БеларусьПоддубный и Кручок забивают за «Гранит», Михайленко адаптируется в «УВД-Динамо»БеларусьКовельчанин Бобилєв змінив команду у БілорусіИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Элисандро и ХуанпиБеларусьАлександр Даниленко возглавит «Форте»Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» начнет с «Галац Юнайтед», «Сокил» – с самарским «Динамо» ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Дани Монтес и Хуанхо КателаФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: в финале сыграют чемпионы Ирана и ВьетнамаЖенский футзалЖіноча студентська збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світуЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 15 серпня відбудеться жеребкування календаряЛига чемпионов УЕФАКирилл Красий: «Кишиневскому «Динамо» будет тяжело в матчах Лиги чемпионов»Футзал в миреЧетверо енергетиків викликали у збірну України на чемпіонат світу серед студентівКазахстанДжон Леннон: «Я силовой игрок»ПольшаОлександр Бондар: «У «Таймі» склад був такий, що у дванадцятку важко було потрапити»БразилияЛучшие голы 14-го тура чемпионата Бразилии-2018Россия«…МФК «Газпром-Югра», образно говоря, – «Феррари»: очень мощная машина...» БеларусьАндрей Толмач: «К парням нет претензий»Экстра-лигаЕдуард Босенко: «Готуємося у посиленному режимі»Женский футзалЖіноча збірна Португалії починає підготовку до Основного раунду Євро-2019БеларусьБеларусь: в чемпионате сыграет 16 команд, Раговик уже в «Столице»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: «Блювэйв Чонбурри» слагает чемпионские полномочия

Євгена Ривкіна призначено головним тренером збірної Литви

51-річного українського тренера Євгена Ривкіна обрано на посаду головного тренера збірної Литви. Вже на 5-7 грудня він приєднається до своїх нових підопічних на Кубку Балтії в Шяуляї.
 

Литовська футзальна асоціація (LSFA) обрала трьох кандидатів і подала їхні кандидатури до Литовської футбольної федерації (LFF). З усіх кандидатів вирішили обрати Євгена Ривкіна як такого, що найкраще відповідає вимогам, які до кандидатів висувала LSFA. Це рішення має бути підтверджено на черговому засіданні Виконавчого комітету Литовської футбольної федерації. За інформацією futsalua.org, свої кандидатури на посаду головного тренера збірної Литви висувало 8 чоловік, серед яких були іспанський, турецький і хорватський фахівці, а також ще один українець Олександр Даниленко

Дебют нового наставника має відбутися вже 5 грудня, коли литовці зустрінуться зі збірною Естонії, а 7 грудня їм буде протистояти збірна Латвії. До речі,попередній список запрошених до збірної гравців був оприлюднений ще до того як було визначено хто стане головним тренером національної збірної. У нього увійшло 20 футзалістів (3 воротарі і 17 польових). Вже завтра, тобто 1 грудня, збірна розпочне у Шяуляї підготовку до Кубку Балтії, тож у новопризначеного тренера залишається обмаль часу, щоб визначитися з остаточним списком запрошених.

Євген Ривкін почав свою тренерську кар’єру з відділення футболу ДЮСШ «Локомотив» (Харків). З 1998 року поступово перемкнувся з «Локомотивом» на футзал. З 2005 року почав тренувати харківський «Локомотив» на рівні професійного футзалу. За 11 сезонів під керівництвом Євгена Ривкіна «Локомотив» по 3 рази вигравав Екстра-лігу і Кубок України, 4 рази Суперкубок України і 3 рази виходив у елітний раунд Кубка УЄФА. У ролі головного тренера привів молодіжну збірну України до перемоги у турнірі Санкт-Петербурзька осінь-2012. У ролі помічника головного тренера став переможцем чемпіонату світу серед студентів разом зі збірною України. У 2011-2013 рр. працював у тренерському штабі національної збірної України. У 2013-2014 рр. працював головним тренером національної збірної України.

Доповнення. Сам Євген Ривкін заявив, що попри обрання його кандидатури, він все ще перебуває в стадії переговорів і справу ще не завершено.



Андрій Гулій, ​futsalua.org

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.