконцентрованими на цьому матчі. Два голи наприкінці першого тайму стали надзвичайно важливими для нас. Це результат командної роботи. Зараз ми маємо закінчити роботу, яку розпочали.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.