Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. ВидеообзорыКубок УЕФАСарагоса будет претендовать на Финал четырех Кубка УЕФА по футзалуВолынскаяВолинь. Кваліфікувалися всіЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 6 туру групи «Б» Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 3 тур: попереду харків'яни, «Сокіл» та «Ураган»ЖитомирЖитомир: досвід б'є молодістьЧеркассыЧемпіонат Черкащини. 2 тур: лідери переможця не визначилиКубок УЕФАСудейский беспредел в Кубке УЕФАЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11: блицкриг в Запорожье и два «контрольных» от Сергея ЖурбыРоссияМихайло Романов завершив професійну кар’єру і відкрив власну академію футзалуКубок УЕФАКубок УЕФА: "Интер Мовистар" победил "Кайрат" и вышел в Финал четырехЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11: «Титан» выходит на первое местоФутзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураИспания"Эль Посо Мурсия" удачно съездила в Туделу, обыграв "Рибера Наварру"Кубок УЕФАНовое сражение «Интера» и «Кайрата»Кубок УЕФАКубок УЕФА: главная сказка состоялась в Дьёре – "Раба ЭТО" в Финале четырех!Беларусь13.00. Беларусь. 13-й тур. "Лидсельмаш" (Лида) - "Форте" (Могилев). LIVE!Кубок Украины13.00. Кубок Украины. «SKIDKA» (Киев) - «Галицька здоба» (Львов). LIVE!Футзал в миреДвоє українських тренерів розглядаються як кандидати на посаду тренера збірної ЛитвиКубок УЕФА25.11. 2017. Кубок УЕФА. LIVE!

Тарас Кузь: На "Кубку Львівщини" "вистрелити" може будь-яка команда



Універсал "Енергії" Тарас Кузь поділився своїми думками щодо старту чемпіонату, а також очікуваннями від "Кубка Львівщини-2016" та Основного раунду Кубка УЄФА.

- Зараз, так звана, вимушена пауза в чемпіонаті. Чим живе команда?

- Ось кілька днів тренуємось в Стрийському парку. Виконуємо багато бігової роботи. Якщо чесно, то хочеться поновлення чемпіонату. Ми дещо невдало провели перші матчі, тож хочеться якнайшвидше реабілітуватися перед вболівальниками.

- Ось вже незабаром доволі знаний в Україні турнір "Кубок Львівщини-2016". Які завдання перед командою?

- Турнір хоч і товариський, але інших завдань, як кубок, для команди-чемпіона бути не може. З іншого боку склад суперників доволі цікавий. Та ж збірна України u-19 чи "Ураган". Загалом мені здається, що зважаючи, що і в нас і у івано-франківців є втрати у складі через матчі збірної на чемпіонаті світу, то "вистрелити" може будь-яка команда. І це тільки додає інтересу і ваги турніру.

- Проте головна подія осені це матчі Основного раунду Кубка УЄФА у Львові. Ще достатньо часу але чи придивляєтесь вже до суперників?

- На мою думку, в нас найрівніша група з-поміж усіх. Трохи залишається загадкою, на що спроможний французький "Кремлін-Бісетр Юнайтед". Потенціал словенського "Марібора" чи угорського "Раба Ето Дьор" більш-менш відомий. А ще нам все пояснять тренери, тому заздалегідь переживати не потрібно. Тішить, що в нашій групі немає відвертого фаворита. Уявляю, яке на вболівальників чекає видовище з безкомпромісних матчів.

- Зараз два представники "Енергії", брати Грицини, на зборі разом зі збірною України готуються до чемпіонату світу в Колумбії...

- Ми разом з ними думками. Вважаю, що в українців буде складний перший поєдинок з Бразилією. Там треба постаратися виступити гідно. Головні ж матчі, як на мене, на нас чекають в другому та третьому турах з Австралією та Мозамбіком. Перемоги дозволять нам вийти в 1/8 фіналу. А там вже як сітка складеться. 

- А який результат можна буде вважати успіхом?

- Вихід у півфінал. І головне, що вважаю, що нашим хлопцям це під силу.

http://www.energia.lviv.ua
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.