Футзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)Чемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. Бразильський карнавал у Херсоні та інтрига між медалістами БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанЭдуардо: «Может лет 10 назад и было понятие слабого соперника, сейчас ситуация совсем другая»АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футболРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!КазахстанАлександр Гуров покинул МФК «Аят», а Дмитрий Двирный МФК «Байтерек»‎АзербайджанИса Атаев: «При новом формате отбора к Евро шансов что-либо изменить стало больше»Чемпионат ЕвропыПьер Жаки: «Наша федеральная политика принесет свои плоды»Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»

Друга ліга України 2020/21. 1/8 фіналу. Підсумки перших матчів

Відбулися стартові матчі 1/8 фіналу чемпіонату України у Другій лізі з футзалу

Фото: Роман Хоботов

П'ятниця, 2 квітня
 
«Фаворит» (Сєвєродонецьк) — «Рятувальник» (Ромни) 3:4 (1:2)
«Фаворит»:
1.Соловйов — 7.Стебловський, 20.Шелестинський, 19.Макаренко, 2.Лазикін, 4.Тищенко, 8.Скачков, 16.Верховод, 17.Кедик, 21.Марковський, 25.Коломецький
«Рятувальник»: 23.Царіцин — 4.Радченко Владислав, 5.Носок, 6.Кончаков, 7.Прокопчук, 8.Бабинін, 10.Завгородній, 11.Колеснік, 14.Лойко, 17.Баранник, 20.Гайван — 1.Паламарчук
Голи: Лазикін (5 аг, 12), Макаренко (27), Шелестинський (38) — Гайван (7, 38), Кончаков (22)
Попередження: Захар Верховод (26) («Фаворит»)
Вилучення: Максим Тищенко (40, «Фаворит»)

Сьогодні в Льодовому палаці спорту відбувся матч 1/8 фіналу Другої ліги Чемпіонату України з футзалу «Фаворит» — «Рятувальник» Ромни. Матч розпочався з рівної боротьби, але свої моменти вдаліше реалізували гості — після першого тайму рахунок 1:2. Гол на рахунку Микити Лазикіна. На початку другого тайму «Рятувальник» збільшив перевагу до 3:1, після чого ініціативою повністю заволоділи господарі майданчику, які мали безліч голевих моментів для взяття воріт, але везіння цього дня було не на користь «Фаворита».

Все ж таки, під завісу зустрічі гол Сергія Макаренка скоротив розрив у рахунку до мінімального — 2:3. Коли залишилося грати дві хвилини «Фаворит» зняв з гри воротаря, розігруючи п’ятого і це дало результат! Комбінацію завершив Артем Шелестинський — 3:3. Але, майже в наступній атаці, на останній хвилині матчу «Рітувальник» ударом в самісінький кут воріт зробив рахунок — 3:4.

Підсумовуючи  гру, варто зазначити, що сьогоднішній суперник «Фаворита» роменський «Рятувальник» — команда рівня призерів Першої ліги Чемпіонату України, яка ще вчора на рівних грала з командами рівня «ДЕ Трейдинг». Оскільки в цьому році розіграшу Першої ліги не було через ковід, тому «Рятувальник» взяв участь у Супер-лізі Сумської області.   Тому бойова, рівна гра в Льодовому палаці говорить і про досить непоганий рівень команди «Фаворит». Більш того, трохи везіння в реалізації моментів і «Фаворит» міг розраховувати на перемогу. То ж, віримо в команду і чекаємо на виїздний поєдинок. Вболіваємо за наших!

