Чемпионат ЕвропыЕВРО-19 (U-19). Квалификация. Группа 6. LIVE!Экстра-лигаХави Родригес: «Достижение успеха зависит от работы, и больше ни от чего другого»КиевВіталій Мамчур: «Якби не було прогулянок з французькою бульдожкою і скотч-тер'єром, можливо, не було б і "Юрінновації"»ПольшаЯнуш Шимура: «Для популяризации футзала нужна системная работа, начиная со школьной скамьи»Кубок УкраиныФінал чотирьох. Знайомство з суперником. Food Centre - СумДУБразилияБразилія оголосила склад на товариські матчі з Сербією і ПольщеюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 23Чемпионат ЕвропыИспания U-19 – второй участник финальной стадии ЕВРО-2019ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 23-го тураЧемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здобула перемогу у стартовому матчі Основного раунду Євро-2019Детский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки другого ігрового дняЭкстра-лигаХави Родригес: «Были я, вратарь и мяч – я знал, что я могу изменить историю футзала Испании»Юношеский футзалСьогодні юнацька збірна України стартує в Основному раунді Євро-2019Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураПольшаПольша. Экстракласа. 20 тур. «Погонь 04» – есть третья победа подряд!Сборная УкраиныЮнацька збірна України вирушила до Скоп`єДетский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки першого ігрового дняВторая лигаДруга ліга України. 1/4 фіналу. "Галицька здоба" перемогла "Lex-VSK-СумБуд"БеларусьБеларусь-2018/19. 21 тур. Возвращение Королишина и неожиданность в ГродноЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 18 тур. Все по местам

Віталій Одегов: «Я би поставив хлопцям за дії у п'ять польових гравців оцінку "добре"»

Головний тренер юнацької збірної України з футзалу U-19 Віталій Одегов оцінив дії своїх підопічних у спарингах проти однолітків із Сербії.


Фото Павла Кубанова

Кілька днів тому юнацька збірна України провела два виїзні контрольні поєдинки проти сербів  і, на жаль, поступилася в обох матчах, які проходили в містах Вранє (4:5) та Лесковац (1:2). Після повернення команди додому ми поспілкувалися з її наставником Віталієм Одеговим.

 Чи задоволені ви діями своїх підопічних? На які нюанси звернули увагу?
 Однозначно сказати не можу. Результатом ми незадоволені. У певних аспектах гри були плюси, у певних  мінуси. Те саме стосується гравців  хтось провів спаринги на своєму рівні, а хтось випадав, і від нього хотілося більшого.

 Чи вдалося хлопцям продемонструвати характер?
 У цілому  так. Оскільки команда в нас не надто габаритна, а зіткнутися довелося з масивними жорсткими хлопцями, то прояв характеру мав місце. У другому таймі другого матчу нам вдалося протистояти фізичній силі суперника. А в першому спарингу ми поступалися у три м’ячі, але зуміли перевернути хід гри, були близькі до того, щоби зрівняти рахунок. Це говорить про те, що вольові якості гравці проявили.

 Як оціните гру нашої команди з п’ятим польовим? Нам вдалося таким чином забити кілька м'ячів…
 Із Сербією ми доволі впевнено проводили свої атаки, однак багато що залежить від дій суперника в обороні. У даному випадку господарі діяли пасивно, давали нам багато свободи. Якщо ж опонент гратиме в іншому ключі, то незрозуміло, як буде складатися гра при п’ятьох польових. Утім, по поєдинках із сербами я би поставив своїм підопічним за цей аспект оцінку «добре».

 Коли розпочнеться підготовка до матчів основного раунду відбору на Євро-2019, які для збірної України пройдуть 26—29 березня в Македонії?
 Команда збереться 19-го числа в Броварах, проведе шестиденний збір, а 25-го ми вилітаємо до Македонії.

Джерело  ФФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.