У НФК «Ураган» підсумували сезон 2016/2017ДнепрДнепр, Суперлига: третья подряд победа ЛАДаХмельницкийПреміум-ліга серед ветеранів: подвійний чемпіонський тріумф «Ротора»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Якби ми могли збільшити фінансування на 50% - боролися б за медалі»АматорыНазар Яцишин: "Ми всі разом ще неодмінно переможемо."ХмельницкийХмельницький: нагородження лауреатів Преміум-лігиКубок УкраиныЄвген Ривкін: «Я радий, що зміг реалізувати мрію гравців, які досі ще нічого не вигравали»Кубок УкраиныФінал Кубка України-2017. Локомотив (Харків) - ХІТ (Київ). ВідеооглядВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. Перед решающими матчамиПервая лига «Епіцентр К3» - бронзовий призер Першої ліги Сборная УкраиныЖіноча збірна України обіграла збірну Польщі Кубок Украины"Локомотив" в третій раз виграв Кубок УкраїниСборная Украины«Турнір розвитку УЄФА». Юнацька збірна України фінішує другоюКубок УкраиныКубок Украины: Локомотив побеждает Сокол и выходит в финал!Кубок УкраиныКубок Украины: ХИТ в серии пенальти вырывает путевку в финалСборная УкраиныЖіноча збірна України поступилася збірній Польші у першому товариському матчі Аматоры«Катеринославхліб» - чемпіон Другої ліги Первая лига Перша ліга України. «Епіцентр К3» зберігає інтригу у «бронзовій» серіїКиевКоманда НПУ ім. М. Драгоманова – володар Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗКубок УкраиныЦікавинки і статистика Кубку України

Преміум-ліга серед ветеранів: все найцікавіше тільки розпочинається


Огляд заключних матчів 4-ого туру та стартових поєдинків 5-ого туру
Все цікавіше розгортається розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду, турнір перетнув свій екватор заключними матчами 4-ого та стартовими поєдинками 5-ого турів, результати яких до максимуму загострили інтригу у боротьбі за призові місця в обох вікових групах. Щодо звітних поєдинків, то вони видалися неймовірно багатими на забиті м’ячі, але не потішили численних вболівальників сенсаціями, оскільки усі фаворити синхронно святкували чергові перемоги. Про все це далі у нашому огляді.

«Ротор-1» - «Хлібник» - 4:1 (1:0)
Голи: Ворона (5), Богач (22, 23), Осацький (35) – Мокроцький (32)

Відкривав ігрову суботу матч 4-ого туру у віковій категорії «50+», в якому зустрічалися лідер турніру, «Ротор-1», та його аутсайдер, «Хлібник».
Розпочали гру суперники доволі обережно, а ось вже перша осмислена атака в матчі увінчалася взяттям воріт. Сталося це на 5-ій хвилині, коли Ворона виявився найспритнішим на дальній стійці після прострілу з флангу від Осацького, і з кількох метрів розстрілявши Мокроцького, відкрив рахунок у протистоянні. Як пізніше виявилося, цей гол стане єдиним у першому таймі, хоча нагод для того, або змінити цифри на табло суперники мали пре достатньо. Однак, або дива воротарської майстерності демонстрували голкіпери, парируючи «мертві» м’ячі після ударів Паранюка та Буловенця, або ж гравці відверто «вибачали» суперника, неймовірним чином примудряючись із забійних позицій не влучити у вже практично порожні ворота (Орлов та Буловенець – прим. автора).
Початок другого тайму пройшов в атаках «Ротора-1», який вже в його дебюті другої 20-ти хвилинки довів рахунок на табло до розгромного завдяки вдалим діям Богача, який оформив дубль впродовж однієї хвилини. Спочатку «сімка» номінальних господарів ефектно підправив головою сферу у ліву «дев’ятку» після навісної передачі Осацького зі штрафного, а через декілька хвилин після вишуканої «стіночки» із Добровольським, Богачу залишалося лише не промахнутися з кількох метрів – 3:0. «Хлібник» ж невдовзі зумів відквитати один м’яч зусиллями Мокроцького, який вдало підключившись до атаки своєї команди та «спіймавши» відскок від оборонця «Ротора-1» зльоту пробив точнісінько у ліву «дев’ятку», однак тінь інтриги в матчі жила недовго. Вже доволі швидко Осацький, відгукнувшись на націлену навісну передачу з глибини від Железнова та головою з близької відстані розстрілявши голкіпера, встановив остаточний рахунок на табло – 4:1 на користь «Ротора-1», який завдяки цій перемозі закріплює власне лідерство у віковій групі «50+», «Хлібник» ж продовжує замикати турнірну таблицю.