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу Луганської області
 



 
Арсенал (Очаків) Яско (Вінниця) 1:3 (0:1)
Голи: Дмитро Криворотий, 34 – Владислав Васалатій, 7, 27, 31
Попередження: Євгеній Криворотий, 9, Владислав Гончаров, 39, Олексій Тищенко, 40 – Віктор Жук, 4, Вадим Чернега, 21, Олександр Коваль, 25, Юрій Онищук, 26, Владислав Васалатій, 31
Вилучення: Євгеній Криворотий, 35 (Арсенал, друга ЖК)
На 39-й хвилині Юрій Онищук (Яско) не реалізував дабл-пенальті (вище)
 

 
Субота, 3 квітня

Гепард (Харків) – Донецьксталь (Покровськ) 8:0 (2:0)
Голи: Олександр Іванов, 5, Юрій Петренко, 18, 23, 27, Олексій Волобуєв, 27, 33, Андрій Дуплій, 29, Іван Литвинов, 38
 
Сервіт (Київ) – In.IT (Львів) 3:1 (1:1)
in.IT:
Грицків, Мірзаєв – Саприка, Когут, Абрамчук, Буцик – Танечник, Галамага, Писько, Федюк – Іляш, Задорожний, Нідзельський, Хіреш.
Голи: Сергій Романовський, 20, Вадим Атаманенко, 21, 22 – Володимир Когут, 11
Попередження: Віталій Дєнюжкін, 29 – Роман Саприка, 19, Олег Буцик, 37

Звітна зустріч стала першою виїзною для команди Андрія Федюка, але при цьому львівські футзалісти підійшли до гри в повній бойовій готовності і гарному настрої. В свою чергу, підопічні Олега Шайтанова також розраховували на всіх своїх найсильніших виконавців, тому матч обіцяв бути максимально цікавим.

По першим хвилинам ігрового часу можна було зрозуміти, що обидві команди налаштовані виключно на перемогу. Адже матч проходив на зустрічних курсах, а голкіпери не втомлювались виручати свої команди. Особливо варто відзначити воротаря «In.IT», адже Ростислав Грицьків відзначався просто космічними сейвами. Також варто зазначити, що підопічні Андрія Федюка дуже непогано проявляли себе в атаці, але Віталій Дєнюжкін діяв безпомилково. Проте, в середині першої половини зустрічі голкіпер «Сервіту» не кращим чином підключився до атаки 5-м польовим і віддав передачу, котру перехопив Володимир Когут і відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. Львів’яни покарали суперника за помилку та вирішили зіграти по рахунку. Зазначимо, що команда «Сервіт» увімкнула всі свої резерви наприкінці першої половини гри, але «In.IT» тримали оборону та мали всі шанси піти на відпочинок за мінімальної переваги. Правда, підопічні Олега Шайтанова змогли виправити ситуацію і на останній хвилині першої половини зустрічі Романовський оформив красивий та важливий гол своєї команди, встановивши остаточний рахунок першої половини матчу – 1:1.

Після перерви команда «Сервіт» змогла просто шокувати своїх опонентів. Нестримний Вадим Атаманенко оформив дубль за дві хвилини і наблизив свою команду до перемоги – 3:1. Столичні футзалісти отримали комфортну перевагу в рахунку, а підопічні Андрія Федюка змушені були великими силами йти в атаку в надії виправити ситуацію. Більше того у команди «In.IT» були моменти для порятунку, але виходи 3 в 1 та 2 в 1 не вдавалось довести до логічного завершення. Також варто відзначити, що одного разу за «Сервіт» зіграла поперечина після гарматного пострілу від Ярослава Писька. Окремої уваги заслуговує поява резервного голкіпера столичної команди Андрія Петрова. Адже дублер Дєнюжкіна отримав від головного тренера 10 хвилин ігрового часу та відіграв ідеально на останньому рубежі, здійснивши декілька неймовірних сейвів, хоча мав проблеми з початком атак своєї команди. Можна сказати, що половину другого тайму гравці «In.It» провели на половині поля суперника, але надійна гра Андрія Петрова дозволила зберегти позитивний результат перед матчем-відповіддю.

У підсумку вітаємо команду «Сервіт» з вдалим першим кроком на всеукраїнських змаганнях, але зарано розслаблятись, оскільки у Львові буде дуже непроста гра і підопічні Андрія Федюка докладуть максимум зусиль, щоб вдома здобути потрібний для себе результат та вийти в наступну стадію змагань.

