Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналистыРоссияФелипе Парадински: «Чемпионаты Бразилии, Испании и России находятся практически на одном уровне»Первая лига Андрій Задорожний: «Після участі у Lviv Open Cup 2021 прийняв рішення, що якщо рухатись, то тільки в першу лігу України»

​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістів

Іран та Узбекистан влаштували неймовірну гольову феєрію, а Португалія з проблемами подолала сербів


Photo: FIFA
  • Іран був сильнішим за Узбекистан у вічній класиці
  • Іспанія стримує Чехію
  • Португалія обіграла Сербію в додатковий час

Узбекистан 8-9 Іран, Вільнюс
Голи:
Нішонов, 9, 33 (гп - Рахматов), Д. Рахматов, 17, Ропієв, 18 (гп - Хамроєв), А. Рахматов, 28, 39 (гп - Чорієв), Хамроєв, 31 (гп - Чорієв), 40 (гп - Нішонов) – Хассанзаде, 1 (гп - Ахмаді), 28, Джавід, 5 (гп - Фахім), 25 (гп - Ісмаілпур), Ахмадабассі, 16 (гп - Хасанзаде), 22 (гп - Хасанзаде), 37, Таваколі, 18 (гп - Оладгобад), Оладгобад, 30 (гп - Хасанзаде)
Попередження: А. Рахматов, 24 (Узбекистан)
 

Португалія 4-3 Сербія, Каунас
Голи:
Рікардінью, 14 (гп - Андре Коелью), Андре Коельо, 15 (гп - Ерік), Пані Варела, 43 (гп - Рікардінью), 43 (гп - Ерік) – Лазаревич, 23 (гп - Томич), 28, Жоао Матуш, 50 (а/г)
Попередження: Радованович, 5, Алексич, 19, Томич, 26, Аксентієвич, 48 (усі - Сербія)
Вилучення: Аксентієвич, 48 (Сербія)
 

Іспанія 5-2 Чехія, Вільнюс
Голи:
Рауль Кампос, 4 (гп - Адрі), Рауль Гомес, 5 (гп - Мелладо), Райя, 13 (гп - Борха), Адольфо, 15 (гп - Рауль Гомес), Ортіс, 39 – Решетар, 23 (гп - Сейдлер), Голи, 32 (гп - Сейдлер)
Попередження: Внук, 14, Коуделка, 35 (обидва - Чехія)
 

Гольова практика в рекордному матчі Кубку світу

Цей матч 1/8 фіналу був футзальним еквівалентом їзди на американських гірках без гальм. Через те, що гра постійно переходила з одного кінця майданчика на інший, гравці могли б забити навіть більше, ніж 17 голів, що зробило цю зустріч найрезультативнішою і, мабуть, найзахопливішою на турнірі. Узбекистан у черговий раз продемонстрував незмінно гостру гру зі стандартних положень, засліпивши натовп своїм широким репертуаром та ще раз забивши «мертвий м’яч». Проте узбеки двічі пропускали після розіграшу власних кутових, а капітан Ірану Алі Хасанзаде забив свої 12-й та 13-й голи на Кубках світу з футзалу. Ніколи раніше в історії Кубків світу з футзалу не було жодного матчу, в якому обидві команди забили стільки голів в основний час. Це також був найрезультативніший матч стадії плей-оф в історії Кубків світу.

Прокинулись після першого тайму, спіймавши суперника, що заснув у другому

Щоб вам, як аутсайдеру, переміг фаворита, потрібно сподіватися, що фаворити вас недооцінить. На жаль для Чехії, Іспанія не припустилася цієї помилки вчора у Вільнюсі. «Ла Роха» сприйняв цей виклик надзвичайно серйозно і продемонструвала  дисципліновану гру, знову забивши кілька добре відпрацьованих командних голів, щоб нагадати всім, що вони – сила, з якою треба рахуватися. Однак матч ненадовго перевернувся догори дриґом на початку другого тайму, оскільки дивовижна гра чехів у більшості показала дворазовим чемпіонам світу, що може статися, якщо відірвати ногу від педалі газу.

Ніч Аксентієвича почалася з сальто і закінчилася раннім баном

Міодраг Аксентієвич випрямився, здійснивши кілька акробатичних стрибків в останні кілька секунд до початку гри. Спочатку здавалося, що зусилля сербського воротаря окупилися, оскільки він зробив серію приголомшливих порятунків, щоб зберегти свою команду у грі. З усім тим, він був безсилий зупинити геніальний удар португальського фокусника Рікардінью, який хитрим ударом п’ятою без приймання закинув м’яч у сітку. Йован Лазаревич забив свої третій і четвертий голи на турнірі за Сербії, щоб вперше матч дійшов до додаткового часу у Литві-2021. Тренер Португалії Жорж Браз розпалив своїх гравців бурхливою командною розмовою перед додатковим періодом, в якому було три голи й червона картка для Аксентієвича, оскільки дубль Пані приніс перемогу Португалії.

Цитати

«Ми були майже на нашому найкращому рівні у першому таймі. Ми дуже добре розпочали гру, але у другому таймі трохи втратили в інтенсивності. Це те, чого ми не можемо дозволити собі робити на Кубку світу, тому що це може коштувати дуже дорого, як показала Чеська Республіка. Ми не можемо дозволити цьому повторитися», – Адольфо Фернандес, збірна Іспанії.

«Який важкий матч. Ми знали, що так воно і буде; ось що відбувається, коли ви доходите до плей-оф Кубку світу. Тепер наша увага перемикається на Іспанію. Ми добре їх знаємо; це фантастична команда. Наша підготовка до цієї гри починається зараз», – Рікардінью, збірна Португалії.
 

Чвертьфінали (місцевий час):

Марокко – Бразилія

26 вересня, 16:00, Вільнюс

РФС – Аргентина
26 вересня, 18:30, Каунас

Іспанія – Португалія
27 вересня, 17:30, Вільнюс

Іран – Казахстан
27 вересня, 20:00, Каунас

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.