ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!

Сергій Люцепернюк: «Цілі на Першу лігу у нас великі, але озвучувати їх не будемо»

Генеральний директор ФК «Славута» Сергій Люцепернюк розповів про плани команди і про рішення підтримати футзальну команду «Славута»


Саме Сергій Степанович в останню хвилину простягнув руку допомоги фузальному клубу. Пресслужба клубу поспілкувалась з генеральним директором ФК «Славута» про цілі на сезон, чому вирішив підтримати футзальну команду та про зміни в команді.

Сергій Люцепернюк є власником компанії «FOXART», що виготовляє натяжні стелі і рекламну продукцію. 

– Як вам надійшла пропозиція стати генеральним директором  футзального клубу «Славута»?
– Була зустріч з теперішніми моїми колегами, що якщо «Славута» піде  у Першу лігу, то будемо працювати разом. Була домовленість допомогти гравцям і уболівальникам клубу повернути прихильність до футзалу. Ми вдарили по руках з Іваном Заставським та Олександром Баландюком та й поставили задачу заявитися у Першу лігу України з футзалу.

– Сергію Степановичу, чи ставили ви завдання перед новим тренерським штабом на цей сезон?
– Основна ціль – сформувати структуру професіональної роботи у клубі. Ми реалісти, цілі великі, але озвучувати їх не будемо. Зараз основна задача –  «помужнішати» та й дати проявити себе молодим гравцям, які зможуть засвітитися в основній команді. Олександр Володимирович – молодий тренер команди, але має чіткий план роботи з молоддю. Ми плануємо залучити багато нових досвідчених гравців, до яких тягнутиметься молодь. В тренувальний процес ні я, ні Іван Миколайович не влазимо – даємо карт-бланш головному тренеру для вибору та перегляду гравців.
 

Вчора славутчани повернулися з навчально-тренувального збору з комплексу «Сарни Арена». Під час збору «червоно-сині» працювали насамперед над фізичними кондиціями. Окрім цього, в межах підготовки до початку Першої ліги України команда Олександра Баландюка проводила напрацювання ігрових зв’язок.
 

14 квітня склад команди поповнив колишній гравць ФК «Хмельницькі делікатеси», СК «Сокіл», «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) Віталій Рябоконь.

За матеріалами ФК "Славута"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.