Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 5. Осталась одна путевкаЖенский футзалВища ліга (жінки)-2019/20. 1 турЛига чемпионов УЕФАВоробус побував на матчах Ліги Чемпіонів в УгорщиніРоссияАлексей Кудлай: «Уверен, что Сытин поможет нам в решении поставленных задач»ИталияИталия-2019/20. 5 тур. Каос Мантова – Тодис Лидо ди Остия. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 4. «Рекорд» уступает чемпиону РумынииЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». АнонсФутзал в миреУ Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтириЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга-2019/20. 4 тур. Тур довжиною у вічністьЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. «Продексім» розгромив «Араз»РоссияРоман Букин: «Играя в Суперлиге, ты должен прогрессировать»Лига чемпионов УЕФА«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. ПіслямоваФутзал в миреАлі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 3. Десять известных из шестнадцатиПольшаНиколай Морозов: «Здесь мой второй дом»ПольшаПольша-2019/20. Разгромное поражение лидераЧехияЧехия назвала состав на матчи отбора к ЧМ-2020Футзал в миреНаши за границей. «ЭРА-ПАК» побеждает «Спарту»Футзал в миреЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Халле-Гооїк» – «Продексім». АнонсИталияИталия объявила состав на матчи отбора к ЧМ-2020

Ліга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». Анонс

Останній матч у рамках Основного раунду Ліги чемпіонів для херсонського «Продексіма» може стати «тренуванням з підвищеною відповідальністю», як казав колись Валерій Лобановський.
 


Чому? Тому що свою головну задачу на даному етапі змагань, а саме – вихід до Елітного раунду, херсонці вже виконали. Однак, з іншого боку – апетит приходить під час їжі. І чому би «мельникам» не замахнутись на підсумкове перше місце у групі 2? Тим більше, ще невідомо, як зіграють між собою «Халле-Гооїк» та «Бенфіка». Тому, можна спробувати завершити Основний раунд на мажорній ноті. До того ж, суперником чемпіонів України буде аутсайдер нашої групи – «Араз».

На жаль, «Араз» – це вже далеко не та грізна сила, яка була тоді, коли за цю команду грали Сержао, Біро Жаде, Тверянкін, а з азербайджанським клубом рахувались гранди європейського футзалу. І результати матчів у рамках Основного раунду Ліги чемпіонів це підтверджують. Погодьтесь, 1:5 від «Халле-Гооїка» та 0:7 від «Бенфіки» – це далеко не те, на що розраховував клуб з такими амбіціями, як «Араз». До того ж, треба зазначити, що на цей турнір «Араз» заявив лише вісім гравців, серед них – двох воротарів. Тобто, чемпіони Азербайджану грають у неповні дві четвірки. Можливо, для чемпіонату Азербайджану, де «Араз» є безсумнівним лідером протягом останнього десятиліття, цього ресурсу вистачає. Але ж не для Ліги чемпіонів. Тому, не варто дивуватись, що «Араз» вже фактично втратив шанси на продовження боротьби в Основному раунді Ліги чемпіонів. І навіть перемога над «Продексімом» не врятує азербайджанську команду. Тому, для неї це буде скоріше матч престижу.

Що стосується чинних чемпіонів України, то «Продексім», скориставшись вихідним днем, зробив екскурсію у Брюссель. Підопічні Хаві Родрігеса, вочевидь, зарядились позитивними емоціями, що, безумовно, має допомогти їм завершити Основний раунд перемогою. Чи будуть у складі «Продексіма» якісь зміни у складі, враховуючи те, що з турнірної точки зору цей матч з «Аразом» фактично нічого не вирішує, окрім остаточного розділення місць у турнірній таблиці? Мабуть, змін чекати не варто. Навіщо змінювати те, що працює та дає результат? Думаємо, що Хаві Родрігес думає так само. Хоча ми можемо і помилятись. Втім, все стане зрозуміло, коли з’являться перед матчеві протоколи, а команди вийдуть на майданчик арени «Де Брес». А поки що залишається побажати гравцям херсонської команди завершити цей Основний раунд Ліги чемпіонів з позитивними емоціями від гри з «Аразом».  

«Продексім» (Україна) – «Араз» (Азербайджан) 
12 жовтня 2019 року. Бельгія. Халле. «Де Брес» – 18.30.
Арбітри: Моше Бохбот (Ізраїль), Даміан Ярухевич (Польща), Віктор Бугенко (Молдова)
Прогноз «5х5» – 4:1

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.