Экстра-лига“Сокіл” проведе два товариські матчі у Івано-ФранківськуЛьвовПерша ліга Львова з міні-футболу: зіграно два туриОстальной мирНовый формат Кубка УЕФА по футзалуКиев«Эпицентр К2» - «Чумацький Шлях-Academica» - 3:2. Кубок Киева или матч Звезд на паркете спорткомплекса НУХТ!?ВетераныВетераны "40 плюс": итоги Второго регулярного чемпионатаЭкстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 команд

Друга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу Екстраліги

Локомотив намагатиметься оформити вихід у фінал в рідних стінах, Енергія з ХІТом продовжать з’ясовувати стосунки у Львові, а також інше в прев’ю третього і четвертого півфінальних поєдинків на Sport Arena.

ЧИ ВИКОРИСТАЄ ЛОКОМОТИВ ПЕРЕВАГУ ВЛАСНОГО ПАРКЕТУ?


Розгромивши Продексім в другому матчі півфіналу, Локомотив не тільки зрівняв рахунок в серії, але й суттєво перехилив шальки терезів на свій бік. Зважаючи на те, що наступні два поєдинки пройдуть на домашньому паркеті харків’ян, шансів на успіх у херсонської команди насправді обмаль. Локомотив рідко не виграє вдома, тож уже на цих вихідних віце-чемпіони постараються оформити вихід у півфінал.

 

 
Локомотив ударно завершив поїздку в Херсон, а тепер прагне продовження, facebook.com/fcprodexim
 
Не варто втім забувати, що Продексім є однією з трьох команд, якій вдалося зупинити Локомотив в Харкові у цьому сезоні: матч регулярного чемпіонату завершився з рахунком 0:0. Також відомою є особливість Локомотива проводити посередній матч після відверто сильного, тому навряд в третій грі (найважливішій, схоже, в цій серії) господарі зможуть вдруге поспіль розгромити Продексім.
Зрештою, про жоден розгром мова не йде. Локомотиву набагато важливіше просто оформити дві перемоги, а разом з ними здобути путівку у фінал. Ніхто в стані харків’ян не хоче грати п’ятий матч у Херсоні, тому зараз віце-чемпіони зроблять все, аби закрити серію тут і зараз. Домашні стіни — найкращий помічник у вирішенні цієї справи.

НАСКІЛЬКИ ВАЖКО БУДЕ ПРОДЕКСІМУ БЕЗ БЕССАЛОВА?

Максим Бессалов — однозначний лідер Продексіму в цьому сезоні. В активі 26-річного універсала 11 голів в 22-х матчах — найкращий показник у складі херсонського колективу. Та справа не лише в результативності: Бессалов зв’язує гру команди та додає їй виваженості. Важливість Максима можна було помітити ще в другому матчі, коли він був вилучений з поля на 16-й хвилині. Після того Продексім посипався остаточно, а про жоден камбек мова не йшла.

 

 
Максим Бессалов не зможе допомогти команді в третьому матчі півфіналу, facebook.com/fcprodexim
 
Тепер херсонській команді доведеться провести без свого дев’ятого номера ще одну гру, вирішальний третій поєдинок проти Локомотива. Якби Бессалов був на паркеті, то шансів у Продексіма було б більше. Очевидно, що тренерський штаб херсонців шукав вихід з ситуації: мало розраховувати на чудодійний ефект від виходу Максима у четвертій грі, треба боротися за результат й у третьому матчі. Але чи вдалими були ці пошуки, покаже хіба сам поєдинок.

ЯКЕ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ З ВИТРИВАЛІСТЮ ЗНАЙДЕ ХІТ?

Перші два матчі півфінальної серії вкотре довели: у ХІТа наприкінці сезону виникли серйозні проблеми з фізичною готовністю. Київська команда просто не може провести на одному рівні усю гру, серйозно підсідаючи наприкінці поєдинку. Покращення ситуації навряд можна очікувати, тому тренерському штабу команди потрібно шукати якесь інше рішення.

 

 
ХІТ (в синьому) повинен ще активніше діяти в першому таймі, fchit.kiev.ua
 
Наприклад, ще більше додати в першому таймі, намагаючись організувати суттєву перевагу в рахунку. Подібний фокус пройшов в першому матчі проти Енергії, коли ХІТ за перші двадцять хвилин заробив перевагу в два голи, яку потім з боями (і навіть овертаймом) таки втримав. Щось подібне ХІТу потрібно робити й у Львові, інакше чинні чемпіони знову банально перебігають суперника, дотиснувши киян наприкінці матчу.
ВОЛЬОВИЙ РИВОК. ЧИ ЗМОЖЕ ЕНЕРГІЯ І ДАЛІ ВИТЯГУВАТИ ІГРИ?
Три вилучення в двох перших матчах проти ХІТа не зламали Енергію. Львівська команда навіть без повноцінної четвірки (окрім вилучень були ще й травми) тримала марку в Києві, демонструючи найкращий футзал в сезоні. У важкий момент чемпіони зібралися, аби показати, що їх занадто рано списали з рахунків.
Перед двома домашніми матчами Енергія уже не вважається аутсайдером: погана форма ХІТа та неймовірна жага до перемоги самих львів’ян зробила своє діло. Питання, втім, полягає в іншому — а чи зможуть Енергетики й далі демонструвати такий характер, і такий футзал? Не занадто їх виснажив київський ривок?

 

 
Брати Грицини — лідери Енергії, що повинні повести партнерів за собою, uragan.if.ua
 
Поступово до складу команди повертатимуть дискваліфіковані й травмовані гравці, що дозволить застосовувати трохи більше ротації Валерію Легчанову. Видихати, однак, ще занадто рано — боротьба тільки набирає оберти, градус поєдинків проти ХІТа точно не знизиться, тож Енергії й далі треба включати морально-вольові якості і бігти вперед.

РОЗКЛАД МАТЧІВ

Енергія — ХІТ
Третій матч — 6 травня, 12:00 (Львів, палац спорту Галичина)
Четвертий матч — 7 травня, 12:00 (Львів, палац спорту Галичина)
Рахунок в серії — 1:1

 

Локомотив — Продексім
Третій матч — 6 травня, субота, 13:00 (Харків, палац спорту Локомотив)
Четвертий матч — 7 травня, неділя, 13:00 (Харків, палац спорту Локомотив)
Рахунок в серії — 1:1

 Джерело - sportarena.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.