Экстра-лигаАндре Броканело: «Эта команда обязана побеждать во всех соревнованиях»ТурнирыКубок Водяна-2021. ПревьюЖенский футзал«Леонас - Университет Драгоманова» представил двух новичковБеларусьУчита переходит в «Столицу»Чемпионат ЕвропыСтали известны подробности жеребьевки отборочного раунда ЕВРО U19Детский футзалПідсумки засідання Комітету ДЮФ АФУ: Суперкубок України і заборона на вкидання м’яча за центр майданчику під час ударів від ворітПольшаСторожук и Перкович – из «дьяволов» в «драконы»Первая лига Іван Скіцко – головний тренер «Славути»Турниры«Яско» – переможець «Odessa Open Cup-2021». WeekendЭкстра-лигаІгор Черненко: «Особисто мені соромно, коли ми приймаємо наших суперників у педуніверситеті, але інших варіантів немає»БеларусьЭдимар – новый игрок «Столицы»Бразилия«Магнус» – обладатель Кубка Бразилии-2021Аматоры«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів другого ігрового дняЭкстра-лига«ХІТ» завершив тренувальний збір в УжгородіИспанияМигелин: «Я хочу чувствовать себя игроком, а не пенсионером»Экстра-лига«ДЕ ТРЕЙДИНГ» завершил первый этап подготовки к Экстра-лигеФутзал в миреСборная Ирана – победитель Continental Futsal Championship-2021РоссияИван Мельников: «Мы будем придерживаться своей модели»ПольшаВиталий Лисниченко переходит в «AZS UW DARKOMP Wilanów»БеларусьБарбозинья – игрок «Столицы»

Олег Шайтанов: «Найближчі плани — провести збори в Україні та взяти участь у турнірі в Хорватії»

Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов розповів про найближчі плани своєї команди.


Невдовзі синьо-жовті розпочнуть підготовку до матчів основного раунду відбору чемпіонату Європи, які пройдуть 19—24 жовтня 2021 року. Головний тренер жіночої збірної України Олег Шайтанов в інтерв'ю окреслив найближчі плани команди.

— Визначилися всі суперники збірної України по відбору Євро-2022 — до Фінляндії та Чехії додалася Бельгія. Що можете сказати про цю команду?

— Так, минулої середи після серії післяматчевих шестиметрових ударів стала відома остання команда, яка потрапила до нашої групи, — це збірна Бельгії, яка здолала Гібралтар. Бельгійки на сьогоднішній день — не топ-команда в європейському жіночому футзалі, але, зважаючи на досить високі рейтинги збірної у великому жіночому футболі (18-е місце у світовому та 11-е в європейському), ми розуміємо, що у країні є гравці високого класу. І в якому складі ця команда приїде в Україну на відбірні ігри, наразі невідомо. Будемо стежити за цією збірною далі.

— Які плани підготовки збірної України до відбірних матчів? Коли відбудеться найближчий збір?

— Найближчі плани команди — провести збори в Україні з 23-го по 28 травня та взяти участь у турнірі в Хорватії у 20-х числах червня.

— Чи стежите ви за своїми підопічними в чемпіонаті? Які ваші враження від їхньої гри?

— Так, безумовно, стежимо за всіма нашими гравцями. Цього року це було трошки складніше, оскільки вони ставали призерами й чемпіонами у трьох різних країнах. Рівень чемпіонатів різний, тому й робимо травневі збори, щоб зібрати всіх разом.

Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.