КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

Відбір до Євро-2022. Жіноча збірна України розгромила Бельгію

Підопічні Олега Шайтанова відправили сім голів без відповіді у ворота збірної Бельгії.


Українки розпочали зустріч дуже активно. Втім, до сьомої хвилини Ламберт вдавалося відводити загрозу від власних воріт. Тривало це до удару Форсюк. Капітан нашої команди зуміла відправити м’яч у володіння бельгійок під рукою їхнього голкіпера.

Під завісу першого тайму наша команда відзначилася ще двома голами, які вдалося забити після вдалого розіграшу стандартів. Форсюк більярдним ударом формила дубль після пасу Дубицької з кутового, а Сидоренко відправила м’яч у ворота Ламберт завдяки асисту Воловенко.

Для того, щоб вийти на перше місце підопічним Олега Шайтанова було потрібно забивати ще один гол. Його автором стала Шульга, яка разом з Сидоренко вирвалася у найкращі бомбардири групи. Обидві Анни після двох матчів мають у своєму активі по три забиті м’ячі.

Довершили переможний вечір Кліпаченко і Дубицька. Анастасія, на відміну від вчорашньої зустрічі, сьогодні отримала ігровий час й ознаменувала його голом. Натомість, Ірина впродовж двох хвилин оформила дубль. Як підсумок, 7:0 – надвпевнена звитяга нашої команди.

У неділю доля першого місця у групі 3 основного раунду Євро-2022 вирішиться за підсумками матчу Україна – Фінляндія. Початок зустрічі о 17:00.

Україна – Бельгія – 7:0 (3:0)
Голи:
Форсюк (7, 16), Сидоренко (18), Шульга (26), Кліпаченко (34), Дубицька (34, 36)
Збірна України: Вікторія Кислова – Анна Шульга, Ірина Дубицька, Юлія Форсюк (к), Ксенія Гриценко – Анна Сидоренко, Софія Рубан, Сніжана Воловенко, Альона Кирильчук – Ксенія Бурлаченко, Анастасія Кліпаченко – Вікторія Сагайдачна
Збірна Бельгії: Зеліе Ламберт (Нена Сует, 37) – Імке Куртуа (к), Ліес Ван Хамме, Тіне Ван Ройє, Марін Росала – Кьяра В’єлокс, Матілде Дрюмонт, Тінне Ван ден Берг, Марієк Пітерс – Фірдес Неджіпоглу – Лаурен Мейєрс

Джерело - АФУ

Жіноча збірна України з футзалу 22 жовтня зіграла свій другий матч в основному раунді Євро-2022. Підопічні Олега Шайтанова здобули другу поспіль перемогу у Львові.

Україна – Бельгія 7:0
Голи:
Форсюк, 7, 16, Сидоренка, 18, Шульга, 26, Кліпаченко, 34, Дубицька, 34, 36
  • Україна з драматичної перемоги розпочала свій шлях в основному раунді на Євро-2022. Чеська збірна змусила українських прихильників не раз схопитись за голову. Однак бійцівський характер "синьо-жовтих" взяв гору над суперницями. У підсумку – 4:5 українська команда стартувала зі звитяги у Львові.
  • Фінки першими 22 жовтня вийшли на паркет. Фінські футзалістки знову наколотили суперницям три голи та здобули другу поспіль перемогу – 1:3. Цього разу від них постраждала Чехія.

Україна в атаках розпочала поєдинок. Вже з перших секунд зустрічі було видно, що українська команда попрацювала над помилками та заграла значно привабливіше, ніж у першому матчі з Чехією.

Гостроти біля воріт Кислової майже не було. Гра минала виключно в атаках "синьо-жовтих". Українки першими розмочили рахунок. Голом відзначилась Форсюк, яка вивела команду на матч із капітанською пов’язкою.

Декілька небезпечних ударів з-за меж штрафного не втілились у гол у ворота Бельгії. У середині першої 20-хвилинки почали створювати небезпеку біля українських воріт і суперниці. Але м‘яч не летів навіть у площину воріт.

Кирильчук перевірила на пильність голкіперку гостей. Але її удар не перевтілився у результативний. Класна контратака вдалась підопічним Олега Шайтанова. Тріо Шульга – Дубицька – Гриценко завершилась потужним ударом з дальньої відстані від останньої – вище воріт.

Вже через декілька секунд знову "пожежа" була біля володінь Бельгії. Форсюк відгукнулась на класну розрізну передачу, але м’яч пролетів повз ворота.

Україна подвоїла перевагу
  • За чотири хвилини до завершення матчу українки подвоїли перевагу. Дубицька розіграла кутовий на Форсюк, яка красивим дальнім ударом вразила дальній кут бельгійських воріт – 2:0. Форсюк оформила дубль. Дуже потужний перший тайм видала досвідчена українська футзалістка.

Бельгія за одну хвилину зробила два небезпечних моменти. Але Кислова була на висоті, двічі ставши на заваді голу.

Бурлаченко обігралась із Сидоренко та красивим ударом у дальню дев’ятку ледь не забила шедевр. Голкіперка у ефектному стрибку парирувала постріл.

Наприкінці першого тайму «синьо-жовті» забили втретє. Сидоренко після розіграшу штрафного забила свій третій гол в основному раунді Євро-2022 – 3:0.

Перша 20-хвилинкаа завершилась переконливою перемогою української національної команди.

Розгром бельгійок

Другий тайм розпочався із двох поспіль ударів від Гриценко та Шульги – поруч із стійкою. Вже на першій хвилині Кислова відзначилась яскравим сейвом. Бельгійки дещо вирівняли перевагу на майданчику. Однак українська голкіперка цього вечора була на висоті.

Шульга взяла ініціативу на себе та забила четвертий гол "синьо-жовтих". Дуже добре розпочали другу 20-хвилинку українки.

Бельгійки намагались виходити у стрімкі контратаки, але ніяк не могли зачепитись за м’яч. На цьому "синьо-жовті" не зупинились. Кліпаченко відкрилась, майстерно обіграла опікунку та розстріляла ворота Бельгії.

Вже через декілька секунд українки забили шостий гол. Шульга та Дубицька вибігли у стрімку контратаку. Анна не стала бити, а віддала передачу на Дубицьку, яка не залишила шансів бельгійській воротарці – 6:0.

За чотири хвилини до завершення матчу бельгійська воротарка сьомий раз виймала м’яч із сітки власних воріт. Дубицька після передачі Кліпаченко з гострого кута оформила дубль. Дуже грубо помилилась воротарка Бельгії.

Україна знищила Бельгію з рахунком 7:0. Друга поспіль перемога команди Шайтанова у Львові. У нашій групі дві збірні, які набрали максимальні 6 очок – Україна та Фінляндія.

Джерело - Софія Кулай, Спорт 24




Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.