ЛьвовІгор Воробій: «Мій девіз простий: або ти виходиш на майданчик і б’єшся за результат, або взагалі не виходиш»ХмельницкийПреміум-ліга: «Динамо-ГУНП» та «Хмельницькі делікатеси» зустрінуться у фіналі Кубку (+ відео)Экстра-лигаКадрові зміни у "ХІТі"Экстра-лигаСуперкубок Украины 2017, скорее всего, не состоитсяФестивальВалентин Бондарь: "Задача максимум – выиграть Odessa Open Cup"ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: «Галицька Здоба» - поза конкуренцією (+ відео)Экстра-лига«Продэксим» приступил к учебно-тренировочному сбору в ЧерноморскеЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезонуЛьвовМикола Лук’янченко: «Асоціація футзалу Львівщини отримала друге диханняСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Для молодіжної та юнацької збірних сезон можна вважати вдалим» Экстра-лигаРоман Ковальчик: “Працюємо над силою та витривалістю” (+ відео)Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Шукаємо ще одного хорошого гравця»ХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лигаІгор Москвичов: «23-25 серпня поїдемо на товариські ігри у Дьйор»Василь Симонов: «Головні змагання у наших дитячо-юнацьких збірних ще попереду»Экстра-лигаЯк тренується львівська "Енергія" розповіли журналісти 24-го телеканалуДетиАФУ вперше проведе чемпіонат Дитячо-юнацької футзальної Екстра-лігиФестивальКалендарь матчей ODESSA OPEN CUP 2017Экстра-лигаИгорь Колыхаев: «Футзал — это постоянный драйв и для игроков, и для зрителей»Экстра-лигаСергій Піддубний: «З нами зараз тренується п’ять воротарів»

«Титан-Зоря» вийшла з відпустки

Покровська «Титан-Зоря» вийшла з відпустки та розпочала підготовку до нового сезону в Екстра-лізі. Як відомо, в це міжсезоння команду з Дніпропетровської області знову очолив Дмитро Камеко. Тому, саме він готуватиме «титанів» до старту в чемпіонаті.
 


Наставник «Титан-Зорі» повідомив прес-службі Асоціації футзалу України про те, що з командою наразі готуються кілька новачків. Це колишні гравці «Сокола» Богдан Тимощук та Станіслав Моспан, екс-«залізничник» Сергій Малишко та екс-гравець одеського «Делівері» Олег Єрьомін. Також на перегляді перебувають два колишніх гравці криворізького «Привата» Микита Сторожук та Віталій Таранович, а також гравець збірної України U-17 Максим Галич.

На жаль, не буде у складі «титанів» Павла Пічкурова. Нагадаємо, що цей гравець у сезоні 2016/2017 р. р. був капітаном та граючим тренером покровського клубу. Не буде у Покровському і Юрія Васильченка, який нещодавно вів переговори з «АРПІ», однак, скоріше за все, у новому сезоні гратиме за «Катеринославхліб».

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.