Чемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здолала Румунію у рамках Основного раунду Євро-2019Чемпионат ЕвропыЕВРО-19 (U-19). Квалификация. Группы 2, 3, 6. LIVE!Чемпионат ЕвропыЄвгеній Козлов: «Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем»Экстра-лигаХави Родригес: «Достижение успеха зависит от работы, и больше ни от чего другого»КиевВіталій Мамчур: «Якби не було прогулянок з французькою бульдожкою і скотч-тер'єром, можливо, не було б і "Юрінновації"»ПольшаЯнуш Шимура: «Для популяризации футзала нужна системная работа, начиная со школьной скамьи»Кубок УкраиныФінал чотирьох. Знайомство з суперником. Food Centre - СумДУБразилияБразилія оголосила склад на товариські матчі з Сербією і ПольщеюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 23Чемпионат ЕвропыИспания U-19 – второй участник финальной стадии ЕВРО-2019ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 23-го тураЧемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здобула перемогу у стартовому матчі Основного раунду Євро-2019Детский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки другого ігрового дняЮношеский футзалСьогодні юнацька збірна України стартує в Основному раунді Євро-2019Экстра-лигаХави Родригес: «Были я, вратарь и мяч – я знал, что я могу изменить историю футзала Испании»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураСборная УкраиныЮнацька збірна України вирушила до Скоп`єДетский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки першого ігрового дняВторая лигаДруга ліга України. 1/4 фіналу. "Галицька здоба" перемогла "Lex-VSK-СумБуд"БеларусьБеларусь-2018/19. 21 тур. Возвращение Королишина и неожиданность в Гродно

Юнацька збірна України зазнала поразки від Сербії у повторній зустрічі

Підопічні Віталія Одегова не зуміли взяти реванш у сербів за підсумками другої очної зустрічі.


Матч у Лесковаці розпочався для нашої команди кардинально протилежним чином. Якщо вчора саме українці забили першими, то у цій зустрічі господарі вже на другій хвилині вразили володіння Щипчика завдяки точному удару Марінковіча.

Прикрий початок змушував «жовто-синіх» фактично зі старту поєдинку активніше діяти в атаці, щоб наздогнати суперника. Перший свій шанс українці отримали менш ніж за хвилину. Після розіграшу кутового Завертаний пробив повз ворота.

На 6-ій хвилині Марінковіч міг оформлювати дубль, однак, з його потужним дальнім ударом впевнено впорався Щипчик, перевівши м'яч на кутовий.

Ще за хвилину міг забивати Сорокін. Завертаний віддав точну передачу на Владислава, але з постріл останнього відбив Маргетіч, який на перших хвилинах матчу змінив у рамці Мілановіча. 

На 9-ій хвилині момент в українців виник після стандарту. Масевич прямим ударом потурбував кіпера збірної Сербії але той не помилився.

На останніх хвилинах команди втратили декілька нагод, аби змінити рахунок першого тайму. Предраг Радак та Матія Урошевіч з близької відстані двічі розстрілювали Щипчика, але Дмитро обидва рази врятував свою команду. Натомість, у команди Одєгова могли забивати Бланк, який пробив повз, Масевич – з ударом якого впорався Маргетіч та Бєлан, який не зумів переграти польового гравця сербів на лінії воріт, поціливши точно у свого суперника.

На перших секундах другого тайму два моменти мав Завертаний. Спочатку Владислав не дотягнувся до м'яча належним чином після прстрілу Бланка, а вже у наступній атаці пробив повз ворота.

Ще один момент у Завертаного з'явився після фолу Матії Урошевіча на Бланку. Однак, Маргетіч продовжив впевнено діяти на останньому рубежі.

На 25-ій хвилині вже саме Завертаний асистував Бланку, але з ударом Дениса впорався воротар збірної Сербії.

Натомість, за чотири хвилини господарі покарали українців за низку втрачених моментів. Щипчик невдало пішов у обіграш, після помилки залишивши перед суперником порожні ворота. Дмитра намагався підстрахувати Бланк, але Марінковіч більярдним ударом від стійки вдруге відзначився у цій зустрічі.

За 9 хвилин до завершення поєдинку українці почали застосовувати тактику п'ятого польового. Втім, суперник зробив правильні висновки після попередньої зустрічі і такої великої кількості моментів як вчора завдяки застосуванню цього компонента українці не створили.

Менш ніж за 120 секунд до фінального свистка підопічні Віталія Одегова зуміли скоротити різницю у рахунку до мінімуму. Після флангового прострілу Бланка м'яч відлетів до Кваснія і Ярослав точним ударом вперше відзначився у футболці юнацької збірної.

На 39-ій хвилині серби могли відновити перевагу у два м'ячі. Бланк не встиг покинути межі поля і був змушений захищати ворота нашої команди під час атаки сербів. Втім, Денису вдалося потягнути надзвичайно потужний постріл одного з опонентів, перевівши м'яч на кутовий.

За три секунди до завершення матчу «жовто-сині» отримали останню нагоду, аби звести матч до нічиєї, але Масевич невдало пробив зі штрафного. Тож, 2:1 – юнацька збірна України завершує підготовку до офіційних матчів двома поразками у Сербії. 

Сербія (U-19) – Україна (U-19)  2:1 (1:0)
Голи:
Марінковіч (2, 29) – Квасній (38)
Попередження: М. Урошевіч (22), Міковіч (40) – Нагорний (33)

Сербія (U-19): Неманья Мілановіч (к) (Міхайло Маргетіч, 4) – Лазар Марінковіч, Йован Урошевіч, Джордже Росіч, Давід Міковіч – Алекса Мілівоєвіч, Нікола Мілашиновіч, Предраг Радак, Йовіца Петровіч,Зоран Ардельян, Матія Урошевіч, Александар Мандіч, Марко Стояновіч
Україна (U-19): Дмитро Щипчик – Владислав Завертаний, Владислав Сорокін, Данило Бєлан, Денис Бланк – Едуард Нагорний, Мар’ян Масевич (к), Ярослав Квасній, Артем Литвиненко, Вадим Меденець, Петро Сенюк, Євгеній Козлов, Микола Гуйван

Додамо, що з 26 по 29 березня команда Віталія Одегова проведе поєдинки Основного раунду Євро-2019 у Скоп'є. Суперниками українців стануть юнацькі збірні Бельгії, Румунії та Македонії.

Джерело -
Прес-служба Асоцації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.