РоссияСергей Марадуда: «В элитном раунде не будет слабых соперников»Женский футзалВища ліга (жінки)-2019/20. 1 турЛига чемпионов УЕФАВоробус побував на матчах Ліги Чемпіонів в УгорщиніЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 5. Осталась одна путевкаРоссияАлексей Кудлай: «Уверен, что Сытин поможет нам в решении поставленных задач»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 4. «Рекорд» уступает чемпиону РумынииФранцияУ Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтириЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга-2019/20. 4 тур. Тур довжиною у вічністьЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». АнонсЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. «Продексім» розгромив «Араз»РоссияРоман Букин: «Играя в Суперлиге, ты должен прогрессировать»Лига чемпионов УЕФА«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. ПіслямоваФутзал в миреАлі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 3. Десять известных из шестнадцатиПольшаНиколай Морозов: «Здесь мой второй дом»ПольшаПольша-2019/20. Разгромное поражение лидераЧехияЧехия назвала состав на матчи отбора к ЧМ-2020Футзал в миреНаши за границей. «ЭРА-ПАК» побеждает «Спарту»Футзал в миреЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Халле-Гооїк» – «Продексім». АнонсИталияИталия объявила состав на матчи отбора к ЧМ-2020

У Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтири

Французькі футзальні чиновники зібралися у п’ятницю (4 жовтня – прим . ред.) в ФФФ для обговорення важливої віхи у федеральному плані – наближення кількості футзалістів, які мають ліцензію, до 30 000.


Федеральний план розвитку футзалу приносить свої плоди. У період з 2014 по 2019 рік кількість зареєстрованих футзалістів збільшилася на 12% і становила 29 375 чоловік станом на 30 червня, збільшившись на 3,6% у період 2018-2019 років. Це одна з ключових цифр звіту про прогрес, представленого в п'ятницю керівникам французького футзалу на зустрічі в штаб-квартирі ФФФ (Французька футбольна федерація – при. ред.) у Парижі.

«Наш футзал рухається вперед завдяки роботі всіх на місцях, і ми будемо продовжувати в тому ж дусі, тому що це один із пріоритетів плану Федерації "Амбіції 2020"»,  сказав Філіп Лафріке, член виконавчого комітету ФФФ, який відповідає за футзал, у присутності членів Федеральної комісії з футзалу, представників регіональних комісій та регіональних технічних радників.

Таким чином, політика, що реалізується, зміцнила футзал на низовому рівні. «Тринадцять регіональних ліг (структурна одиниця в піраміді французького футболу – прим. ред.) тепер мають свої чоловічі регіональні чемпіонати, в яких бере учать 324 команди, а 60 департаментів (з 90) мають власні чемпіонати», - сказав П'єр Жакі, головний тренер футзальної збірної Франції.

Динаміка на користь футзалу вимірюється також у підготовці тренерів (119 тренінгів проведено в усіх лігах у 2018-2019 роках), відкритих шкільних спортивних секціях (56 у коледжах чи ліцеях), створенні інфраструктури (14 майданчиків відкрито, 8 будується, 5 в проєктах) та формуванні клубної структури (заплановано створення 30 молодіжних команд при клубах на період 2019-2022 рр.).

«Попереду ще багато роботи»,  пояснив Філіп Лафріке, «особливо щодо змагань серед жінок та молоді, хоча зараз п'ять ліг мають регіональний чемпіонат U-18. Ліцезовані футзальні клуби, футзальні молодіжні команди та налагодження контактів з UNSS (Національний союз шкільного спорту) – це справжні важелі прогресу, і я сподіваюся, що все це в майбутньому приведе до плану розвитку футзалу №2!»

Джерело  www.fff.fr

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.