«Олімпік» - «Лада» - 9:5 (4:2)
Голи: Олександр Залевський (2, 36), Кліщенко (10, 20, 33, 40), Дем’янюк (18), Мороз (23, аг.), Бабак (39) – Мазур (7, 39), Котовський (17, 38), А. Степанець (39)

Неймовірно видовищним та результативним видався двобій між «Олімпіком» та «Ладою», який продовжував програму ігрової суботи.
Розпочали активніше гру номінальні господарі, яким вдалося забити швидкий м’яч. Його автором став Олександр Залевський, який на 2-ій хвилині влучно пробив зльоту у праву «шістку» після навісної передачі з глибини від Левчука – 1:0. Віддамо належне «Ладі», яка не опустила руки після недосить приємного початку, а зуміла зібратися із силами, і вже доволі швидко відігралася. На 7-ій хвилині пройшла «домашня заготовка» «бордових» при розіграші «стандарту», і Мазур точним ударом в нижній кут завершивши простріл Скотинянського з ауту, відновив статус-кво – 1:1. Пропущений гол став каталізатором атакувальних дій «Олімпіка», і вже доволі швидко команда з Старокостянтинова повернула собі перевагу у рахунку завдяки прицільному удару з дальньої дистанції у виконанні Кліщенка – 2:1. На куражі «Олімпік» міг розвинути власний успіх, проте цьому завадив Панасенков, який двічі рятував свою команду від вірних голів після потужних ударів Кліщенка та Олександра Залевського, на що «Лада» відповіла власним голом на 17-ій хвилині. Швидка триходівка Гаврищишин-Скотинянський-Котовський завершилася точним ударом останнього з кількох метрів, і рахунок у матчі знову став рівним, однак відпочивати суперники пішли за переваги «Олімпіка». Спочатку Дем’янюк, ефектно пробивши у верхній кут після скидки Олександра Залевського, вкотре вивів вперед номінальних господарів, а на останніх секундах першого тайму довів перевагу команди з Старокостянтинова до двох м’ячів Кліщенко, який красиво у падінні переправив сферу у праву «шістку» після довгого вводу від Ковальчука – 4:2.

Хто зна, як склалися подальші події у матчі, реалізуй свій забійний момент у дебюті другої 20-ти хвилинки Котовський, який з кількох метрів після націленого прострілу Захара Степанця з флангу пробив точнісінько у голкіпера. Відповідь «Олімпіка» видалася гольовою, а «допоміг» у цьому команді із Старокостянтинова Мороз, який під пресингом з боку Кліщенка вразив власну ціль – 5:2. Надалі гра перейшла у доволі відкрите русло, а Олександр Залевський та Мазур впродовж кількох секунд обмінялися ударами в каркас. Поступово ініціатива перейшла на бік номінальних господарів, які частенько змушували вступати у гру Панасенкова. До пори, до часу кіпер «Лади» із своїми обов’язками справлявся «на відмінно», але і він виявився безсилим на 33-ій хвилині, коли Кліщенку після націленої передачі від Олексія Залевського залишалося лише не промахнутися з кількох метрів – 6:2. Через декілька миттєвостей в подібному стилі відзначився вже Олександр Залевський, на що «Лада» відповіла голом Котовського, якому після ювелірної скидки від Мазура не склало великих зусиль з кількох метрів розстріляти Ковальчука – 7:3. Однак радість «бордових» була недовгою: Бабак, втіливши у гол силовий простріл з флангу від активного Кліщенка, вже у наступній атаці повернув перевагу «Олімпіка» у п’ять забитих м’ячів – 8:3. «Лада» завдяки активності Андрія Степанця, який спочатку відзначився красивим голом у праву «дев’ятку», а потім асистував Мазуру, зуміла дещо скоротити розрив у рахунку, однак останнє слово в цій гольовій перестрілці завершилося за командою із Старокостянтинова. Активний Кліщенко на останніх секундах оформив покер, та встановив остаточний рахунок в матчі – результативна перемога «Олімпіка» з рахунком 9:5.

