Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

StayStrong: ефективні тренування від футзалісток – відео

Українські футзалістки сумлінно виконують настанови своїх коучів та активно підтримують фізичну форму вдома.


Багато дівчат діляться своїми тренування у своїх соцмережах. Там вправи на будь-який смак, від бігу у лісі, вправ із медболом до танцювальних тренувань.
 
Кожен охочий, хто прагне розпочати тренуватись під час карантину, може зайти до дівчат на сторінки та повторити усі справи за ними. Дівчата закликають не лише залишатись вдома, а й бути  сильними. Карантин – це не відмазка, щоб не займатись спортом, потрібно лише бажання до тренувань.
 
Дует футзалісток із київського «IMS-НУХТ» Ірина Майбородіна та Анастасія Кліпаченко активно тренуються разом на свіжому повітрі за допомогою медболу.
 
Обидві футзалістки викладають тренування для своїх підписників. Цього разу роликом із такого тренування на майданчику поділилась Ірина у своєму інстаграмі.
 
«Повна підготовка тіла із Анастасією», – підписала футзалістка.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full body training with nastasea.5 🔥😎 #staystrong#staysafe#behappyandsmile#justdoit#sport#beauty#lifestylebloggers

Допис, поширений Irina_Maiborodina (@sport_and_ira)

 
Що таке медбол? Це обтяжений м’яч, різної ваги від 1-10 кг. Це саме той інвентар, який буде в нагоді під час карантину, поки усі спортзали зачинені. Також його часто використовують для силових тренувань.
 
Якщо ви давно мріяли провести свої домашні тренування нетрадиційно та весело, тоді вам на сторінку до Ірини Дубицької, яка нещодавно виклала ролик, де тренується за допомогою танців.
 
«Час веселитись. Коли набридли стандартні тренування, рятує танцювальна гра «Just dance» або «Просто танцюй», – ось так весело прокоментувала своє відео Ірина.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Party time | Когда надоели стандартные тренировки , спасает #justdance 🎮🤪💃🏻

Допис, поширений Irina Dubytska (@dubytska_24)


Якщо ви хочете весело та з користю провести цей карантин вдома, тоді такі тренування точно для вас.
 
А от футзалістка «Тесли» Юлія Дударчук потренувалась у парі із Суперменом та Диво-жінкою. Комплекс вправ від Юлії досить різноманітний і складається із цілих 9 сетів. Як зазначила спортсменка, вона тренується під час карантину із справжньою суперкомандою.
 
6х20’’10 секунд пауза. Відпочинок за словами футзалістки має бути лише одна хвилина між сетами.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sergio_kostiuk @dydochka_18 @mariia_liver Комплекс 9 сетів 6х20"10 сек пауза" відпочинок 1 хв між сетами Супер команда✌

Допис, поширений Юлька Дударчук (@dydochka_18)

Альона Кирильчук не тільки бігає на свіжому повітрі, а й не забуває тренуватись вдома. 
 
Ось таке чудове відео із тренуванням вона виклала у своєму інстаграмі. Таке тренування підійде абсолютно для кожного, тому що для нього потрібен лише каремат і трішки вільного місця у власному помешканні.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hometraining🧘🏼‍♀️#stayhomeandbesafe🏡🙏

Допис, поширений Alena (@alena_kirilchuk)


Гравчиня харківської «Тесли» Марія Васковець поєднала дуже різноманітні комплекси тренувань. Окрім бігу у лісі, футзалістка також використала у своєму тренуванні спортивні резинки та зробила багато гарних вправ із якими поділилась у інстаграмі. Розтяжка, випади, різні види планок та ще багато корисного можна побачити у цьому відео.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Mariia Vaskovets (@v_mashylia77)


Футзалістка київського «Будстар-НПУ» Крістіна Козаченко активно тренується у домашніх умовах та викладає усю свою програму тренувань у інстаграм, детально розписуючи, що і за чим виконує.
 
«Давайте ставати сильнішими та кращими разом», – закликає футзалістка.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подвигаемся немного ❓❓❓ Сегодня по плану кардио 😅😤 ⠀ 📌 Джампинг Джекс - 40 секунд ⠀ 📌 Выпад назад + удар правой ногой - 40 секунд ⠀ 📌 Выпад назад + удар левой ногой - 40 секунд ⠀ 📌 Динамическая планка Скалолаз(подтягиваем колено к груди) - 40 секунд ⠀ 📌 Выпад назад + колено к груди со скручиванием на правую - 40 секунд ⠀ 📌 Выпад назад + колено со скручиванием на левую - 40 секунд ⠀ 📌 Динамическая планка: чередуем подъем прямых ног + колено к груди - 40 секунд ⠀ 📌 Прыжки в присед в стороны - 40 секунд ⠀ 📌 Частота на месте с движением рук - 40 секунд ⠀ 📌 Планка скалолаз (колени к груди со скручиваем) - 40 секунд ⠀ 📌 И на последок добьём все колесом (по желанию) - 20 раз ⠀ ✅ Делаем 2 круга ✅ Пауза между кругами 1-2 по самочувствию ⠀ Давай становится сильнее и лучше вместе 🙏🏼 #залишайсявдома #оставайсядома #womensports #sportsgirl #sportlife #sport #sportukraine #stayhome #morningmotivation #nikegirl #nikewomen #fitness #nikewoman

Допис, поширений Кристина (@kristina.kozachenko.95)


Усі вправи окрім останньої виконуємо по 40 секунд. Весь комплекс вправ виконуємо два кола, пауза між колами повинна бути 1-2 за власним самопочуттям. 
 
джампінг джек;
випади назад + удар правою ногою;
випад назад + удар лівою ногою;
динамічна планка (скелелаз – підтягуємо коліно до грудей);
випад назад + коліно зі скручуванням вправо;
випад назад + коліно зі скручуванням вліво;
стрибки  із присіданням в сторону;
частота на місці із рухом рук;
планка скелелаз (коліна до грудей зі скручуванням);
колемо (за бажанням).
 
Залишайтесь вдома та бережіть себе. Активно тренуйтесь разом із нашими футзалістками та залишайтесь у тонусі. 

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.