Экстра-лигаАкадемія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерівЭкстра-лигаІван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»Женский футзалРуководство «Будстар-НПУ» не удовлетворило отставку наставника клуба Александра РатичаЭкстра-лига«Food Centre-Sumy» дал бой «ХИТу», но вновь уступилЭкстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Женский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»

«Авангард» (Краматорськ) з нового сезону переформатується в «ДЕ-Трейдінг» (смт. Миколаївка)

Минулорічний переможець Першої ліги чемпіонату України змінює назву. 


Повідомляємо, що згідно рішення зборів засновників «Футзальний клуб «Авангард» Краматорськ» із нового сезону носитиме назву «ДЕ-Трейдінг» (смт .Миколаївка). Домашньою ареною команди знову-таки залишатиметься спортивний комплекс Донбаського Державного педагогічного університету (с. Слов’янськ, вуд.Вчительска,48 а). Отже, чекаємо вас на наших іграх. А футзальні баталії в українській першій лізі вже незабаром розпочинаються.

Як і минулого року, офіційний сезон відкриється матчами першого та другого попереднього раунду розіграшу Кубку України. Цього року згідно жереба розпочинаємо у Кременчузі матчем проти місцевої «Геології». Базова дата перших матчів – 18-19 жовтня. Матчі-відповіді відбудуться 1-3 листопада. На другому етапі переможець цієї пари зіграє із переможцем пари ФК «Бердянськ» – «ДДХ» (Дніпро). Ігри пройдуть 22-24 листопада та 6-8 грудня.
 

Емблема оновленого клубу

У рамках підготовки до старту чемпіонату наша оновлена команда взяла участь у щорічному турнірі у Білозір’ї, що на Черкащині. У цих змаганнях участь взяли чотири представники майбутнього чемпіонату України серед команд Першої ліги – роменський «Рятувальник», тиврівський «Володимир», херсонський «Продексім-2» та команда «Майфон» з міста Черкаси, яка гратиме у чемпіонаті Черкаської області.

У дебютному матчі «енергетики» грали, що називається «із коліс», після довгого переїзду, та поступилися другій команді чемпіона України 0:2. А потім підопічні Олександра Хурсова освоїлися із особливостями місцевого паркету і обіграли всіх своїх суперників: «Володимир» – 4:2, «Майфон» – 6:0, а «Рятувальник» – 3:1.

У підсумку, наші земляки вибороли перше місце та завоювали для музею іще один трофей - Кубок Білозор’я. Друге місце за «Володимиром», третє посів «Рятувальник». До речі, найкращим гравцем турніру визначено новачка нашої команди Владислава Ященка.

Джерело - Футзальний клуб "Авангард Краматорськ"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.