Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 1. Покер Хамдамова и три сухих победы (обновляется)Польша19.00 Суперкубок Польши: "Рекорд" (Бельско-Бяла) - "Клирекс" (Хожув). LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 1. LIVE!Женский футзалВолодимир Колок: "Український жіночий футзал зараз тримається на одній людині"ВетераныКубок Украины «40+»: «прорыв» ТВД и победа «Черного моря»Экстра-лигаЗа день до старту: "Ураган" - "Титан-Зоря". ПередмоваКубок Украины«Здвиг» та «Галицька Здоба» зіграють у Кубку УкраїниВетераныУ офісі АФУ відбулось жеребкування міжнародного турніру серед ветеранів у віковій категорії "40+"Международный футзалОфициально: Рикардиньо и Мовистар Интер продлили контракт до 2020 годаХмельницкийАсоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області запустила власний веб-сайтЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 1-го тура от futsalua.orgЭкстра-лигаВалерій Власович поповнив лави "Кардиналу-Рівне"Экстра-лигаПрорыв футзала на ТВ: два-три матча в каждом туре в прямом эфире!Экстра-лигаЯк «ХІТ» переміг «Продексім»: сюжет каналу «ПравдаТУТ»Экстра-лигаГазета «Західний кур'єр»: що сезон прийдешній нам готуєВетераныВетераны "50+", "60": чемпион новый, чемпион прежний!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 2: старожилы, аутсайдер и дебютантЭкстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2017Экстра-лигаВладислав Лисенко: «Продексім» більше помилявся, ніж ми»Экстра-лигаОлександр Косенко: «Це була справжня кубкова гра»

Рогачов і Золотухін поповнили ВРЗ

Срібний призер минулого чемпіонату Білорусі гомельський "ВРЗ" активно готується до нового сезону. Склад "вагоноремонтників" залишили білоруси Олександр Коваль і Артем Гусельніков, натомість команду поповнили українці Євген Рогачов, Артем Золотухін і білорус Євгеній Чернейко.
 

Євген Рогачов провів минулий сезон в рядах "Борисова-900" і став найкращим бомбардиром "біло-зелених". У 36 офіційних матчах (32 - в чемпіонаті, 4 - в Кубку Білорусі) форвард набрав 39 балів (27 + 12) за системою "гол + пас": в чемпіонаті - 32 (23 + 9), в Кубку - 7 (4 + 3). На Батьківщині Рогачов виступав за "Університет-Академію" (Запоріжжя), "ДСС" (Запоріжжя), "ТВД" (Львів), "Енергію" (Львів) і "Локомотив" (Харків). Нападник є одним з найкращих бомбардирів в історії збірної України, а також єдиним гравцем "жовто-блакитних", який виступав аж на шести чемпіонатах Європи.
 

Артем Золотухін у минулому сезоні захищав кольори "БЧ". За "залізничників" в минулому сезоні він провів 29 матчів і забив 11 м'ячів (28 (10) чемпіонат і 1 (1) кубок). Золотухін уже має досвід виступів за "ВРЗ" у сезоні 2014/15. В тому сезоні на його рахунку 34 (31 чемпіонат і 3 кубок) проведених матчу і 9 забитих м'ячів. В Україні універсал виступав за "Титан" (Макіївка), "ЛТК" (Луганськ), "АРПІ" (Донецьк) і "Єнакієвець" (Єнакієве).

Крім того, у складі "ВРЗ" є ще три українця, причому всі троє починали свою кар'єру з харківського "Локомотиву" - воротар Юрій Дегтяренко, а також універсали Євген Клочко і Дмитро Шамлі.

Нагадаємо, що одна з найсильніших команда Білорусі візьме участь у передсезонному турнірі - Кубок Свободи, який відбудеться 16-19 серпня у Хмельницькому. Там ми зможемо на власні очі порівняти рівень футзалу у нас і у наших сусідів.

Андрій Гулій, futsalua.org, за матеріалами МФК "ВРЗ" (Гомель) - официальная страница

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.