ТурнирыКубок СВОБОДИ-2017: підсумки жеребкуванняВинницкаяТак забивают в Виннице! Гол пяткой от Александра ТарасюкаВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 255 від 02/08/2017ТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 2. ИтогиТурнирыLIVE. Футзал. Кубок на призы Водяна 2017. Он-лайн. День 2ДетиВолодимир Слободян: "Успіх - результат роботи дитини та тренера"Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Цілеспрямовано готуємося до Кубку Свободи»Экстра-лигаОфіційно: Ярослав Писько та Василь Зінич — гравці «Енергії» СумыСумы: обзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 2 августа 2017)ТурнирыLIVE. Футзал. Кубок на призы Водяна 2017. Он-лайн. День 1Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «С сезона-2019/20 в Экстралиге должно быть 12 команд и ротация между лигами»ТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 1. ИтогиТурниры«Кубок Свободи-2017»: за головний трофей позмагається шість командХарьковскаяОлег Чигринов: «Сьогодні неможливо нікого примусити фінансувати команду Екстра-ліги»ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів 10-ого туруСумскаяСумы: сумасшедшая ничья "Медцентра" и "Lex-VSK" и другие результаты вторникаТурнирыКубок на призы Водяна В.И. 2017. Представление командХмельницкийПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» стають одноосібним лідером в дивізіоні 1 (+ відео)ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: важлива перемога «Альтернативи» (+ відео)ОдесскаяОдесса: все лидеры добывают победы

«Ураган» завершив чорноморські збори. Підсумки

Івано-франківська команда повернулася додому + ФОТО

 

До початку чемпіонату України залишилося не так вже й багато часу, а це означає, що "ураганівці" в посиленому режимі готуються до нового сезону. "Дракони" вже провели двотижневий збір в Кароліно-Бугаз, під час якого закладали фундамент фізично-функціональної підготовки. Втомлені футзалісти вже в Івано-Франківську, насолоджуються вихідними, готуються до нових передсезонних випробувань, і тим часом діляться враженнями…

Багаторічний капітан "Урагану" Роман Кіндратів зізнається, що на Одещину їхали з одним завданням - працювати, тому докладали максимум зусиль, щоб підійти в оптимальних фізичних показниках до початку сезону. "Роботи було багато, і всі дні у нас були розплановані - ранкова розминка, дворазові тренування та теоретичні заняття. Вільного часу не було, але ми не їхали відпочивати. Тішить, що в команді панувала дружня атмосфера, всі підтримували один одного, тому труднощі долалися легше. Всі хлопці старалися, і викладались на всі сто. Радий, що ми вже вдома, бо дуже засумував за сім’єю", - розповів Кіндратів.

Задоволений зборами й новобранець Олександр Гірка, який минулий сезон провів у складі "Юні-Ламану". Каже, що звикший до морського клімату, тому процес адаптації переніс легше. "Мені сподобалося абсолютно все. Не буду приховувати, що було нелегко, бо ми багато працювали, але тренування - цікаві, насичені, серйозний підхід до роботи. Хлопці мене, як новачка, прийняли добре, завжди підтримували. Тож настрій бойовий, всі в очікуванні старту сезону", - поділився Олександр.

Голкіпер Роман Колток розповідає, що в Кароліно-Бугаз теж сповна відчув повноцінний тренувальний процес: "Чесно скажу, що такі насичені збори були вперше за мою ігрову кар’єру. Воротарі працювали у загальній групі, тому на разі відчувається втома. Справді, було важко звикати до режиму, але впевнений, що це принесе свої результати". Нагадаємо, що до Івано-Франківська 29-річний Колток повернувся після дворічної перерви, перед тим провівши в "Урагані" чотири сезони поспіль (2011-2015 рр.).

"Ми провели повноцінний навчально-тренувальний збір, який був з новими вимогами. В деяких моментах команда звикала до тренерського штабу, а ми в свою чергу - до гравців. Тобто працювали у всіх напрямках, в тому числі з дисципліною, і з адаптацією. Втім, основними напрямками були фізико-функціональна підготовка та тактичні дії. Наприкінці зборів організували спаринг, який дав змогу зі сторони подивитися, що ще треба вдосконалювати", - розповів другий тренер команди Тарас Панчук.

"По приїзду в Івано-Франківськ зробили відновлююче тренування - пробіжка та сауна, а далі у хлопців триденний відпочинок. Розпочинаємо у п’ятницю, 4 серпня, і працюватимемо в рамках тижневих мікроциклів", - підсумував Тарас Мирославович.

Отож, навчально-тренувальні збори на чорноморському узбережжі - позаду. Однак, це тільки один із етапів підготовки до сезону, тож далі буде… Зазначимо, що до кінця літа "ураганівці" зіграють у двох традиційних турнірах - у Хмельницькому (15-19 серпня) та Львові (30 серпня - 2 вересня).

Джерело - 
uragan.if.ua

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.