ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: «Галицька Здоба» - поза конкуренцією (+ відео)Экстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезонуЛьвовМикола Лук’янченко: «Асоціація футзалу Львівщини отримала друге диханняСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Для молодіжної та юнацької збірних сезон можна вважати вдалим» Экстра-лигаРоман Ковальчик: “Працюємо над силою та витривалістю” (+ відео)Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Шукаємо ще одного хорошого гравця»ХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лигаІгор Москвичов: «23-25 серпня поїдемо на товариські ігри у Дьйор»Василь Симонов: «Головні змагання у наших дитячо-юнацьких збірних ще попереду»Экстра-лигаЯк тренується львівська "Енергія" розповіли журналісти 24-го телеканалуДетиАФУ вперше проведе чемпіонат Дитячо-юнацької футзальної Екстра-лігиФестивальКалендарь матчей ODESSA OPEN CUP 2017Экстра-лигаИгорь Колыхаев: «Футзал — это постоянный драйв и для игроков, и для зрителей»Экстра-лигаСергій Піддубний: «З нами зараз тренується п’ять воротарів»Экстра-лигаВіктор Русин: "Ставлю перед собою найвищі цілі" СумскаяСумы: обзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 19 июля 2017)ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-13 кращих голів 8-ого туру та 1/4 фіналу Кубку Фестиваль"ODESSA OPEN CUP": стали відомі склади групЭкстра-лига«Ураганівський десант» - на чорноморському узбережжіЭкстра-лига«Енергія» активно готується до нового сезону

Ігор Москвичов: «23-25 серпня поїдемо на товариські ігри у Дьйор»

Головний тренер «Продексіма» Ігор Москвичов розповів про кадрові зміни у «мельників», про план підготовки на сезон і завдання, які поставлені перед командою.
 

- Чи можна сказати, що після приходу Богдана Свиридова, Микити Шпигаря, Юрія Савенка і Роніньо комплектація на сезон завершена?
- Так.

- Хтось залишить команду?
- Найімовірніше, що так. Це буде вирішуватися за результатами зборів і товариських ігор.

- Скільки гравців плануєте залишити у команді?
- Не можу точно сказати. Це питання більше до президента, ніж до мене.

- Є інформація, що до вас також перейшли гравці збірної України U-17 Данило Белан і Микола Стеблинський. Ця відповідає дійсності?
- Вони прийшли в дублюючий склад. Будемо намагатися створювати другу команду. Ті гравці, які не потраплятимуть в основний склад, будуть додатково займатися і  з другою командою. Дубль буде виступати у чемпіонаті міста і у Другій лізі України.

- Наскільки ви задоволені комплектацією? Чи вдалося підписати усіх кого ви хотіли?
- Комплектацією повністю задоволений, адже до нас прийшов гравець-бомбардир. Завтра також приїде Роніньо. Сподіваюся, що він зробить свій внесок в розвиток клубу, урізноманітнить і покращить якість гри і допоможе своїм досвідом. 

- Президент уже ставив завдання на Кубок УЄФА?
- Поки що ні. Зрозуміло, що завдання пройти якомога далі і, крім цього, покращувати якість гри.

- По чемпіонату завдання тільки одне?
- Звісно, тільки перше місце. Тому залишиться більша кількість футзалістів, ніж у минулому сезоні, адже доведеться грати на три фронти. Надіємося, що укомплектувалися добре. Тепер стоїть завдання скомпонувати оновлений склад.

- «Локомотив» нещодавно відмовився від участі в Екстра-лізі. Чи відомо вам хто стане суперником у матчі за Суперкубок?
- Навіть не знаю. Нам досі не відповіли на це питання. 

- Який план підготовки до сезону?
- Плануємо на перших зборах зіграти 5 серпня з «АРПІ». Ми разом з «Титан-Зорею» в Чорноморську в одному залі на зборах, тож можливо зможемо з ними домовитися. Просто я на цю тему ще не спілкувався з головним тренером покровців. 23-25 серпня плануємо відвідати угорський Дьйор і зіграти там дві товариські гри, а після цього виступити на Кубку Львівщини.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.