ОдесскаяГолевая феерия в центральном матче одесской Премьер-лигиКиевКак избавиться от оливье или анонс Первой лиги чемпионата КиеваУкраинаПерша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10 КиевЛегион XXI побеждает на Рождественском турниреХмельницкаяПреміум-ліга. Прев’ю 9-ого туру у дивізіоні 1Волынская«Динамо» - дозвольте заколядуватиУкраина У Черкасах вшанували пам'ять колишнього директора ДЮСШ "Дніпро-80"ХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 5-го тураВолынскаяВолинь. Перший кубковий вік-енд в сезоніЧеркасская Черкащина. Символічна збірна 5-го туру Екстра-лігиБердянскБердянск стартует в субботу!ЖитомирскаяСтартує друге коло Відкритого Чемпіонату м. Житомира ЧеркассыЧеркаси: голи п'ятого туру чемпіонату областіВинницаВінниця: Футбольний тиждень, випуск 226СумыСуми: дует лідерів йде у відривСумскаяВетерани Сумщини повернулись на майданчикХарьковскаяКубок СК "Вирта": 8:0 от ФК "Монолит"ЖитомирТовариський матч Телеканал СК1 - Асоціація футзалу Житомира 4:10ХарьковскаяІсторична Хроніка Кращих голів усіх кубків ФК "Універ"ХмельницкаяПреміум-ліга: «Вентс» громить «Агробізнес» та робить вагому заявку на вихід до півфіналу Кубку

Черкащина. Перша ліга. 5 тур. Батьківщина набирає, а Дніпро-80 втрачає перші очки


"Батьківщина" розбила "Мелагрейн", "Маїс" сильніший за "Матусів", а "Юрія-Фарм" і "Дніпро-80" втрачають очки.

"Мелагрейн" – "Батьківщина" 2:11
Голи:
Казначєєв 2 – Коренко (аг), Артеменко 3, Малишев, Бурлай, Орел 2, Катеринич 3
 

Батьківщину нарешті прориває і команда набирає перші три очки. Суперники зіграли два різні тайми. Але все вирішилося в першому. Мелагрейн вже на першій хвилині забив у свої ворота – не зорієнтувався воротар, який взагалі-то і воротарем не є. У підопічних Халявки рамку захищав польовий гравець. Батьківщина відчула свою перевагу і за 20 хвилин забила аж вісім м'ячів! 15-річні хлопці відповіли лише одним голом. Перший тайм – 1:8. 

По перерві гра перетворлася на кашу. Мелагрейн вийшов більш зібраний і налаштований і не дав так просто супернику збільшити перевагу. Утім, нічого не виходило і попереду, так само, як і в Батьківщини. Тому аутсайдери Першоі ліги порпалися в центрі майданчику з гігантським обсягом браку. До фінальної сирени рахунок змінився зовсім трохи і досяг позначок 2:11 на користь Батьківщини.
 

 

"Матусів" – "Маїс" 2:5
Голи: Мойсєєв, Коломацький – Шмиголь, Сидоров, Сипченко, Магльований, Чуприна
 

Маїс виявився більш підготовленим до футзального протистояння після новорічних свят, аніж Матусів. Команда, двоє гравців якої потрапили до символічної збірної четвертого туру, поступилася супернику, хоча спочатку йшла з ним в одному ритмі. Рваний початок перетворився на логічний і плавний перехід господарюання в ноги Маїса, який упевнено довів матч до перемоги з рахунком 2:5.

 

"Юрія-Фарм" – "Рось-ЧПТ" 6:6
Голи:
Мачульський 2, Калашник, Ольховий (аг), Третяк, Трандафілов – Мартиненко 2, Довбаш, Масло, Кравчук, Ольховий
 

Рось-ЧПТ створює міні-сенсацію, відібравши очки у слабо налаштованої Юрії. А вона продовжує радувати глядачів видовищню грою за своєї участі. Вже не вперше команда фармацевтів дозволяє багато забивати супернику, але в результаті все одно відзначається більше. Утім, так не відбулося в грі з ЧПТ. Цікаво, що окрім кількості забитих, гравці технікуму порадували ще й видовищністю. Перший тайм команди завершили з рахунком 5:4 на користь Юрії. 

Великого розриву між суперниками протягом гри жодного разу не було і, "догравшись" до 6:6, Юрія-Фарм за дві хвилини до кінця почала активувати свої резерви, яких залишалося не так і багато. Не допомогли навіть ключові фігури команди Мачульський і Трандафілов. Натомість в останню мить Масло в стані опонента змарнував вихід сам на сам, яким міг би взагалі залишити фармацевтів з нулем. Проте видовищна ничія стала також хорошим стимулом для Росі викладатися по максимуму в наступних протистояннях.
 

 

"Дніпро-80-ТОП Дома" – "Шполабудматеріали" 4:4
Голи:
Ковтуненко 2, Олійник, Кузьменко – Моторний 2, Вєтушко, Шпиця
 

Шпола відіграє чотири м'ячі у лідера чемпіонату в Першій лізі. Дуже легко дався старт зустрічі для Дніпро-80. Команда Андрія Фощія без зусиль забила Шполі аж чотири м'ячі за короткий проміжок часу. Ковтуненко добре спрацювався на вістрі атаки з 16-річним Олійником, який демонструє дуже дорослий футзал (звісно не без допомоги того ж Ковтуненка і Фощія). Але цей сценарій став лише злющим ляпасом гостям, які зібралися і так само швидко відіграли майже весь гандикап – 3:4. 

Такий рахунок довго тримався протягом залишку гри і лише в кінці матчу ми побачили явне бажання щось змінити. Його випромінювало Дніпро-80. Фощій почав заводити своїх підопічних і разом вони засіли довкола володінь Мальчика. Однак за 40 секунд до сирени забив його партнер Моторний. Шполабудматеріали вичекала свою контратаку і вдало її реалізувала – 4:4 у підсумку.
 

 

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.