«Менс» - «Хлібник» - 5:11 (0:3)
Голи: Дуда (30, пен., 32, пен., 38), Левчук (31, 39) – Сендель (4, 6, 39), Алексейчук (8, 35), Сохорук (22, 29), Глас (23), Голенко (34, 40), Крохан (40)

В схожому стилі пройшов і заключний поєдинок ігрової суботи, у якому зустрічалися «Менс» та «Хлібник».
Розпочали гру суперники доволі жваво, вже з перших хвилин розпочавши обмінюватися гострими випадами. У «Хлібника» були до успіху близькими Власов та Сас, після ударів яких дива воротарської майстерності демонстрував Попов, «Менс» запам’ятався моментом Гілюка, якому не вистачило якихось сантиметрів аби влучно на дальній стійці завершити простріл Дуди. До забитих м’ячів справа вперше дійшла на 4-ій хвилині, коли Сендель несильним, але точним ударом в ліву «шістку» вперше зустрічі змусив капітулювати Попова – 0:1. Цей гол явно відправив «Менс» у стан гроггі, чим сповна скористався «Хлібник», який вже доволі швидко довів рахунок до розгромного. Спочатку дубль оформив Сендель, який потужним ударом з дальньої дистанції поцілив у нижній кут після швидкого розіграшу «стандарту», а невдовзі у обіймах партнерів поринув і Алексейчук, втіливши у гол силовий простріл з флангу – 0:3. Як пізніше виявилося, ці голи виявилися єдиними у першому таймі, однак моментів для взяття воріт одне одного суперники створили більш ніж достатньо. Відзначимо «обмін» ударами в каркас воріт від Юзвака та Гласа, а найбільш активним під завісу першого тайму був Сохорук, який спочатку врятував «Хлібник» від вірного голу, вибивши з «стрічечки» порожніх воріт сферу після удару Козубовича, а потім і був близьким до голу. Попов проводжав м’яч лише поглядом після потужного удару Миколи зльоту у верхній кут, однак за «Менс» зіграла штанга.

Початок другого тайму пройшов в атаках «хлібників», які вже доволі швидко ще двічі змусили капітулювати Попова, зробивши цим самим більш ніж впевнену заявку на перемогу. Спочатку відкрив лік своїм забитим м’ячам у зустрічі Сохорук, влучно вдотик пробивши у «будиночок» голкіперу після чудової передачі врозріз від Алексейчука, а невдовзі «хлібникам» вдалася швидка триходівка Власов-Сохорук-Глас, в завершальнії стадії якої останньому залишалося лише не промахнутися з кількох метрів – 0:5. «Менс» ж намагався «повернутися» у гру, проте завадив цьому Мокроцький, парирувавши «мертві» м’ячі після вбивчих ударів Левчука та Дуди. «Хлібник» на це відповів голом Сохорука, який чітким ударом в нижній кут завершив блискучий пас з глибини від Гласа, і після цього хлопці в блакитній формі зупинилися, мабуть зарано повіривши у власний успіх. Це ледве не обернулося для «Хлібника» крахом: Дуда, холоднокровно реалізувавши два пенальті, призначені у ворота номінальних гостей протягом двох хвилин, подарував надію «червоним», а Левчук, який вдало зіграв між цими епізодами на добиванні, скоротив відставання до цілком відігруваних «-3» - 3:6. Це не на жарт додало спортивної злості «Хлібнику», який увімкнувши максимальні швидкості, доволі швидко повернув власну перевагу у п’ять м’ячів. Спочатку відзначився Голенко, якого відмінним пасом на фактично порожні ворота вивів активний Глас, а невдовзі дубль оформив Алексейчук, влучно вдотик пробивши точнісінько у нижній кут після розіграшу штрафного – 3:8. «Менс» не хотів здаватися, і вже доволі швидко зусиллями Левчука, який оформив дубль, зумів дещо відродити тінь інтриги в зустрічі, однак жила вона недовго. Крохан, завершивши більярдним ударом в праву «шістку» скидку Сенделя, довів рахунок на табло до двозначного, а масну крапку в зустрічі поставив Голенко, якому асистував активний Глас. В підсумку – результативна перемога «Хлібника» з рахунком 11:5, який із стовідсотковим очковим показником у власному доробку виходить на друге місце, поступаючись лише на один заліковий бал «ХНУ», який на відміну від «хлібників» провів на один матч більше.

