ВолынскаяВдруге поспіль Кубок «Волинської газети» вирушає до ЖитомираВетераныРоман Смирнов. Четверть века в футзале. Часть вторая: «Побеждать на паркете ─ это в крови»Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3: триллер в Одессе (+ видео, обновляется)ХерсонАФЛУ: пятый сезон стартовал в Херсоне!Футзал в мире"Спортинг" выиграл у "Браги" дуэль представителей Португалии в Кубке УЕФАВетераныVeteran’s Futsal Cup 2017 (40+). День 3. Побеждает ТВД!Футзал в миреРикардиньо спас «Мовистар Интер» от поражения в матче с «Осасуной Магна»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 3: камбэк, триллер, сафари и... hit ХИТаКиев1.10.2017 14.00 Кубок Киева. Финал. «Альтернатива» – «RED» 2:2, по пн 4:3ОдессаКубок Лиги Содружества: начинается плей-оффЧемпионат ЕвропыЕВРО-2018 по футзалу: представляем участниковЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3. LIVE!Футзал в миреДмитрий Сорокин открыл счет своим мячам в чемпионате СербииФутзал в миреАлександр Сорокин дебютировал в ЭРА-ПАКе: чемпион Чехии бьет "Нейжбах"Футзал в миреФутзал в Германии: грядет бум!Футзал в миреSLOVAK FUTSAL WEEK 2017. Все голы турнираЭкстра-лигаКое-что, что вы хотели бы знать о Педяше, но боялись спроситьЧемпионат ЕвропыДумки вітчизняних тренерів про жереб Євро-2018 для збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыИтоги жеребьевки финальной части Евро-2018: Украина сыграет с Португалией и РумыниейСборная УкраиныСергій Владико: «У нас абсолютно рівна група»

Кубок України: Ураган – Енергія — 2:1. Все вирішиться у Львові

Перший матч енергетичного дербі “Ураган” - “Енергія” підтвердив свій статус центрального поєдинку в 1/8 фіналу Кубка України. В Івано-Франківську команди тримали вболівальників в напрузі протягом всього матчу.
Поєдинок розпочався “без розвідки” з боку обох команд. Вже на другій хвилині матчу після подачі з флангу Корсун відкрив рахунок на користь “Урагану”. Після забитого м'яча ще двічі, на 2 та 3 хв., рятував свою команду голкіпер енергетиків Пітуля.

А наприкінці першої п'ятихвилинки вже воротар івано-франківців Біров парирував небезпечні удари Федюка та Михайла Грицини.
Небезпечні моменти виникали регулярно біля обидвох воріт: на 10 хв. непогано пробивав Кордоба, а на 11 хв. Цілик намагався технічно закинути “за комірець” м'яч голкіперу львів'ян, але Пітуля з цим ударом впорався.
В цьому матчі обидва голкіпери відіграли на високому рівні. І саме їх заслуга в тому, що команди змогли відзначитись лише тричі.
На 16 хв. жовту картку отримав Федюк за фол проти гравця “Урагану”. А вже за хвилину івано-франківці зуміли відзначитись вдруге. Після стандарту гол забив Сімка.

 

Наприкінці першого тайму львівські енергетики мали кілька гарних нагод, аби зменшити розрив у рахунку. Але ударам Кордоби та Михайла Грицини зовсім трішки бракувало точності.
На 19 хв. вже гравці “Урагану” “заробили” жовту картку — її отримав Горбатий.
За рахунку 2:0 команди пішли на перерву. А початок другого тайму мало знову не став “холодним душем” для львівських енергтиків. Двічі івано-франківці “вискакували” 2 в 1 на Пітулю: спершу м'яч влучив в стійку, а в іншому моменті пролетів мимо воріт. В одному з цих моментів травмувався гравець “Урагану” Кефа і з допомогою лікарів залишив поле.

“Енергія” відповіла небезпечним ударом Кузя та виходом практично один на один Струка. Проте Біров врятував ворота “Урагану”.
Ближче до середини другого тайму львівські енергетики все більше “насідали” на ворота суперників. Непогано пробивали Кузь, Федюк та Микола Грицина.

А на 32 хв. старання львів'ян врешті увінчалось успіхом. Свій дебютний гол за “Енергію” забив Танський, вдало “замкнувши” дальню стійку. До речі, для Віталія сьогоднішній матч був лише другим у футболці “Енергії”.
Після забитого м'яча гра ще більше активізувалась. Гравці “Енергії” намагались зрівняти рахунок, а “Ураган” відповідав небезпечними контратаками. Воротарі команд Біров і Пітуля знову демонстрували всю свою майстерність.

Наприкінці мачту “Енергія” мала дві чудові нагоди, аби забити другий м'яч у ворота «Урагану». Спершу після чергової атаки львівських енергетиків, коли голкіпер вже був безсилий, за івано-франківців “зіграла” поперечка. А на 39 хв. міг оформити дубль Танський, однак не зумів переграти Бірова.
Отже, підсумковий рахунок — 2:1. І доля потівки в чвертьфінал Кубка України буде вирішуватись у матчі-відповіді у Львові.

Кубок України. 1/8 фіналу. Івано-Франківськ. Спорткомплекс Коледжу фізвиховання
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів) – 2:1
Голи: Корсун (2), Сімка (17) – Танський (32)
Попередження: Горбатий (19) – Федюк (16)
Ураган: Біров - Павленко, Корсун, Пелех, Кефа - Сімка, Шотурма, Горбатий, Цілик - Микитюк.
Енергія: Пітуля - Мик. Грицина, Мих. Грицина, Кордоба, Танський, Струк, Федюк, Радевич, Кузь - Кардаш, Войтович, Легендзевич, Багряк, Гасюк.
Арбітри: М. Чубінський, Ю. Кондратьєв (обидва – Київ), Я. Вовчок (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ)
Суддівський спостерігач: О. Король (Донецьк).
 

Джерелоenergia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.