Экстра-лига“Сокіл” проведе два товариські матчі у Івано-ФранківськуЛьвовПерша ліга Львова з міні-футболу: зіграно два туриОстальной мирНовый формат Кубка УЕФА по футзалуКиев«Эпицентр К2» - «Чумацький Шлях-Academica» - 3:2. Кубок Киева или матч Звезд на паркете спорткомплекса НУХТ!?ВетераныВетераны "40 плюс": итоги Второго регулярного чемпионатаЭкстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 команд

Кубок УЄФА-2016. "ЕТО Футзал Дьор" - "Енергія": Післямова тренерів.

Враженнями після емоційного поєдинку 3-го туру Основного раунду Кубка УЄФА "ЕТО Футзал Дьор" - "Енергія" поділилися наставники команд.



Валерій Легчанов - головний тренер СК "Енергія": "Важко говорити після таких матчів. Хлопці старалися, боролися до кінця. Це напевно наш менталітет, що ми не граємо на випередження, а вже постфактум ліквідовуємо задумки суперників. В таких випадках все вирішують миті, і на такому рівні карають за найменшу помилку. Важко втрачати капітана в такій грі. Бракувало його слова, щоб він зарядив команду на майданчику на результативний удар. Маємо пройти через це. Сподіваюся цей досвід допоможе краще виступати в майбутньому".

Маркус Ангуло - головний тренер "ЕТО Футзал Дьор": "Ми вперше в історії клубу здобуваємо 9 очок на цій стадії. І це в той час, коли нам протистоїть "Енергія", а наші лідери травмовані. Нам сьогодні десь пощастило. Але це результат підготовки до Кубка УЄФА, яку ми вели з липня. Хочу подякувати організаторам. Все було чудово, ми тут були, як вдома".


Джерело - energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.