Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 1. Покер Хамдамова и три сухих победы (обновляется)Польша19.00 Суперкубок Польши: "Рекорд" (Бельско-Бяла) - "Клирекс" (Хожув). LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 1. LIVE!Женский футзалВолодимир Колок: "Український жіночий футзал зараз тримається на одній людині"ВетераныКубок Украины «40+»: «прорыв» ТВД и победа «Черного моря»Экстра-лигаЗа день до старту: "Ураган" - "Титан-Зоря". ПередмоваКубок Украины«Здвиг» та «Галицька Здоба» зіграють у Кубку УкраїниВетераныУ офісі АФУ відбулось жеребкування міжнародного турніру серед ветеранів у віковій категорії "40+"Международный футзалОфициально: Рикардиньо и Мовистар Интер продлили контракт до 2020 годаХмельницкийАсоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області запустила власний веб-сайтЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 1-го тура от futsalua.orgЭкстра-лигаВалерій Власович поповнив лави "Кардиналу-Рівне"Экстра-лигаПрорыв футзала на ТВ: два-три матча в каждом туре в прямом эфире!Экстра-лигаЯк «ХІТ» переміг «Продексім»: сюжет каналу «ПравдаТУТ»Экстра-лигаГазета «Західний кур'єр»: що сезон прийдешній нам готуєВетераныВетераны "50+", "60": чемпион новый, чемпион прежний!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 2: старожилы, аутсайдер и дебютантЭкстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2017Экстра-лигаВладислав Лисенко: «Продексім» більше помилявся, ніж ми»Экстра-лигаОлександр Косенко: «Це була справжня кубкова гра»

«Здвиг» та «Галицька Здоба» зіграють у Кубку України

Дві аматорські футзальні команди Львівщини візьмуть участь у Кубку України з футзалу сезону 2017/18. Участь у турнірі, де більшість команд матимуть статус професійних, виявили чемпіон Гранд-ліги Львова «Галицька Здоба» та п’ята команда літнього чемпіонату «Здвиг».

Скільки команд гратиме у Кубку України, і коли розпочнуться змагання наразі невідомо. Ймовірно таки, що і «Здвиг», і «Галицька Здоба» у жовтні стартуватимуть з попереднього раунду.

Нагадаємо, обидві команди брали участь у літньому чемпіонаті Львова з футзалу на відкритих майданчиках, який пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як).

«Галицька Здоба» - чемпіон літнього чемпіонату Львова з футзалу на відкритих майданчиках серед команд Гранд-ліги. Команда, яку очолює добре відомий футзальний майстер Сергій Тригубець, відмінно пройшла два кола чемпіонату і за кілька турів до фінішу стала чемпіоном. Що цікаво, до останнього туру чемпіонату «Галицька Здоба» мала стовідсотковий показник набраних очок, однак в останньому турі чемпіонату, який майже нічого не вирішував, «Галицька Здоба» розійшлася миром з срібним призером чемпіонату «Фуджікурою» - 3:3.

«Здвиг» - п’ята команда чемпіонату Львівщини серед клубів Гранд-ліги. Ймовірно, за своїм потенціалом команда Богдана Мельника мала б бути вище в турнірній таблиці, однак через різні причини «Здвиг» так і не зумів потрапити в трійку призерів, хоча керівництво ставило такі завдання ще перед початком сезону. У Кубку України «Здвиг» не матиме жодних завдань. Головне намагатися пройти якомога далі, постаратись загриміти на всю Україну, а також набратися безцінного ігрового досвіду.

Джерело - 
galinfo.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.