Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінали. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Первая лига «Ураган-2-КФВ» зіграє два товариські матчі з учасником першої лігиПервая лига Перша ліга 2020/21. Календар групи СПервая лига Євген Заїченко: «Я підійшов до Фіналу восьми другої ліги в не найкращій формі, але Андрій Чуднов ментально мене налаштував»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «Енергія» – «ХІТ». АнонсИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураЧемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местам

Олександр Лисенко: «Найбільш болюча річ у грі – коли тренер не випускає в основному складі»

Гравець ФК "Любарт" розповів про те, що цінує, чого боїться, що не любить, а також без кого неможливо уявити луцьку команду


ПІБ: Лисенко Олександр Костянтинович (гравець ФК Любарт,  тренер ФК Любарт Junior)
Ігровий номер: №9
Дата народження: 13.01.1992 р.
Прізвисько: Лис

 Що для тебе футзал?
 Футзал для мене робота, яка приносить задоволення і гра, без якої не уявляю себе.

 Якби не спортивна кар’єра, чим би займався?
 Важко відразу сказати, бо все життя в спорті і не можу уявити себе без нього, але думаю, що пробував би себе в шоу-бізнесі, в ролі моделі (хлопці з команди часто мене туди "направляють") чи займався б музикою: співак, діджей.

 Твоє хобі?
 Моє хобі можна назвати і роботою, якою я живу 24 години на добу - футзал, футбол, полюбляю ще бойові мистецтва.

 Як вибирав для себе номер №9?
 Дев’ятка  улюблене число з дитинства, хоча моїм кумиром був і є Девід Бекхем (7, 23), але по грі найкращий на моїй позиції бразилець Роналдо, який грав під №9. Та і так мені дуже подобається саме дев’ятка, я на цій цифрі помішаний (посміхається).

 Які риси характеру цінуєш в людині, а які - ні?
 Ціную дуже прямоту і чесність (навіть, якщо це і буде не дуже солодка чесність), характер і волю, ввічливість, порядність і відповідальність. Ненавиджу брехню, брудну хитрість, заздрість і лицемірність, не люблю людей без сили волі,
"безхребетних" і безхарактерних, без своєї точки зору.

 Хто в ФК Любарт душа команди?
 У ФК Любарт в нас дуже крутий колектив, але для мене в першу чергу це Роман Козачок, який вже з нами не тренується, зараз це безумовно Ігор Заболотний. 

 Хто чи що піднімає настрій?
 Настрій завжди піднімуть Артем Назарчук та Діма Романюк
 . 
 Найсмачніша страва?
 Картопля печена по-домашньому з овочами та відбивною (посміхається).

 Хто на даний момент найкращий гравець ФК Любарт?
 На мою думку зараз накращий гравець в команді - Владислав Сизик, з яким я товаришую і завжди допомагаю як в футзалі, так і за його межами.

 Якщо тренер не випускає на майданчик в основному складі, як це на тебе впливає?
 Для мене це найбільш болюча річ в грі. Дуже переживаю за це й інколи розумію, що стаю дуже емоційний і вибуховий. Під час, після гри, постійно про це думаю, шукаю причину чому так і не завжди її знахожу.

 Ти більше гравець чи тренер?
 Останніх кілька місяців ловив себе на думці, що все-таки більше тренер. Тому що саме це ремесло займає в мене багато часу і я в якомусь плані жертвую своєю ігровою кар'єрою заради тренування з дітьми, яким можу допомогти, підказати, направити й навчити. Тому й кайфую зараз більше від тренерства.

 Найемоційніший момент в спортивній кар'єрі?
 Найемоційніший момент як гравця  це перемога в Суперлізі Волині, до якої ми так довго йшли, ще починаючи з клубу "Бренд", радість за команду й колектив.

В тренерській карьєрі  це безумовно перемоги й прогрес своїх вихованців: перемоги в чемпіонаті області, третє місце в чемпіонаті України, вдалі ігри й забиті м’ячі своїх вихованців за основну команду Любарту. Але я знаю що найбільші позитивні емоції ще на мене очікують. 

 Як знімаєш стрес?
– Стрес знімаю в основному з друзями, розмовами, жартами, відпочинком. Дуже часто після невдач люблю побути сам зі своїми думками, розібратись в собі, без зайвих думок і порад.

 Без кого неможливо уявити ФК Любарт?
 ФК Любарт для мене неможливо уявити без Дмитра  Пасічника, без нього такого клубу не було б.

 Чого боїшся?
 Якщо взяти спорт  боюсь бути непотрібним і не корисним.

 Фільм на вечір.
 Фільми люблю повчальні й життєві, переважно, де проявляється характер людини  "Легенда Г'ю Гласса", "Втеча з Шоушенка", "Постріл в порожнечу".

Джерело  ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.