БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Українське дербі в Кувейті: дебют Кліпаченко та хет-трик Гриценко

30 січня у півфінальному матчі у рамках жіночої футбольної ліги Кувейту URC зустрілись «Аль-Арабі» та «Аль-Кувейт». 

 

Вагомий внесок у результат зробили українські футзалістки. За перших дебютувала гравчиня «IMS-НУХТ» Анастасія Кліпаченко. А за суперниць виступали Юлія Форсюк та Ксенія Гриценко, які стали одними із лідерок місцевого клубу.

Рахунок на 16-й хвилині зустрічі відкрила якраз Гриценко. Ксенія взяла на себе гру та досить з гострого кута пробила прямо під дальню стійку – голкіперка не мала жодних шансів потягнути цю гармату, 0:1.

Недовго радів «Аль-Кувейт». Вже через дві хвилини у центрі уваги опинилась Кліпаченко. Анастасія змістилась із власної частини поля ближче до воріт суперниць та завдала удару. Постріл не став результативним, але вийшла чудова передача на партнерку по команді, яка прошила сітку володінь – 1:1.

Чи не найбільша загроза біля воріт «Аль-Арабі» була від українок Форсюк та Гриценко. Остання вивела свій клуб вперед. На 20-й хвилині Ксенія взяла ініціативу у власні руки, майстерно обігравши опікунку потужно пробила у той же кут, куди завдавала удару при першому голі – 1:2.

Український слід був і у третьому результативному ударі «Аль-Кувейта». Невдала гра в атаці «Аль-Арабі» призвела до голу. Гриценко розпочала атаку, віддавши передачу на фланг, де вже чекала її партнерка по команді. Вона побачила вільну Форсюк, яка вже чатувала на дальній стійці, та без роздумів спрямувала передачу саме туди. Юлія разом із м’ячем влетіла у ворота, збільшивши рахунок до 1:3.

На 28-й хвилині позиційна атака «Аль-Кувейта» знову завершилась результативно. Гриценко сміливо завдала удару з дальньої відстані – 1:4. Ксенія оформила хет-трик у поєдинку.

За дві хвилини до кінця поєдинку рахунком став 1:5. Цього разу авторкою голу стала Аламер, футзалістка самовіддано у підкаті переправила м’яч у ствір воріт суперниць. Цей результативний удар поставив грубу крапку у зустрічі – 1:5 впевнена перемога «Аль-Кувейта». Чотири голи та один асист у активі українських футзалісток.

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.