РоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"ЛьвовДанило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»ЛитваПавло Пікалов: «Завойовуючи медалі в інших країнах, ми певною мірою продовжуємо життя нашого "Локомотиву"»Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: поразка у другому матчі (+відео)РоссияИгорь Путилов: «Регалии и звания не имеют значения» Ассоциация футзала УкраиныОфіційно: матч за Суперкубок України відбудеться у ЛьвовіЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов: "Береттьоуйфалу" заменил "Дьер"Экстра-лигаІгор Калінін: «У Кубку ліги даватимемо можливість проявити себе молодим футзалістам»Житомир“SAV” дає бій “ГазМясу”, “Грантех” громить “Олесану” – у Житомирі стартував Відкритий Кубок Житомирського міського головиТурнирыFUTSAL MASTERS 2018: став відомий календар матчівФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: состоялись матчи 1-го тура (+ видео)

Офіційно: Сергій Якунін став гравцем латвійського «Петрова»

Сергій Якунін виступатиме у Латвії

Екс-гравець збірної України Сергій Якунін відтепер виступатиме за латвійський ФК «Петров». Представлення гравця у Латвії вже відбулось. Наразі «Петров» перебуває на шостій сходинці латвійської Вищої ліги, а вже 3 лютого він зіграє на виїзді проти аутсайдера чемпіонату – команди «Монархс». І є велика ймовірність того, що вже в цьому поєдинку Якунін дебютує за нову команду.

Сергій Якунін є вихованцем харківського футзалу. Грав за «Універ-Харків», львівські «Тайм» та «Енергію», івано-франківський «Ураган», казахстанський «Мунайши» та білоруський «Дорожник». У складі «Енергії» був дворазовим чемпіоном України (2007, 2012), також здобував золоті медалі чемпіонату України з «Таймом» (2010). Також він був володарем Кубку України (2010 – з «Таймом», 2011-2013 – з «Енергією») та Суперкубку України (2009 – з «Енергією»). У складі «Дорожника» був володарем Кубку Білорусі (2017).

Прес-служба Асоціації футзалу України 

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.