Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Євген Рогачов: «Моя трансферна ціна виявилась високою для «Шахтаря»

Новачок львівської «Енергії» Євген Рогачов – про перехід до стану «біло-зелених», «Шахтар» і плани на майбутнє

Львівська «Енергія» черговий раз у цьому міжсезонні гучно заявила про себе на футзальному ринку України.
 
Тили «енергетиків» зміцнив гравець збірної України, колишній лідер львівського «ТВД» Євген Рогачов. Повернувшись із турніру у Бразилії, де наша збірна посіла шосте місце, Євген підписав із «Енергією» дворічний контракт. Уже будучи новачком «зелено-білих», Євген охоче поспілкувався із кореспондентом «ВЗ».

«Підписувати з «Енергією» контракт чи ні – думав недовго, – каже Євген Рогачов. – До мене надійшла конкретна пропозиція, з керівництвом клубу з’ясував усі деталі мого контракту, і мене усе влаштувало. «Енергія» – команда, яка проявила найбільшу ініціативу у моїй покупці. Думаю, саме це зіграло вирішальну роль у тому, що я підписав контракт».

– Були чутки, що ви уже гравець донецького «Шахтаря»…
– Моя трансферна ціна виявилася зависокою для донецького клубу.

– Де б ви більше хотіли грати: у «Шахтарі» чи в «Енергії»?
– Це дві великі команди, які ставлять перед собою високі завдання. На даний момент я – гравець «Енергії», і буду робити усе можливе, аби ця команда домоглася бажаного результату.

– Під яким номером хотіли б виступати в «Енергії»?
– Для мене це не принципово. Утім, якщо номер 8 був би вільним, я б залишив його для себе. Під цим номером виступав у «ТВД». Попри це, з ним немає жодних асоціацій.

– За що, на вашу думку, «Енергія» буде боротися у наступному сезоні?
– Керівництво клубу ставить максимальні завдання, і ми будемо робити все, аби боротися за найвищі місця. Конкуренція буде жорстка, адже є ще кілька команд, які добре укомплектовані. Ці клуби також ставлять перед собою максимальні завдання. Боротьба розгортатиметься не на жарт. Утім, від цього буде дуже цікавий чемпіонат.

– З таким складом, який є зараз у «Енергії», реально стати чемпіоном?
– Думаю, що так. «Енергії» реально боротися за чемпіонство.

– Не дивлячись на чемпіонат України, у вас не виникало думок спробувати свої сили у сильнішому чемпіонаті, скажімо, російському?
– Спочатку хотів би виграти золоті медалі в українському чемпіонаті. А якщо б надійшла якась пропозиція з Росії, я б її розглянув.

P.S. У минулому сезоні «теведист» Євген Рогачов посів друге місце у суперечці бомбардирів, забивши 23 голи у чемпіонаті України. Також він двічі відзначився на чемпіонаті світу у Бразилії, а у відбірних матчах збірної України до першості Європи забив 3 голи. Однак, незважаючи на такий високий показник, керівництво «ТВД» виставило Рогачова на трансфер. Відтепер бомбардир захищатиме кольори «Енергії».
 
Джерело –
Високий Замок

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.