ОдесскаяГолевая феерия в центральном матче одесской Премьер-лигиКиевКак избавиться от оливье или анонс Первой лиги чемпионата КиеваУкраинаПерша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10 КиевЛегион XXI побеждает на Рождественском турниреХмельницкаяПреміум-ліга. Прев’ю 9-ого туру у дивізіоні 1Волынская«Динамо» - дозвольте заколядуватиУкраина У Черкасах вшанували пам'ять колишнього директора ДЮСШ "Дніпро-80"ХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 5-го тураВолынскаяВолинь. Перший кубковий вік-енд в сезоніЧеркасская Черкащина. Символічна збірна 5-го туру Екстра-лігиБердянскБердянск стартует в субботу!ЖитомирскаяСтартує друге коло Відкритого Чемпіонату м. Житомира ЧеркассыЧеркаси: голи п'ятого туру чемпіонату областіВинницаВінниця: Футбольний тиждень, випуск 226СумыСуми: дует лідерів йде у відривСумскаяВетерани Сумщини повернулись на майданчикХарьковскаяКубок СК "Вирта": 8:0 от ФК "Монолит"ЖитомирТовариський матч Телеканал СК1 - Асоціація футзалу Житомира 4:10ХарьковскаяІсторична Хроніка Кращих голів усіх кубків ФК "Універ"ХмельницкаяПреміум-ліга: «Вентс» громить «Агробізнес» та робить вагому заявку на вихід до півфіналу Кубку

Черкаси. Вища ліга. 5 тур. Спартак випускає з рук перемогу і досі без очок

Усі матчі Вищої ліги в 5 турі зіграно. Дивіться і читайте в матеріалі як це було.

"Яснозір'я" – "Росава" 2:2
Голи:
Чорний 2 – Бовшик, Конюша
 

До останньої хвилини трималася напруга в центральному матчі Вищої ліги. Яснозір'я з Росавою ділять очки і роблять це красиво. Зі стартових хвилин вони зав'язалися в рівну боротьбу майже без моментів і тільки перед перервою почали забивати. За дві хвилини до кінця першої половини відзначився Бовшик, але одразу ж Чорний зрівнює з десятиметрового і виводить Яснозір'я вперед із гри – 2:1. 

У другій половині ігровий малюнок не змінився: так само багато боротьби у важкому для команд матчі. Конюша встановив справедливий паритет і останні дві хвилини зустрічі видалися особливо гарячими. Спочатку Росава декілька разів могла вражати ворота Яснозір'я, потім навпаки, але так ніхто і не похитнув підсумкові 2:2, які стануть у нагоді іншим претендентам Першої ліги на плей-оф.
 

 

"Шевченків край" – "Арка" 6:1
Голи:
Раковський 2, Павленко, Снісар, Гаврильченко 2 – Зубко
 

Матчі за участю Арки зажди якісь шалені. Зустріч із Шевченковим краєм не стала виключенням у плані криків і апеляцій до арбітрів. Смугасті відкрили рахунок хорошим пострілом Зубка, але більше не забили. Шевченків край приїхав усього з двома замінами і без номінального воротаря. Але це не завадило звенигородцям одержати перемогу. Одну з ключових ролей у ній взяв Раковський, який ще до перерви зрівняв сили потужною гарматою з центру майданчика – 1:1. 

На цьому "Рак" не зупинився і наступний стандарт також став успішним, а точніше – добивання, яким він прошив захисний ешелон Арки – 2:1. До цього успіху одразу долучився Павленко і Шевченків край "на коні" завершував поєдинок, довівши свою перемогу до 6:1.
 

 

"Спартак" – "Червона Слобода" 3:4
Голи:
Міхновський, Давиденко 2 – Дяченко 2, Шкондін, Макогон
 

Спартак випускає з рук перемогу, дозволивши Слободі зробити камбек. Усе позпочалося за сценарієм золотонісців. Команда забила по голу в першому і другому таймах і впевнено вела в рахунку вперше в чемпіонаті. Але потім "просіла" концентрація і підопічні Ізвозчіка поступово віддали ініціативу Слободі, яка була готовою прийняти цей подарунок. Чотири м'ячі вистачило "синім" аби не перейматися за долю трьох очок в цій зустрічі. А Спартак теж їде додому з позитивними моментами – колектив уперше на чемпіонаті забив три м'ячі і довго володів перевагою.
 

 

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.