Джерело - Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Згідно жеребу чемпіонату України між командами Другої ліги підопічні Андрія Федюка у хорошу настрої вирушили до столиці. На львів‘ян очікував чемпіон київського відбору «Сервіт». У попередніх публікаціях ми описали суперника «in.IT» та наголошували про сильні сторони киян. На жаль, побоювання стосовно гри у п‘ять польових та бомбардирський хист Атаманенка змусили капітулювати галичан.

Правда, розпочався матч для гостей краще не придумаєш. На 10 хвилині зустрічі Володимир Когут скористався помилкою Дєнюжкіна та покотив «шкіряного» у пусті ворота суперника. Перевага львів‘ян могла збільшитись уже через мить та постріл Саприки прийняв на себе кіпер господарів. Зрівняли рахунок гравці «Сервіту» перед самим свистком на перерву. Захист гостей проспав Романовського, який ударом з близької відстані відновив паритет - 1:1.

Початок другого тайму в цьому матчі може стати вирішальним за підсумками обох протистоянь. Надто легко Вадим Атаманенко в період однієї хвилини оформив дубль. Спершу ударом з 15-ти метрів за допомогою рикошету вивів киян вперед, а згодом замкнув дальню стійку після прострілу партнера - 3:1. Надалі у грі більше домінували футзалісти «in.IT», але ні досвід Федюка, ані поперечка після удару Писька чогось більшого «айтішникам» не принесли.

Нагадаємо, що через тиждень у Львові команди зіграють матч-відповідь, який і визначить представника «Фіналу Восьми».

Андрій Федюк:

– Вважаю, що це була гра двох рівних суперників. Ініціатива час від часу переходила від одної команди до другої, обидві команди створили достатньо гольових моментів, але як показує рахунок, у “Сервіта” реалізація була краща.

Ми програли гру за дві хвилини, кінцівка першого тайму та початок другого.

Враховуючи те, що гра носила стратегічний характер, після третього пропущеного голу нам потрібно було трішки заспокоїтись, стабілізувати свою гру, з чим ми і впорались. 

Ми намагались скоротити рахунок і моментів для цього було достатньо та реалізація нас трішки підвела.

Впевнений, що у Львові нас чекає цікава інтригуюча кінцівка нашого двобою.


Джерело - Futsal Team "in.IT"
 

ДДХ (Дніпро) – Черкасиобленерго (Черкаси) 3:1 (2:0)
Голи: Радислав Люлька, 1, Костянтин Андрєєв, 4, Євгеній Дмитрієв, 31 – Олег Коркішко, 30
Попередження: Костянтин Андрєєв, 27 (ДДХ)
 
 
КЗС-Костопіль (Костопіль) – Любарт (Луцьк) 4:9 (1:8)
Голи: Роман Шурпик, 20, 38 (дабл-пен.), Віктор Шурпик, 23, Володимир Головачик, 28 – Андрій Чуднов, 2, Владислав Козачок, 2, Євген Заїченко, 3, 9, Володимир Баденчук, 11, 17, 40, Сергій Вишневський, 13, Богдан Мізюк, 16
Попередження: Роман Шурпик, 8, Володимир Головачик, 28 – Євген Заїченко, 38
 

 
Неділя, 4 квітня
 
Нікма (Запоріжжя) –  Новоукраїнка (Кіровогорадська обл.) 6:0 (4:0)
Голи: Ігор Кардаш, 13, 17, Андрій Огністий, 16, Дмитро Харченко, 18, 30, Артем Подріз, 34
Попередження: Євген Леміш (16), Антон Осадчук (27), Микита Головко (27), Руслан Мартиненко (40) – Владислав Козак (18), Анже Зрохо (33), Андрій Федотов (40)
Вилучення: Вадим Кріт, 30 (Новоукраїнка)
На 30-й хвилині Ігор Кардаш (Нікма) не реалізував пенальті (воротар)
На 40-й хвилині Руслан Мартиненко (Нікма) не реалізував дабл-пенальті (повз)
 

Обидва зустрічі у парі «Доманівка» (Миколаївська обл.) – «Чорне море» (Одеса) відбудуться 7 і 8 квітня у Крижанівці.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.