Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Наші за кордоном (жінки) – 6. «Agenta Girls» закінчує рік на другому місці

Agenta Girls не зміг перемогти у трьох останніх іграх


В останньому матчі цього року у 10 турі чемпіонату команда «Agenta Girls» приймала сусідів з міста Толна. Регіональне дербі завжди проходить надзвичайно напружено і цей матч не став винятком. Толнівки, до речі, в  останньому двобої вибили «жовто-чорних» з Кубка Угорщини. 

Після розкачки у перші хвилини господарі заграли дуже активно в атаці, а їхні суперниці покладали свої надії на нечисельні контрвипади. Та попри таку гру голів у першому таймі глядачі не побачили.

У другому таймі господарі завдяки вмілим діями Медьєрі і Бухмюллер більшу частину часу володіли м’ячем. Згодом територіальна перевага почала переростати в ігрову і «жовто-чорні» створили багато моментів, але з їхньою реалізацією виникли проблеми. Медьєрі відкрила рахунок, але доволі швидко Szalkai його зрівняла. «Agenta Girls» переважну більшість часу позиційно атакував, намагаючись розхитати оборону суперниць і витрачав на це багато сил, тому у завершальній фазі гравці часто втрачали концентрацію або поспішали. Гості відповідали гострими контратаками, з яких змогли витиснути максимум користі для себе. На 33-й хвилині Адель Варга навіть вивела їх вперед, але Богларка Медьєрі за дві хвилини оформила дубль і зрівняла рахунок. Попри загальну перевагу дотиснути гостей господарі не зуміли. Тактика глибокого захисту дала можливість «Толні-Мьож» взяти залікове очко.

Можливо, їм не вистачило забивної Анни Шульги, яка в цей час дуже успішно грала за збірну України (два голи в двох матчах зі словачками). Юлія Ярова була не зовсім здорова і тому провела не майданчику не дуже багато ігрового часу. Марія Васковець діяла дуже активно, виконала великий об'єм роботи, відзначилася великою кількістю вдалих загострюючих передач. 

Таким чином, «Agenta Girls» не перемагав у трьох останніх іграх і втратив першу сходинку, але вся боротьба ще попереду, особливо коли почнеться стадія плей-оф. Анна Шульга після пропущеної гри опустилася у списку найкращих бомбардирів з першого-третього на шосте-восьме місце.

Agenta Girls (Сексард) - Толна-Мьож 2-2 (0-0)
Сексард, 300 глядачів.
Голи: Медьєрі (22, 35) - Szalkai (25), Варга (33)

Agenta Girls: Харгаш – Медьєрі, Васковець, Бухмюллер, Ганцер.
На заміні: Beke, Ярова, Хорват, Kágyi, Gősi.

Толна-Мьож: Deczki – Szalkai, Варга, Urbán, Фаркаш.
На заміні: Mészáros, Nádudvari, Garay-Simon.
 

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.