ПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»

Вікторія Кислова: «Проблеми, які у нас виникли з Чехією, це лише наслідки наших помилок»

Українська голкіперка Вікторія Кислова розповіла про перші два поєдинки та наступний вирішальний матч проти Фінляндії в основному раунді кваліфікації до Євро-2022


Фото: АФУ

"Чехія та Бельгія не здивували"

Вікторія Кислова взяла участь в обох матчах – проти Чехії та Бельгії. Українська голкіперка розповіла, що суперниці не надто вразили її в ігровому плані. Обидві збірні були схожі за стилями.

Ці команди навіть схожі за стилями гри. Можливо, у Чехії трішки більше досвіду. Обидві команди мають велике бажання перемогти, тому вони дуже щільно грають. У матчах із ними завжди багато боротьби, цього у Чехії та Бельгії не відняти,
– сказала Кислова.


Матч проти чеської збірної видався дуже напруженим. Українки втратили свою перевагу у три голи. А рахунок зустрічі за декілька хвилин став 3:2. Однак на цьому українки не зупинились та таки вирвали перемогу.
  • Нагадаємо, що матч проти Чехії завершився напруженою перемогою України з рахунком 4:5. А от вже у наступному матчі українки знищили бельгійок – 7:0.

"Не знімаю з себе провини за пропущені голи"

Вікторія не знімає із себе провину за пропущені голи у поєдинку з Чехією. Кислова зауважила, що повинна була більш впевнено себе поводити у рамці воріт.

На мою думку, ті проблеми, які у нас виникли з Чехією, це лише наслідки наших помилок. Втратили концентрацію у деяких моментах, що привело до забитих м‘ячів у наші ворота. Але не знімаю з себе провини у грі з Чехією, я повинна була більш впевнено діяти на останній лінії,
– розповіла Вікторія.


"Ми не маємо зациклюватися на помилках"

Воротарка відверто розповіла, що мала розмову з головним тренером після матчу з Чехією. Вони розібрали усі моменти цієї гри та пропущені голи.

Ми не маємо зациклюватися на помилках. Проаналізували їх та з чистою головую виходили на гру з Бельгією. Мені хотілось вийти на майданчик, щоб допомогти команді здобути важливу перемогу. Бельгійки створили чимало моментів біля наших воріт, тому постійно потрібно було бути у тонусі. І це не дивлячись на рахунок 7:0,
– заявила голкіперка збірної України.


"У нас одна мета"

Вікторія зазначила, що завжди приємно грати на нуль. І гра проти бельгійської збірної не стала винятком: "Впевненість мені додала уся гра, а не тільки великий рахунок 7:0. Абсолютно усі дівчата грали одна за одну, у нас зараз лише одна мета".

Попереду на підопічних Олега Шайтанова чекає вирішальний матч із Фінляндією. Саме за підсумками цієї гри визначиться переможець групи та володар путівки у "Фінал чотирьох".

"Фінки будуть боротися з першої до останньої хвилини"

Вікторія зазначила, що на команду чекатиме непроста зустріч, але найголовніше продемонструвати на майданчику свою гру, тоді в України не виникне проблем.

Фінки будуть боротися з першої до останньої хвилини. Можу сказати, що вони додали у футзальному плані, добре підготувались фізично до матчів основного раунду. Але найголовніше, що нам потрібно грати у нашу гру, тоді у нас не виникне проблем. Я впевнена у наших футзалістках та команді загалом. Якщо завтра ми будемо однією командою, то у нас все вдасться,
– підсумувала Кислова.


Відзначимо, що саме Україна та Фінляндія борються за омріяну путівку. Обидві збірні до матчу мають однакову кількість очок – по шість. "Синьо-жовті" випереджають суперницю лише завдяки додатковим показникам.

Джерело - Софія Кулай, Спорт 24

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.