«Олімпік» - «Червона Зірка-Ауді» - 4:6 (1:2)
Голи: Мельничук (20), Левчук (30, 38, 40) – Савчук (10, 40), Д. Огороднічук (13, 31), Сироватко (27, 28)

Цікавим видався стартовий матч ігрової неділі, у якому зустрічалися «Олімпік» та «Червона Зірка-Ауді».
Розпочали гру суперники на зустрічних курсах, вже на перших хвилинах створивши масу можливостей для взяття воріт одне одного. У «Олімпіка» найбільш активним був Олексій Залевський, який двічі змушував вступати у гру Студенця, а коли вже і він був безсилим, номінальних гостей від неприємностей врятував Сироватко, який виніс сферу з порожніх воріт після удару Левчука. В свою чергу, «Червона Зірка-Ауді» відповіла не менш гострими випадами: Савчук з середньої дистанції поцілив у стійку, а Самолига не зумів у ближньому бою переграти Ковальчука. Кількість переросла у якість на 10-ій хвилині, коли Савчук точним ударом в нижній кут завершив націлений простріл з флангу від Сироватка – 0:1. «Олімпік» міг відразу відновити статус-кво, однак виручив номінальних гостей Войтович, винісши з «стрічечки» вже незахищених володінь «Червоної Зірки-Ауді» сферу після підступного пострілу Левчука. Відоме футбольне правило спрацювало відразу, а Денис Огороднічук результативно завершивши передачу свого брата, Руслана, довів перевагу «червоних» до двох м’ячів – 0:2. «Олімпік» відразу активно кинувся відіграватися, і під завісу першого тайму Мельничук, вигравши силову боротьбу у Савчука і потужно пробивши у ліву «шістку» від штанги, подарував надію команди з Старокостянтинова – 1:2.

Не менш жваво розпочали суперники і другий тайм, і лише натхненні дії голкіперів обох команд, які по черзі парирували «мертві» м’ячі після ударів Сироватка та Левчука, завадила змінитись цифрам на табло. Поступово ініціатива перейшла на бік «Червоної Зірки-Ауді», в складі якої Сироватко, оформивши дубль протягом однієї хвилини, значно збільшив шанси власної команди на першу перемогу в сезоні. Спочатку Віталію ніхто не завадив розстріляти порожні ворота після власного удару в штангу, а через декілька миттєвостей Сироватко влучним ударом в нижній кут завершив націлений простріл з флангу від Савчука – 1:4. «Олімпік» відразу відродив інтригу завдяки сильному та точному удару Левчука з кута воротарського, однак усі надії колективу із Старокостянтинова перекреслив п’ятий гол у його ворота. Ковальчук, намагаючись вибити м’яч подалі, влучив ним у Дениса Огороднічука, від якого сфера по-зрадницьки перетнула лінію воріт номінальних господарів – 2:5. Левчук продовжував вести за собою «Олімпік», і переправивши з кількох метрів сферу у сітку після прострілу Олександра Залевського, відродив тінь інтриги, але та жила недовго. Нагадав про себе Савчук, який ефектно пробивши зльоту під поперечину після довгого вводу від Гуторова, зняв усі питання щодо переможця – 3:6. «Олімпік» ж спромігся лише підсолодити гіркоту власної поразки завдяки голу активного Левчука на останніх секундах – 6:4 на користь «Червоної Зірки-Ауді», яка здобуває першу перемогу в турнірі, а ось «Олімпік» ця поразка фактично позбавляє шансів на потрапляння до призової трійки. Аби зачепитися за медалі, команді із Старокостянтинова потрібно не лише перемагати в останньому турі маститий «ХНУ», але й очікувати на осічки конкурентів.

