Сборная УкраиныЗбірна України (U-19) завоювала бронзові нагороди турніру «Futsal Week», Ткачук і Дичук у символічній збірнійКазахстанБиржан Оразов: «Хотелось бы попробовать себя в топ-чемпионатах, деньги тут не влияют»МолдоваВ’ячеслав Кожем’яка перейшов в «Балкан Фармасьютікалс»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) боротиметься за бронзові нагороди на турнірі «Futsal Week»ИспанияМигель Андрес: «Самое важное, чему я научился – это честность, порядочность, трудолюбие и страсть к делу, которым я занимаюсь»Футзал в миреМФК «Байтерек» пополнился Салимбаевым и БайзаковымРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Женский футзалНаталия Митрофанская: «Хочу оставаться в футзале, добиться в нем многого и вернуться в сборную»РоссияГабриэл: «В предстоящих матчах главное – дисциплина»ИталияМарсио Браншер: «Мне очень нравится играть, но я также люблю тренироваться»ГерманияПётр Шаталин: «Сомневаюсь, что в первый сезон Бундеслиги немецкие команды будут повально скупать легионеров»Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) зіграє з Францією у півфіналі турніру «Futsal Week»Экстра-лигаВони кували перше «золото» «Урагану»: гравці (частина 2)Италия Италия-2020/21. Серия А. Финал четырех. LIVE!ИспанияПола: «Десять выдающихся лет в «Интере» не испортит неудачная концовка»ФранцияБруну Коэлью расстается с ACCS FutsalСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) ділить очки з Хорватією у рамках турніру «Futsal Week»Первая лига Перша ліга 2020/21. Визначився квартет півфіналістівСборная УкраиныЮлия Форсюк: «Пытаемся быстро схватывать и выполнять то, что требует тренер сборной»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «Енергія» – «ХІТ». Анонс

У п’ятницю, 7 травня, львівські енергетики прийматимуть вдома київський "ХІТ" у першому поєдинку за бронзу Favbet Екстра-ліги.


Матч у Палаці спорту "Галичина" розпочнеться о 13:00.

Нагадаємо, що у регулярному чемпіонаті "ХІТ" посів 3 місце. В чвертьфіналі плей-оф кияни впевнено перемогли житомирський "ІнБев" з підсумковим рахунком серії 3:1, а в півфіналі з таким же рахунком поступилися івано-франківському "Урагану".

"Енергія" посіла 4 сходинку і здобула три перемоги поспіль над "Кардиналом-Рівне" в 1/4 фіналу. На наступному етапі львів’яни зазнали поразки від чинного чемпіона херсонського "Продексіма" — 0:3.

Стосовно поєдинків "Енергії" та "ХІТа" у регулярному чемпіонаті, то тут перевага за енергетиками. У першому колі в Києві зафіксовано бойову нічию 4:4, а в другому колі у Львові команда Валерія Легчанова здолала киян з рахунком 4:2.

Огляд матчу у Києві дивіться тут:
 

 
Найкращі моменти поєдинку у Львові:
 

Серія за третє місце триває до двох перемог. Тож другий і за потреби третій поєдинок серії відбудуться наступного тижня у столиці.

"Енергія" (Львів) – "ХІТ" (Київ)
7 травня. 13:00. м. Львів, ПС "Галичина"
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Плахов (Чернівці), Орест Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачево)
Делегат: Б. Мельник (Львів)

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.