Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Женский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в ЛешноИспанияАри Сантос возвращается в «Барсу»Чемпионат мира​Чингиз Есенаманов: «Если дойдем до полуфинала, побреюсь налысо»Экстра-лигаОлександр Бондар: «Тренер завжди має бути горою за команду і відповідальність за всі поразки брати на себе»

Чемпіонат України з футзалу (40+). Інтерв`ю з учасниками (День 2)

Завершився другий день другого етапу чемпіонату України з футзалу (40+), що проходив у місті Львові.

Сьогодні були зафіксовані наступні результати:

Володимирівка 8:3 ФК «Южноукраїнськ»

U-40 5:0 Динамо

Союз 3:4 Глорія

АРПІ 4:1 ТВД

Чорне море 7:1 Союз

U-40 3:3 Володимирівка

Глорія 5:1 ФК «Южноукраїнськ»

Динамо 2:0 ТВД

Чорне море 2:2 АРПІ.

Післяматчеві коментарі  учасників:

Раміс Мансуров (Чорне Море)

Чорне море - АРПІ

Шкода що не зуміли перемогти. По ходу гри ми двічі вели в рахунку, але суперник зумів відігратися й в кінці взагалі міг здобути перемогу, проте  наш воротар врятував.

А так зустрічалися дві рівні команди, тому вважаю, що результат цієї гри закономірний й вся боротьба за чемпіонство переноситься на третій етап, який відбудеться в Одесі.

Організація

У Львові бував неодноразово, з радістю сюди приїжджаю. Змагання пройшли на хорошому рівні, претензій до організаторів нема Єдине щоб хотілося аби людей на матчі ветеранів збиралося значно більше.

Побажання

Любіть футзал і ведіть здоровий спосіб життя.

Олександр Косенко (АРПІ)

Організація

Всі добре розуміють який зараз час і добре що чемпіонат серед ветеранів вдалося організувати. Минулого року було менше команд, цього більше. І це не може не радувати.

Львів

До цього міста завжди приємно повертатися. Воно для мене як рідне.  Я тут працював, маю багато друзів, знайомих, яких вдалося побачити в черговий раз.

Зал

Про ньому питань нема. Звісно, було би добре якби зіграли в ПС «Галичина», але й на «СКА» не так погано грати як це здається на перший погляд.

Гра команди

Задоволений й з нетерпінням очікуємо матчу  з «Чорне Море». Цей поєдинок буде дуже важливим, тому будемо робити все можливе щоб перемогти (розмова відбулася після матчу Чорне Море – ТВД. – авт.).

Валерій Директоренко (U-40)

Володимирівка - U-40

Після не зовсім хороших результатів на етапі в Сумах команда зробила відповідні висновки, до матчів у Львові готувалися серйозно, приїхали сюди майже в повному складі. Не дивно, що вдалося здобути потрібний результат. 

Щодо матчу з  «Володимирівкою», налаштовувалися на суперника дуже серйозно, команда в них хороша й добре що вдалося здобути потрібний результат. 

Львів та організація

Місто мені подобається,  має футзальну історію, завжди приємно сюди приїжджати, а тим більше грати. 

Що стосується організації, враховуючи якою є зараз фінансова ситуація в країні, все пройшло на хорошому рівні. Сподіваюся в Одесі буде не гірше.

Побажання

Грайте у футзал, бо це чудовий вид спорту й приходьте на матчі ветеранів (40+).

Олександр Король (організатор)

Все що планували напередодні цього етапу,  вдалося втілити в життя. Звісно, що завжди хочеться більшого, але на даний момент це максимум який ми могли зробити.

Хочеться подякувати президентам всіх команд, які в скрутний час знаходять можливість залучати під свої знамена відомих гравців, а також приймаючій стороні в особі – п. Кіндія який допоміг організувати тур в місті Лева.

До позитивних зрушень хотів би віднести те, що вперше в онлайн-трансляціях ми задіяли коментатора за що отримали масу позитивних відгуків.

Незадоволеним залишився малою кількістю людей на трибунах залу «СКА». Можливо вчора забрав від нас людей матч екстра-ліги  «Енергія»  - «ХІТ», але це лише припущення.

У майбутньому будемо думати над тим як залучити більшу глядацьку аудиторію на матчі ветеранів (40+).

Мирон Кіндій (ТВД)

Організація

З точки зору організації турніру проблем не було жодних. Ми щиро постаралися зробити все ідентично як було на попередньому етапі в Сумах. Вважаю, що це вдалося.

До мінусів відніс би малу кількість вболівальників на матчах. Але, що ми хочемо якщо на поєдинки екстра-ліги ходить мало людей.

Аби залучити вболівальника, треба зробити шоу, а для нього має бути відповідний зал. Не скажу що «СКА» - поганий зал, але «Галичина» таки краще.

У майбутньому будемо в цьому плані більше працювати.

ТВД

Найбільший негатив, який є у моїй душі – це те, що ми не вийшли у четвірку, яка побореться за нагороди цьогорічного чемпіонату.  

Вважаю, що ключовою була гра «ТВД» в Сумах з «Глорією». Тоді ми втратили перемогу за 30-ть секунд до завершення матчу й саме цих очок не вистачило щоб пройти далі.

Звичайно, наша команда намагалася виправити ситуацію на етапі у Львові, але цього зробити не вдалося. Ми слабо зіграли з «Володимирівкою», по грі програли «АРПІ».

Побажання

Футзал один  із найбільш цікавих видів спорту. Звичайно він програє футболу, бо туди вкладають більші гроші. Та, незважаючи на це, на мою думку, футзал найбільш масовіший вид спорту. Зібратися побігати «5 на 5» значно простіше чим «11 на 11».

А рух – це здоров’я. Любіть цю гру й приходьте на матчі чемпіонату України серед ветеранів (40+)

Ігор Воробій, аматорський спорт України.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.