Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Євген Рогачов: «Нашi суперники сил не економлять. У них спад»

Лідер львівської «Енергiї» Євген РОГАЧОВ аналізує перебіг подій в чемпіонаті України з футзалу

У десятому турi чемпiонату України з футзалу вiдбулося аж двi битви лiдерiв. У пiдсумку третя команда турнiрної таблицi «Кардинал» програла одноосiбному лiдеру «Локомотиву», а «Енергiя» змiцнила своє  становище, здолавши четверту команду чемпiонату «Єнакiєвець».

- Це була битва двох команд, гідних боротися за чемпiонськi медалi, - аналiзує  гру свого клубу проти «Єнакiєвця»  Євген Рогачов, лiдер та найкращий бомбардир «Енергiї». - Жоден iз суперникiв не хотiв програвати. Нам поталанило лише тому, що ми використали на один гольовий момент бiльше.

- «Енергiя» та «Локомотив» пiшли у вiдрив вiд iнших переслiдувачiв...
- Приємно, що ми вiдiрвалися. Натомiсть вiд лiдера ми вiдстаємо на одне очко i маємо на одну гру бiльше. Зрозумiло, що все одно треба буде наздогнати «Локомотив». Утiм, перше мiсце у пiдсумковiй турнiрнiй таблицi ще не гарантує чемпiонства. Переможцем змагання стане той клуб, який найкраще зiграє у плей-офф.

- А вам не видається, що вашi конкуренти зберiгають весь потенцiал на стадiю плей-офф?
- Нi, такого бути не може. Нiхто з гравцiв не дозволить собi економити сили. У кожному матчi вiдбувається вперта боротьба за кожне очко. А вiдставання конкурентiв можу пояснити лише їхнiм спадом.

- Ви розмовляєте з гравцями iнших команд? Чим вони пояснюють причини кризи?
- Маю багато приятелiв у «ТВД», де я колись виступав, у «Таймi» та багатьох iнших клубах. Ми спiлкуємося з конкурентами, але причини кризи не аналiзуємо. Це внутрiшня справа кожного колективу. Я радий, що в нас все гаразд. «Енергiя» додала в грi i прогресуватиме надалi. Завдання клубу - завоювати золотi медалi. I до цього ми крокуємо.

- Ви нинi посiдаєте третє  мiсце у списку найкращих бомбардирiв чемпiонату України...
- Моя першочергова цiль - чемпiонство команди. Не найважливіше для мене стати найкращим бомбардиром. Утім, якщо мої одноклубники вiддадуть менi найбiльше гольових пасiв, то буду лише радий.

Олег ЗУБАРУК, газета «Експрес»
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.