Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

«Ураган» підбив підсумки чемпіонського сезону

Підсумкова пресконференція "драконів"


Сьогодні, 25-го травня, у конференці-залі готелю "Станіславів" відбулась підсумкова пресконференція керівнитцва Народного футбольного клубу "Ураган". Підсумками чемпіонського сезону та орієнтирами на новий сезон поділились президент клубу Василь Костюк, головний тренер Максим Павленко та капітан команди Микола Микитюк.

Президент клубу Василь Костюк насамперед розповів про взаємну довіру у клубі, яка й стала чи не головним поштовхом у завоюванні чемпіонства, а також поділився планами щодо участі у новому сезоні Ліги чемпіонів УЄФА.

- На мою думку, великий поштовх до чемпіонства зробила взаємна довіра як з боку керівництва клубу, так і з боку самих футболістів. В цілому, сезон нам вдався на "відмінно". Незважаючи на те, що ми ледь-ледь не дотягнули у Кубку України але, тим не менш, я задоволений результатом. Маю надію, що в найближчому майбутньому, коли буде визначений остаточний формат Ліги чемпіонів УЄФА, ми прикладемо всі зусилля і подамо заявку на те, щоб прийняти перший етап єврокубка в Івано-Франківську. Ми маємо прекрасний зал, розвинуту інфраструктуру. Є питання щодо наявності міжнародного аеропорту, але сподіваємось вирішити його і прийняти етап Ліги чемпіонів на домашньому майданчику.

Керманич "Урагану" Максим Павленко відзначив палку підтримку вболівальників під час чемпіонського сезону і розповів, що добитись високих результатів допомогла єдність.

- Хочу щиро подякувати вболівальникам, які до кінця в нас вірили. Вболівальник в "Урагану" дуже вимогливий, тому під час сезону ми очікували, що буде і критика, і тиск на гравців, адже він вимагає лише результату. Я впевнений, що в Івано-Франківську найбільша кількість людей, які переживають як за футбол, так і за футзал. Нам вдалось здобути такий омріяний чемпіонський трофей лише завдяки тому, що ми об'єднались навколо спільної мети - здобути перше місце.

Микола Микитюк, якому на початку сезону довірили капітанську пов'язку, розповів, що це звання чемпіона для нього має особливе значення.

- Для мене це чемпіонство по-справжньому особливе. Ставши капітаном, я багато чого переосмислив, тому що роль капітана потребує хорошої атмосфери всередині колективу, він повинен підтримувати, мати лідерські якості, бути працьовитим, показувати власний приклад у ставленні до тренувань. Кожен досвідчений гравець допомагав мені, підтримував. Звісно, багато чого не виходило, але Максим Михайлович (Павленко - ред.) все бачив і допомогав ставати кращим.

Більше про підсумкову пресконфренцію дивіться у сюжетах місцевого телебачення:

402 канал:
 

ОТБ "Галичина":

ТРК "Вежа":

ТРК "3 Студія":
 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.