Экстра-лигаАнтон Лясковський: "В "Енергії" мене прийняли дуже добре"Экстра-лигаВіталій Радевич: "Хочу потрапити в збірну України"ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-12 кращих голів 9-ого туру та 1/2 фіналу Кубку ЛьвовІгор Воробій: «Мій девіз простий: або ти виходиш на майданчик і б’єшся за результат, або взагалі не виходиш»ХмельницкийПреміум-ліга: «Динамо-ГУНП» та «Хмельницькі делікатеси» зустрінуться у фіналі Кубку (+ відео)Экстра-лигаКадрові зміни у "ХІТі"Экстра-лигаСуперкубок Украины 2017, скорее всего, не состоитсяФестивальВалентин Бондарь: "Задача максимум – выиграть Odessa Open Cup"ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: «Галицька Здоба» - поза конкуренцією (+ відео)Экстра-лига«Продэксим» приступил к учебно-тренировочному сбору в ЧерноморскеЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезонуЛьвовМикола Лук’янченко: «Асоціація футзалу Львівщини отримала друге диханняСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Для молодіжної та юнацької збірних сезон можна вважати вдалим» Экстра-лигаРоман Ковальчик: “Працюємо над силою та витривалістю” (+ відео)Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Шукаємо ще одного хорошого гравця»ХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лигаІгор Москвичов: «23-25 серпня поїдемо на товариські ігри у Дьйор»Василь Симонов: «Головні змагання у наших дитячо-юнацьких збірних ще попереду»Экстра-лигаЯк тренується львівська "Енергія" розповіли журналісти 24-го телеканалуДетиАФУ вперше проведе чемпіонат Дитячо-юнацької футзальної Екстра-ліги

Кадрові зміни у "ХІТі"

За інформацією futsalua.org після минулого сезону, в якому столичний "ХІТ" не зумів здобути чемпіонство, у клубі готуються серйозні кадрові зміни.
 
Склад "кабельників" уже залишив Євген Юнаков, який повернувся в Білорусь, де виступатиме за "Борисов-900", також команду залишить Сергій Шевченко, а Дмитро Шувалов закінчує ігрову кар'єру і сконцентрується на тренерській роботі з командою U17-U19. Ймовірно команду залишить також Максим Войток, який быльшу частину минулого сезону провів в оренді в "ЛТК/ІнБев/НПУ". Місце Шувалова/Юнакова у стартовій четвірці киян мав посісти Дмитро Бондар з харківського "Локомотива", але з ним, як і з Дмитром Сорокіним не вдалося домовитися по умовам контракту, тому гравці збірної України продовжать свої виступи закордоном, відповідно у казахстанському "Актобе" і сербському "Економаці".
 
 
Тому першим новачком колективу став лідер київського "Епіцентру К3" Євгеній Жук. Жук останні чотири сезони провів у "Епіцентрі К3" і навіть викликався до лав молодіжної збірної України. Зараз новачок активно допомагає "кабельникам" успішно виступати у чемпіонаті Києва з пляжного футболу.

Також на перегляді у "кабельників" перебуває ціла група футзалістів, серед яких Сергій Романовський і Денис Сандецький з того ж таки "Епіцентру К3", Андрій Анцибор з роменського "Рятувальника" (цей клуб за нашою інформацією, на жаль, припинив своє існування), Микита Тменов і Євген Смоловик, які минулого сезону ледь не виграли Кубок Німеччини і ще декілька молодих гравців.
 

Крім того, розглядається можливість запрошення у ролі другого тренера клубу головного тренера "IMS-НУХТ" і жіночих збірних України Тараса Шпички.

futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.