Первая лига Официально. Братья Радченко - игроки "Эпицентра К-Авангарда"Турниры“Futsal Masters”: окрім “Сокола” за трофей позмагається ще 7 командОдесскаяОдесса: «Pentagon» возобновляет интригу в первом дивизионе?! СумскаяОбзор матчей SUMMER CHAMPIOSHIP-2017 (программа "Спорт-ревю" от 26.07.2017)СумыСумы: разгром от "Медцентра-БДР", волевой успех "Спартака" (+ видео)Экстра-лигаАнтон Лясковський: "В "Енергії" мене прийняли дуже добре"Экстра-лигаВіталій Радевич: "Хочу потрапити в збірну України"ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-12 кращих голів 9-ого туру та 1/2 фіналу Кубку ЛьвовІгор Воробій: «Мій девіз простий: або ти виходиш на майданчик і б’єшся за результат, або взагалі не виходиш»ХмельницкийПреміум-ліга: «Динамо-ГУНП» та «Хмельницькі делікатеси» зустрінуться у фіналі Кубку (+ відео)АматорыВалентин Бондарь: "Задача максимум – выиграть Odessa Open Cup"Экстра-лигаВалерій Легчанов: "Хотів би, щоб Радевич і Легендзевич заповнили нішу лідерів"Экстра-лигаКадрові зміни у "ХІТі"Экстра-лигаСуперкубок Украины 2017, скорее всего, не состоитсяЛьвовскаяГранд-ліга Львова: «Галицька Здоба» - поза конкуренцією (+ відео)Экстра-лига«Продэксим» приступил к учебно-тренировочному сбору в ЧерноморскеЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезонуЛьвовМикола Лук’янченко: «Асоціація футзалу Львівщини отримала друге диханняСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Для молодіжної та юнацької збірних сезон можна вважати вдалим» Экстра-лигаРоман Ковальчик: “Працюємо над силою та витривалістю” (+ відео)

Антон Лясковський: "В "Енергії" мене прийняли дуже добре"


Першим і наразі єдиним новачком «Енергії» став екс-гравець «Урагану» Антон Лясковський. Галичина спортивна розпитала його про новий виток кар’єри, різницю між Павленком і Скіцком та чому «драконам» не вдалось зачепитись за медалі.

‑ Чому не залишились в «Урагані»?
- Минулий сезон був для мене не вдалим. Я програв конкуренцію, став менше грати. Тому вирішив змінити обстановку і поміняти команду. Клуб «Ураган» пішов мені на зустріч. В кінці сезону ми вирішили, що за згодою сторін припиняємо нашу співпрацю і я став вільним агентом.

- Як виник варіант з «Енергією»? Були інші пропозиції?
-  Були інші пропозиції. Але обрав «Енергію», бо це перспективна команда і я добре знаю на що вона здатна. Запросили мене головний тренер і директор команди. Дякую їм за довіру, буду намагатись виправдати їхні сподівання і докладу максимум зусиль щоб в новому сезоні здобути мінімум якісь нагороди.

- Як прийняли в колективі?
- Колектив хороший. Ніяких не приємних ситуацій не було. Всі прийняли дуже добре. Хлопці позитивні, тому все гаразд.

- В минулому сезоні «Ураган» мав максимальні завдання, для цього команду суттєво посилили, але результату не було. Чого не вистачило?
-  Всі були мотивовані. Бонуси платили тільки за медалі. За перемогу в окремому матчі ми нічого не отримували.  Команда була досить сильна, але не вистачило психології. Також вплинула зміна тренера серед сезон. На це ніхто не очікував. До нового тренера треба було привикати.

- Сильна різниця між методиками роботи Павленка і Скіцка?
- Досить відрізняються. В Павленка на першому місці була дисципліна і порядок в команді. Скіцко вимагав красивої гри, гри для вболівальників, було більше тактики. Вони два дуже висококваліфіковані наставники і я радий, що працював з ними.

- Чи має Павленко, який раніше тренував «Енергію», щось спільне з Легчановим?
- Важко сказати. Ми тільки тиждень працюємо. Наразі «втягуючі» збори. Більше працюємо з фізичним навантаженням, тому поки важко порівнювати. 

Джерело - 
galsports.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.