ЛьвовВіталій Багряк: «У «Галицькій здобі» почуваюся комфортно»Футзал в миреКалендар матчів збірних України на чемпіонаті світу з футзалу серед студентівИзраильИван Дедунов: «Перспективы для развития у израильского футзала есть»РоссияПочему российский футзал пора заносить в Красную книгуЭкстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2018КиевПішов з життя Богдан Дердель, гравець команди Skidka. Вічна пам‘ять!Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018 стартует 1 августаФутзал в миреНовости от FutsalMania: Рафа Лопес переходит в «Хаэн», Перич – в «Наполи»БеларусьВадим Алешкевич: «Всегда стараюсь работать по максимуму»Турниры«STAVNI KYIV» – победитель Odessa Open Cup-2018!БеларусьБеларусь. Трансферное летоБеларусьВалерий Грицовец: «Цель – закрепиться в составе и приносить команде как можно больше пользы»РоссияАндрей Ткачук: «Дорогу осилит идущий»Футзал в миреПортугалия. Лучшие голы сезона-2017/18. Диегиньо и МерлимКазахстан«Кайрат» представил новичковУкраинаЧемпіонат Європи серед ВНЗ: команда ЧНУ ім. П. Могили посіла шосте місцеФутзал в миреRecord Masters Cup: стал известен календарь турнираБразилияЛучшие голы 12-го тура чемпионата Бразилии-2018ИспанияПако Седано будет работать в Федерации футбола ИспанииЖенский футзалНовости украинского женского трансферного рынка

Італія: «Лупаренсе» повів у фінальній серії проти «Аква&Сапоне»

Чинні чемпіони Італії зробили перший крок до захисту титулу

 


У чемпіонаті Італії стартувала фінальна серія, яка триватиме до трьох перемог однієї з команд. Чинний чемпіон Італії, «Лупаренсе», який добре знайомий українським вболівальникам», почав захист свого титулу в протистоянні з «Аква&Сапоне».
 

Перш за все, протистояння зазначених команд у фіналі завчасно назвали очною дуеллю двох відомих голкіперів Серії А: Міареллі та Маммарелли. І, судячи з рахунку першого матчу, поки що перевага у Міареллі. Що стосується гри, то вже на її початку «Лупаренсе» міг відкривати рахунок, однак змусити Маммареллу капітулювати їм не вдалося. Хоча певний зиск ця атака все-таки мала, оскільки Муріло отримав «гірчичник». Після цього гості спробували відповісти не менш гідно. Але поки вони шукали ключі до воріт Міареллі, «Лупі» організували випад на ворота «Аква&Сапоне», який завершився голом Тобе.

Але вже після екватору першого тайму шальки терезів схилились на бік «А&С». Спочатку на 11-й хвиині Лукаян подав кутовий, після якого Лара зрізав м’яч у власні ворота. А за кілька миттєвостей Коко вивів свою команду вперед, після чого тренерський штаб «Лупаренсе» взяв тайм-аут. Результат цієї взятої «хвилини» був наочно продемонстрований наприкінці першого тайму, коли Віктор Мелло після розіграшу кутового пробив здалеку, чого Маммарелла явно не очікував. Ось так, завдяки цьому «голу в роздягальню», «вовкам» вдалося зрівняти рахунок.
 

А вже по ходу другого тайму «Лупі» вдалося закріпити свою перевагу. Спочатку той же Віктор Мелло знову змусив Маммареллу витягати м’яч зі своїх воріт, пробивши здалеку. А потім ще один «гвіздок» додав Рафінья (не той, який грав у «Продексімі»). Однак, варто віддати належне гравцям «Аква&Сапоне», які все-таки не здавались і шукали можливості для відновлення інтриги. І на 33-й хвилині Бертоні зробив відставання своєї команди мінімальним. Логічно, що після цього гості пішли на ризик та стали випускати п’ятого. Однак, під час одного з розіграшів зайвого вони припустились помилки, чим і скористався Борха Бланко, який встановив остаточний рахунок гри – 5:3 на користь «Лупаренсе».

Наступна гра фінальної серії до трьох перемог відбудеться 30 травня. Початок о 21.45 за київським часом.

«Лупаренсе» - «Аква&Сапоне» - 5:3 
Голи: Тобе (9), Віктор Мелло (19, 27), Рафінья (29), Борха Бланко (40) – Лара (11 – автогол), Коко (12), Бертоні (33) 
Попередження: Таборда (35) – Муріло (2), Бертоні (36) 
Рахунок у серії – 1:0

Артем Терентьєв, «5х5» 

Фото: Divisione Calcio a cinque

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.