«Менс» - «Лада» - 10:4 (4:2)
Голи: Левчук (4, 35), Дуда (7, 9, 23, 31, 39), Подворний (14), Козубович (24, 40) – З. Степанець (17, 19), Малюта (33), Павлюк (40, аг.)

Вже перша осмислена атака у матчі увінчалася взяттям воріт. Його автором став Левчук, який ефектно зльоту вколотив шкіряний снаряд у ліву «дев’ятку» після передачі Дуди з кутового – 1:0. Відносно швидкий пропущений гол дещо вибив з колії «Ладу», чим сповна скористалися «червоні», які ще до середини першого тайму довели рахунок на табло до розгромного. Дубль протягом двох хвилин оформив Дуда, який в першому випадку влучно пробив у нижній кут після чудової передачі врозріз від Козубовича, а невдовзі виявився першим на добиванні після удару Гілюка – 3:0. Лише після цього «Лада» прийшла в себе і зуміла перехопити ініціативу, однак атакувальний натиск підопічних Ісмаїла Умарова успіхом не увінчався: Попов парирував «мертвий» м’яч після потужного удару Захара Степанця у верхній кут, а невдовзі за «Менс» зіграв каркас воріт, який прийняв на себе постріл Котовського. Відоме футбольне правило спрацювало на 14-ій хвилині. Левчук чудовим пасом врозріз вивів на ударну позицію Подворного, і той не зближаючись із голкіпером холоднокровно пробив низом впритирку із стійкою, довівши перевагу «Менса» до чотирьох забитих м’ячів – 4:0. «Лада» ж не опустила руки, і завдяки активності Захара Степанця, який спочатку красивим ударом зі штрафного зняв павутину із лівої «дев’ятки» воріт Попова, а через декілька хвилин холоднокровно реалізував дабл-пенальті у ворота «Менса», перед перервою зуміла відродити тінь інтриги у матчі – 4:2.
Однак жила вона недовго. Дуда та Козубович, в дебюті другої половини зустрічі по черзі після вивірених передач від Левчука змусивши капітулювати Панасенкова, довели перевагу «Менса» до чотирьох забитих м’ячів, а невдовзі активний Дуда оформив покер, з другої спроби перегравши у ближньому бою кіпера «бордових» після передачі Головко – 7:2. «Лада» відповіла голом Малюти, який після чудової гри на перехопленні прицільно пробив низом з лінії воротарського, що ще більше додало спортивної злості «Менсу». Вже у наступній атаці Левчук, завершивши точним ударом в нижній кут націлену передачу від всюдисущого Дуди, а невдовзі той ж таки Дуда та Козубович обмінялися «люб’язностями», і рахунок на табло став двозначним – 10:3. «Лада» ж спромоглися підсолодити гіркоту власної поразки завдяки авто голу Павлюка, який зрізав сферу у сітку власних воріт після прострілу з флангу від Мороза – 10:4 на користь «Менса», який здобуваючи другу перемогу, піднімається на п’яту сходинку в табелі про ранги, а ось «Лада» із нулем у графі «набрані очки» продовжує замикати турнірну таблицю.

«Хлібник» - «Ротор-2» - 4:2 (2:0)
Голи: Мокроцький (9, пен.), Гайдамашко (9), Паранюк (20), Пляхимович (21) – Лисий (22), Здоровик (32)

