РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналисты

Кубок світу-2021. День 10: Марокко вперше в історії виходить в 1/4 фіналу, а В’єтнам радіє результату

РФС і Марокко проходять в 1/4 фіналу Кубку світу

 
Photo: FIFA
  • Робіньо та Іван Чишкала допомагали РФС подолати енергійний В’єтнам
  • Суфіан Ель-Месрар вперше надихнув Марокко до чвертьфіналу
  • Віха для Івана Мілованова
 
1/8 фіналу
 
РФС 3-2 В'єтнам
Голи:
Робінью, 10 (гп - Афанасьєв), Чішкала, 18 (гп - Робінью), 30 (гп - Робінью) – Нгуєн Дак Хуей, 18 (гп - Нхан Джія Хунг), Фам Дук Хоа, 39 (гп - Тран Ван Ву)
Попередження: Тран Ван Ву, 10, Нгуєн Дак Хуей, 31 (обидва - В'єтнам)
 
 

Венесуела 2-3 Марокко
Голи:
Віамонте, 7, М. Франсія, 33 (гп - Віамонте) – Ель-Месрар, 2 (гп - Ель-Айян), 9, 31 (гп - Джуад)
Попередження: Санс, 32 (Венесуела)
 
 


Матчі 1/4 фіналу
 
Марокко – переможець пари Бразилія - Японія

Вільнюс, 16:00 у неділю
 
РФС – переможець пари Аргентина - Парагвай
Каунас, 18:30 у неділю
 
Дежавю
 
Сім днів тому Робінью перехопив м’яч справа, використав ліву ногу, щоб прибрати м’яч від свого опікуна, і забив. Сьогодні він знову зробив це саме. Цього разу, однак, 38-річний футзаліст отримав невелику допомогу від друга, зігравши двієчку з Андрієм Афанасьєвим, перед тим, як забив перший м’яч у зустрічі. Це також був пам’ятний день для двох Іванів. Чишкала двічі забив, довівши свій лік забитих м’ячів в Литві-2021 до п'яти – на один менше, ніж у найкращого снайпера Феррао, а Мілованов став першим росіянином, який зіграв 100 матчів за збірну.
 
Високо підняті голови
 
В'єтнам програв Росії з рахунком 7:0 у 1/8 фіналу в Колумбії-2016, багато хто передбачав подібний результат, і, звичайно ж, РФС вів у рахунку 2:0. Але реакція в’єтнамців була не тільки негайною, а й історичною. Хо Ван І зробив ідеально точний пас через увесь майданчик, передача була продовжена вздовж воріт, і Нгуен Дак Хуей головою направив м’ячі за призначенням на шляху до поразки, яка викликає гордість 3:2. «Це був неймовірний гол, абсолютно фантастичний», - сказав Мігель Родріго з групи технічних спостерігачів ФІФА. «Гольова передача головою, що допомагає забити головою, - це те, що ви майже ніколи не бачите».
 
Вистава від десятки
 
Суфіан Ель-Месрар не міг носити №10 на клубному рівні – він розділяв роздягальню з Рікардінью, але він показав виставу, якою сьогодні пишався б шестиразовий найкращий гравець світу. 31-річний футзаліст зробив хет-трик, надихнувши Марокко на апсетну перемогу (апcет – несподіваний результат, коли аутсайдер обігрує фаворита – прим. futsalua.org)  та перший вихід у чвертьфінал Кубку світу з футзалу.
 
Літати високо
 
Марокканці шалено святкували після фінального свистка – так само як і їхні уболівальники. Чулися гучні оплески й гравці на фоні ейфорії неодноразово підкидали вгору тренерів Хішама Дгіга та Абделькріма Анбія.


 
Цитати

 
«Вони стають сильнішими з кожним роком, і сьогодні вони не здавалися, боролися до останніх секунд. Кожна гра на Кубку світу важка. Наші емоції зараз хороші, тому що ми наблизилися на ще один крок до своєї мети», – Іван Мілованов, РФС.
 
«Ми дуже пишаємось нашим виступом на Кубку світу з футзалу. Ми зробили все можливе для своїх уболівальників та нації. Це змагання найвищого рівня у світі, і ми провели нашу найуспішнішу кампанію», – Ван Ву Тран, капітан В'єтнаму.
 
«Я збираюся сказати своїм товаришам по команді, щоб вони підняли голови, що ми повинні відчувати гордість, тому що ми зіграли чудовий турнір. Ніхто не давав нам шансів, і у нас все вийшло. Венесуела вийшла на Кубок світу, щоб продовжувати вдосконалюватися і зростати, а не відступати», – Хосе Вільялобос, капітан Венесуели.

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.