Экстра-лигаЕкстра-ліга: у новому сезоні планується зміна форматуЭкстра-лигаОфіційно: кадрові зміни у складі «Урагану»ИталияИталия. Финал. 2 матч. Этот несгибаемый «Аква&Сапоне»!ПортугалияТрансферная революция в «Спортинге». От Рикардинью до ЛеоОдессаОдесса. Последний матч «FC Pizza&Grill;»Детский футзалЖитомирський “Фенікс” виграв Kyiv Champion League 2018ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы вторых матчей 1/2 финала плей-оффИспанияИспания. Полуфиналы плей-офф. Волевой «Мовистар» и эффективная «Барселона»РоссияИтоги полуфиналов Суперлиги: характер – за «Сибиряк»!БеларусьБеларусь. «Лидсельмаш» делает второй шаг к чемпионствуЭкстра-лига«Цифры знают все»: итоги Экстра-лиги-2017/18. Часть 2БеларусьБеларусь. Серия за 3 место. Хет-трик Михаила Грицыны приносит «Столице» «бронзу»Экстра-лигаЩе два гравці залишили "ХІТ"ИталияІталія: «Лупаренсе» повів у фінальній серії проти «Аква&Сапоне»Футзал в миреНовости от FutsalMania: куда отправится Рониньо?РоссияРоссия. Суперлига. 1/2 финала. 3-4 матчи. ОбзорыВетераныВсеукраїнський турнір серед ветеранів у Чорноморську. ПідсумкиСборная УкраиныОлександр Косенко: «Перед чемпіонатом світу треба бути готовим до протистояння з командами усіх континентів» Футзал в миреМихаил Жак: «Проблема чешского футзала – непрофессионализм»Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Фани «Енергії» – каталізатор нашого успіху»

Ще два гравці залишили "ХІТ"

Київську команду вже залишили три гравці.


Як стало відомо futsalua.org, слідом за Віталієм Кісельовим київський «ХІТ» залишили також Євген Смоловик і Максим Максименко.

Євген Смоловик поповнив склад «кабельників» влітку і був основним гравцем впродовж сезону. На рахунку універсала 23 матчі (+1 анульований матч з «Юні-Ламан») і 2 голи+5 гольових передач у екстра-лізі, 1 матч у Кубку України,  а також  1 матч і 1 гол у Суперкубку України. 
 

Максим Максименко відіграв у складі київської команди два сезони і був дублером Владислава Лисенка. У минулому сезоні на рахунку воротаря 8 матчів і 14 пропущених голів у екстра-лізі.

Обидва гравці стали володарями Суперкубку України 2017 року.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.