Футзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»

Луїс Рубіалес оголосив про проведення всесвітнього футзального конгресу на підтримку його олімпійського статусу

Президент РФЕФ оголосив про це під час другого щорічного футзального гала-вечору

РФЕФ (Королівська іспанська футбольна федерація – прим. ред.)  провела ІІ щорічну урочисту церемонію нагородження футзалістів, на якій нагородила команди чемпіонів сезону 2018/19 та найвидатніших гравців і граввчинь. Феррао і Пеке отримали нагороди як найкращий гравець та гравчиня, за яких проголосували самі футзалісти, а Сільвія Агете і Хуанхо стали найкращими воротарями. Крім того, спеціальні золото-діамантові відзнаки Федерації отримали Луїс Амадо (179 матчів – прим. ред.), Карлос Ортіс (186 матчів – прим. ред.) і Аніта Лухан (100 матчів – прим. ред.) за свої матчі у складі збірної та Рікардінью за внесок у іспанський футзал. Жіноча і чоловіча збірна U-19 також були вшановані за свої європейські титули.

Крім того, на заході Луїс Рубіалес, президент РФЕФ, оголосив, що у «Місті футболу» (тренувальний центр Королівської іспанської футбольної федерації – прим. ред.) у Лас-Роса відбудеться перший Всесвітній футзальний конгрес, на якому буде запропоновано, щоб цей вид спорту став олімпійським: «Епоха футболу вже минула, тепер настала епоха футзалу. Ця Федерація віддана цьому виду спорту. Нам подобається цей спорт і це ми демонструємо своєю роботою та інвестиціями».

Він також  прокоментував конфлікт між РФЕФ та ЛНФС: «Клуби вважали, що для того, щоб реально почати тягнути цю ношу, потрібна Федерація. Результатом цього є Федерація, яка інвестує більше, ніж будь-коли, а також вірить у клуби та їх самоврядування. Це початок шляху, на якому ми триматимемося разом і піднесемо іспанський футзал на вершину».

Джерело  marca.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.