Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8: рубка в Киеве и Львове, неожиданность в Херсоне и сенсация в Одессе (обновляется)Житомир15.00. Житомир. Третій тур Вищої ліги. Онлайн центральних матчівПервая лига Футзальним досвідом з «Дніпром» (Черкаси) поділиться Назар ЯцишинРоссия18.00. Россия. Суперлига. 6-й тур. LIVE!Экстра-лигаМФК «Продэксим» приветствует нового игрокаЖенский футзал Отбор ЮОИ-2018: у юношей ничья с Венгрией, у девушек – с АзербайджаномЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8. LIVE!КиевКиев. Высшая лига. 3-й тур. LIVE!ВетераныМастер-класс от ветеранов "Черного моря"Кубок УкраиныКубок України. “Галицька Здоба” тріумфує в Івано-ФранківськуФутзал в миреГрозная «Дева»Ивано-Франковск11 листопада стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футзалуСборная УкраиныУкраина в отборе ЮОИ-2018: юноши уступили Португалии, девушки – ИталииИспания"Мовистар Интер": лучшие голы октября-2017Ветераны“Енергія-Тайм” — переможець турніру серед ветеранів “Кубок ректора СНУ” у Луцьку (ВІДЕО)ХарьковПередача Харьковский футзал от 02.11.17ХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкийПреміум-ліга: прев’ю 2-ого туру у дивізіоні 1ЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. Анонс матчей 3-го тура.Экстра-лигаЭкстра-лига. Дела судейские. Эпизод третий: о моде, погоде, чудесах и неприкасаемых

Кубок України: анонс матчів 3-5 листопада

У перший уїк-енд листопада будуть зіграні два останніх поєдинки першого Попереднього раунду розіграшу Кубку України сезону 2017/2018 р. р. Вони відбудуться в Івано-Франківську та Кривому Розі. І саме там стануть відомі два останніх володаря путівок до другого Попереднього раунду.
 

Протистояння між «Візою-Втормою» та «Галицькою Здобою» було цікавим тоді, коли ці команди зустрічались у Львові. І немає сумнівів у тому, що воно таким буде в Івано-Франківську. І хоча наразі невеличка перевага завдяки двом виїзним м’ячам на користь «Візи», та у другому поєдинку суперникам доведеться розпочати все спочатку, аби все-таки з’ясувати, хто більш гідний того, щоб пройти у другий Попередній раунд. Для господарів майданчику, до речі, цей поєдинок ще буде генеральною репетицією перед дебютом у Першій лізі.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Галицька Здоба (Львів)
3 жовтня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 19.00.
Арбітри: Олег Дуцяк, Орест Дуцяк (обидва – Дрогобич), В. Гронський (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич) 
Перший матч – 2:2

Останній поєдинок першого Попереднього раунду буде зіграний у Кривому Розі. Місцевий «Фаворит» спробує ліквідувати мінімальне відставання від «Оранжу». Звісно, гол, забитий на виїзді, дає їм надію на те, щоб пройти далі. А щоб надія стала матеріальною, господарям майданчику треба забивати і не пропускати. В іншому випадку «Оранж» може взяти гру під свій контроль, і тоді для учасника фінальних змагань АФЛУ невихід до наступного етапу Кубку України буде вважатись провалом. Тому, для «фаворитів» у цьому поєдинку на кін буде поставлене, мабуть, щось більше, ніж у їх візаві з «Оранжу».

«Фаворит» (Кривий Ріг) – «Оранж» (Дніпро)
5 листопада 2017 року. Кривий Ріг. Спорткомплекс ДВУЗ КНУ – 14.00.
Арбітри: Я. Опришко (Кременчук), О. Гопка (Черкаси), І. Литвиненко (Кривий Ріг)
Хронометрист: М. Нечипуренко (Кривий Ріг)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)  
Перший матч – 1:2

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.