Экстра-лигаСостав «Продэксима» пополнит Клаудиньо?Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ВНЗ: команда ЧНУ ім. П. Могила завершила груповий етап перемогоюОдессаОдесса. Лига Содружества. В борьбе за «золото» – вновь интригаЭкстра-лига«Продэксим» вышел из отпускаЭкстра-лига«Ураган» розпочав підготовку до сезонуРоссияАндрей Ягода: «Подключаем к тренировкам нашу молодежь»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018: жребий брошенФутзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: у ЧНУ ім. П. Могили – друга поразка ПольшаМацей Карчинский: «Система должна быть справедливой и сделана с умом» Первая лига Сергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країнФутзал в миреНаші люди всюди: Іван Дєдунов – чемпіон ІзраїлюФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»

Максим Павлюк: «У чому справа – питання лише до президентів»

 

Повернення Максима ПАВЛЮКА до лав чемпіона України вийшло блискавичним – дві перемоги в двох матчах

 

- Максиме, вітаю із поверненням у команду!  Розкажіть, як так сталося, що вас знову  запросили повернутися?
- Мені зателефонував Сергій Станіславович, запропонував переїхати знову до Івано-Франківська. «Ураган» зараз переживає не найкращі часи, - почали погіршуватися результати у зв’язку з численними травмами гравців…

- Як ви поставилися до пропозиції?
- Я одразу із задоволенням погодився, адже команда у Франківську вже для мене як сім'я - 5 років зі всіма добре знайомий, та й хотілося ще пограти на високому рівні.

- А як надовго ви зараз маєте домовленість щодо виступів за клуб?
- Поки лише до завершення чемпіонату, а далі буде видно.

- По завершенні минулого сезону, коли ви були змушені покинути команду на правах вільного агента - не було жодної образи?
- До мене особисто було завжди хороше ставлення зі сторони керівництва. Я розумію, що команді просто потрібне було підсилення, зокрема бразильцями, перед Кубком УЄФА. Тому - десь трохи і жалію, що мені не випала нагода пограти в Єврокубку.

- Чи встигли ви відчути вже зміни у команді у порівнянні з кінцем минулого сезону?
- Практично нічого не змінилося - нових гравців небагато. Атмосфера - та ж що і була, та і залишилася, а підтримка вболівальників така ж тепла.

- Які завдання покладають на вас тренери? Яку роль виконуватимете на майданчику?
- Тренерський штаб поклав на мене завдання налагодити гру у другій четвірці команди. Активніше розпочинати атаки, передавати досвід, розвивати комбінаційну гру.

- Зрозуміло. А як так сталося, що ви опинилися у «Мегапромі»?
- Знову ж таки, за схожою схемою. По телефону прозвучала пропозиція для мене і Пилипіва допомогти хлопцям, які тільки починають грати у футзалі - команда молода, і не було причин, щоб відмовлятися.


- Який рівень команд у Першій Лізі? І чи могли б вони в перспективі поповнити ряди «Екстра-Ліги»?
- Я вам скажу, що у Східній зоні дійсно дуже пристойний рівень команд. Що приємно мене і здивувало.

- Чи багато є гравців, які грали у Вищій лізі раніше?
- Так! Фактично у кожній команді є досвідчені виконавці, які достатньо пограли у Вищій лізі.

- Наскільки сильно відрізняється фінансування команд першої і Екстра-ліги?
- Тут навіть не до порівняння.  «Небо і земля», як то кажуть... У Екстра-лізі - на голову вищий рівень. Принаймні, якщо порівнювати з тим,  що я знаю та бачив у першій лізі.

- Як ви оцінюєте перспективу розвитку Екстра-ліги? Сім команд - це зовсім не та кількість, яку хотілося б мати у головному чемпіонаті країни…
- Звісно хотілося б більше учасників. Чимало команд щороку висловлюють бажання брати участь на «вищому» рівні, - не раз ми чули:  «Наступного року вже точно-точно будемо подаватися», але, як бачимо, команд у нас все менше і менше.

- Максиме, так ви ж самі зауважили, що команди показують дуже гідний рівень, і при цьому, думаю, по витратах на екіпіровку та виїздах на гостьові матчі теж не дуже різняться команди обох ліг – тоді що за «камінь спотикання»?
-  В чому справа – питання до президентів. А ми можемо лише спостерігати і здогадуватися: коли хтось із президентів якого-небудь клубу постійно відтягує участь, бажаючи зекономити на внесках чи тому подібне, а інші клуби в цей час знімаються із чемпіонату, то нічого доброго із цієї ситуації ми не отримаємо в результаті.

Андрій СТАДНИК


Фото www.uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.