Завершував ігровий вік-енд матч 5-ого туру у віковій категорії «50+», в якому зустрічалися «Хлібник» та «Ротор-2».
Розпочався матч з атак «Хлібника», в складі якого активністю виділявся Гончар. Спочатку удар Валерія у верхній кут після швидкого розіграшу штрафного прийшовся у стійку воріт «Ротора-2», а через декілька хвилин Гончар чудовим пасом вивів на побачення із голкіпером Кембровського, проте той не зумів у ближньому бою переграти Тищука. Атакувальний натиск номінальних господарів поступово лише посилювався, і увінчався успіхом на 9-ій хвилині, впродовж якої «хлібники» провели відразу два м’ячі у ворота свого опонента. Спочатку Мокроцький, холоднокровно реалізувавши пенальті, призначений за гру рукою Лисого у власному карному майданчику, відкрив рахунок у матчі, а через декілька секунд Гайдамашко на швидкості викотився по флангу віч-на-віч із голкіпером і прицільно пробив у шпарину між Тищуком та стійкою – 2:0. «Ротор-2» відразу кинувся відіграватися, і вже майже відразу скорочувати розрив у рахунку до мінімуму повинен був Жук, але відверто вибачив суперника, неймовірним чином примудрившись з кількох метрів не влучити у порожній кут після націленого прострілу на дальню стійку від Лисого.

Все стало зрозуміло в дебюті другого тайму, коли «Хлібник» впродовж однієї хвилини двічі змусив свого суперника розпочинати гру від центрального півкола та довів власну перевагу до чотирьох голів. Спочатку відзначився Паранюк, який витримавши гросмейстерську паузу після передачі з глибини поцілив точнісінько у праву «дев’ятку», а невдовзі у обійми партнерів поринув і Пляхимович, який вдало зіграв на випередження після чудового навісу від активного Гончара і вдотик переправив сферу у ціль – 4:0. «Ротор-2» зумів перехопити ініціативу, і невдовзі один м’яч відквитав Лисий, виявившись першим на добиванні після удару Мамонтова, а Здоровик, влучно пробивши у нижній кут після націленої передачі того ж Лисого з кутового, подарував надію номінальним гостям – 4:2. Останні хвилини пройшли у відчайдушних спробах «Ротора-2» врятуватися від поразки, проте реалізація вперто підводила номінальних гостей, в складі яких стовідсоткові нагоди змарнували Жук та Лисий, які по черзі не зуміли влучити у ціль із забійних позицій. В підсумку – 4:2 на користь «Хлібника», який вперше відчуває смак перемоги і завершує турнір на третій позиції, доля ж чемпіонства вирішуватиметься у «дербі Ротора», яке відбудеться в заключному турі.

 
Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області
 

Новости

Ветераны
Преміум-ліга серед ветеранів: подвійний чемпіонський тріумф «Ротора»

Огляд заключних матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу серед ветеранів ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB” Ось і добіг до свого логічно...

Ветераны
Преміум-ліга серед ветеранів: все найцікавіше тільки розпочинається

Огляд заключних матчів 4-ого туру та стартових поєдинків 5-ого туру Все цікавіше розгортається розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією ...

Ветераны
Преміум-ліга серед ветеранів: стартові успіхи «Хлібника» та «Менса», бойова нічия у «дербі Ротора»

Огляд стартових матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу серед ветеранів Минулого вік-енду, 25-ого та 26-го березня, стартував другий за ліком розіграш Преміум-ліги ...

Ветераны
ЧУ серед ветеранів. Онлайн вирішальних матчів

18 березня у залі ФОКу відбудуться вирішальні матчі Чемпіонату України серед ветеранів. Команди трьох вікових категорій зійдуться на стадії плей-офф аби визначити переможців та призерів серед 35-, ...

Ветераны
Ветерани вшанували Романа Шухевича

Асоціація футзалу Львівщини за ініціативи її президента Мирослава Хом’яка, а також керівників комітету ветеранського футзалу Івана Шимечка та Володимира Холявінського, провела традиційний турнір се...

Ветераны
Житомирське “Полісся” тріумфує на першості Житомирської області серед ветеранів 40+

У неділю, 26 лютого, у залі СОК “Динамо” відбулися вирішальні матчі першості Житомирської області з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 40+. Турнір розпочався 12 лютого й об’єднав шість...

Ветераны
Чемпіонат України з футзалу серед ветеранів (40+). 2 етап. Висновки і підсумки

24-25 лютого у місті Львові проходив другий етап чемпіонату України з футзалу серед ветеранів (40+). За його підсумками перед вирішальним третім етапом лідирує одеський клуб – «Чорне море», ...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.